25 júl 18, 16:20:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 910873 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5040 Dátum: 11 jan 13, 01:45:23 »

Sziasztok! Először is köszönöm a sok jó tippet. Igen és is nagyon hiányolom az AA-t, de nem akartam több időt tölteni hardon, korábban meg nem tartottam olyan fontosnak.

Ami az lwket illeti. Szerintem nem éri meg a dragonbone-t és siren wisht vadászni, túl kicsi a drop rate és annyira nem jók, ráadásul eléggé az elején vannak, szóval még csak sok xpt sem kapsz a küldetésért. A moon chaserhez grat. Nevet Én istervezem hogy kiszedem.

A fizika meglett kettes. Nevet Így vége a vizsgaidőszakomnak. Most hogy ezüst rangon vagyok, már javult a helyzet. Most van 96 kihívásom. Nevet Szóval talán beindul a bolt, csak holnaptól nem leszek annyit gép előtt. Extrem végén eladok majd mindent és megveszem az AA-t, addig meg megoldom valahogy.

Február elején jön úgyis a következő félév, szóval nem lesz sok időm játszani, sajnos. Hard végén nekem geninek lvl 43,43 és 44, jouninok 43 és 44, kage 41 voltak, plusz egy lvl 17-es gobi azt hiszem, plusz lwk és robust nunchakuk. Csak gurennek kellett fresh soldier pill. Full csapat high seal.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 01:45:58 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5041 Dátum: 11 jan 13, 05:46:51 »

dex amúgy a dragonbone kivételesen kevés xp-s (alapból 6)
de pl a battle arena-ban bőven vannak 16xp-s küldik amikből ugye ki lehet hozni a maxot 1-2 itemmel (20 a max asszem)
és nem az számít hogy mikor jön, hanem hogy hány enemy van (1.re számít csak az hogy mikor van)

grat a 2eshez Nevet én holnap megyek 8adjára környezetvédelemből :s
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5042 Dátum: 11 jan 13, 13:24:45 »

Saraly kicsit elszakadt a többektől: http://www.ninjamanager.com/teams/87875
Tegnap FNK Tsunade még csak 29lvl volt és a jounin-ok is 30-31lvl-ek... Ráadásul majdnem kétszer annyi meccset játszott mint a többiek, Eugen is csak neki még nincs új FNk-ja. Nem spórolnak a pénzükkel.

Nekem már csak Dei és Zabuza 15lvl. Talán most majd sikerül átvinnem a river country-t.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5043 Dátum: 11 jan 13, 13:35:21 »

XVI. Benedek pápa áldásával sikerült véééééégre legyőznöm Jiraiyáékat, így veres róka lettem xD
5 embernek meg is vettem a 800ast (nem túlzom el én se xD), Deidaraéra még nem volt zseton, de már rajta vagyok az ügyön Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5044 Dátum: 11 jan 13, 15:42:27 »

egy nap kihagyás után újra itt!! tnap vmié pár oldalt nem tudtam megnyitni és köztük volt ez is...
amiről nem tudtam beszámolni az az, h végre magam mögött hagytam az uccsó országot is és nekiestem a 2. FNJ kihalászásának, ami egyellőre még nem megy de azt az 1 cm-t hamar ledolgozom Hümm-hümm Nyelvesít
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5045 Dátum: 11 jan 13, 16:01:32 »

pff, ezt nehezen hiszem el de így van

több AA-s csapat van piros rókán 5000-5500 között
mint 4000 alatt
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5046 Dátum: 11 jan 13, 18:19:55 »

Miért van az, hogy lvl16 a team-em (Zabuza 15) és mégse tudom átvinni a river country-t? 3:1-nél megakadok, de nem értem mi lehet a probléma...
http://www.ninjamanager.com/clans/115  neki is sikerült tovább jutnia a 4. országnál.

Miközben írtam a hsz-t rájöttem, hogy elementet kéne váltanom Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5047 Dátum: 11 jan 13, 22:11:44 »

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Hogy van az, hogy a guide szerint naruto 3-tail kage a 4. kristály után elérhető mégis arany rangtól lehet elérni, a nibi pedig a 3. akatsuki country után elérhető, pedig ezüst rangon van? Most vagyok a 3. countryban, szóval van már 3 kristályom, mert a water után is jön egy. Szóval? Hol a hiba? Csak mert ezek szerint mindkettőt ezután fogom elérni, pedig a kettő 2 külön rangon van.
Vagy valamit elnéztem?
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5048 Dátum: 11 jan 13, 22:24:56 »

ezt elnézted... a 3 farkú a 4. ország utántol érhető el, vagyis jogosan aranynak kell lenned hozzá...
a niibit meg lekell csapnod mielőtt megvehetnéd, szal má megveheted ha lecsapod... Pontosan
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5049 Dátum: 11 jan 13, 23:50:09 »

A nibi úgy mükszik, hogy az egyik szinten a naruto csapat már látja de a sima nem a köv kristálynál már a sima is látja és a naruto csapat a köv 2t látja előre. DE ha naruto csapat már látja és lecsapja akkor megjelenik a main csapatnál is, hogy le csapaható..
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5050 Dátum: 11 jan 14, 00:10:38 »

A nibit értem azzal nincs is bajom, csak miért van narutohoz kiírva, hogy 4 kristály után, amikor ezek szerint az valójában az 5. kristály után van. Ez zavart meg, de 2600 hp-t leverni a nibin különösebb reroll nélkül, hát nem lesz egyszerű mutatvány.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5051 Dátum: 11 jan 14, 00:37:32 »

nibivel ráérsz majd! Figyelembe kell venni az elemeket is majd nála.
Én is cserélgettem keveset, de én szeretem cserélgetni megállás nélkül nem szeretek egy helyben vesztegelni az elemek miatt... Amúgy is az a lényeg, hogy minél hamarabb vörös róka lehessek.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5052 Dátum: 11 jan 14, 00:58:35 »

nekem meg az a legfontosabb h minél hamarabb meglegyen sasori, de még messze vok tőle :S most megpróbálom felhúzni az embereket 20as szintig aki még nem érte el aztán újra megpróbálom... lehet az lesz h a maradék 2 embert is tűz eleművé változtatom me csekély remény van egyellőre a legyőzésére...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5053 Dátum: 11 jan 14, 06:33:38 »

"3rd Revival
Info coming soon! Starts in...
2 days 6 hours, 29 mins "

1,5 óra és húzós vizsga :s

délután mondom a mondanivalóm Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5054 Dátum: 11 jan 14, 14:53:40 »

hát nem tom, nevezek rá az tuti de asszem az alt csapimnak vadászok majd egy FNG Kibát...
meg persze betesztelem a hybrid csapat hatékonyságát, elég lesz-e rá az az egy hónap Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins