25 feb 23, 00:01:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 480079 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Richard
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #570 Dátum: 08 feb 18, 19:51:31 »

találtam pár fórumot ahol írnak és kérdeznek a boot dvd-kről nem soká elküldöm PÜ-ben a linkeket van negatív és pozítív válasz is ezért nem garantálom hogy 100%-ban választ kaptok a kédésetekre és ha végigolvasátok és kiderül belőle valami ami azt igzolja hogy hülyeségeket írtam akkor bocsánat a sok hülyeség miat
nos Naruto and Hinata hát ha jól tudom akkor úgy kell ezt a tűzgolyós jutsut csinálni hogy le le kör
a naruto ultimate ninja 3-mat addig vártam amég nem játszotam még a az accel 2-vel
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 20:07:38 írta Richard » Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #571 Dátum: 08 feb 18, 20:28:53 »

a le le kör a chidori bár a technika listán a chidori felirat mellett van 1 / jel és 1 másik krix krax szerintem az az, csak vmit még nyomni kell
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #572 Dátum: 08 feb 18, 20:59:13 »

Hehehehehe! Nevet
Nem nem!! Oriási tévedésben vagytok!
Az accel1 és 2-ben nincs ilyen kisvideó sem kis Sasuke-nél és a nagy nál sem!
Csak
a Narutimet Hero-ban vagy más néven : Naruto: Narultimate Hero 3-ban lehet megcsinálni Sasukenek azt a kis videós támadását ami az oriás tűzgömbtámadást csinálja!
Abban a játékban ki lehet választani legalább 30 kivégzőtámadást majdnem minden karakternél, hogy mit csináljon a kisvideós támadás a hardban.
Ott csak 1 kisvideós támadást lehet csinálni amit beállítasz az egyes karaktereknek a harchoz...és azis a chakra szintől függ.
Ha beállítottad Sasuke-nem a tűzgojótámadást akkor a harcban csak azt tudja alkalmazni és 2.es szintü chakrára van legalább szükséged hogy használd is azt.és ebben különbözik az accel sorozat mert ott nem lehet ennyi féle támadás közül váasztani, hanem eleve 3- ilyen támadással rendelkeznek a karakterek amit a sérüléstől valamint a chakra szinttől lehet váltogatni a harc közben.

Ja és nem a le+le+ kör gombal csinálod a kisvideós kivégzéseket hanem a háromszög+kör gombal ( /\+O)
Nagyobb kombó:  fel+fel+kör
Jhutsz idézés(pl.: Raszengan): le+le+kör
Ezek chakrat igényelnek ezért erős a támadás...azonban sok más kombináció is van ami nem igényel chakrát!
pl.: le+kör
      fel+kör
      Hátra+kör
      kör+hátra (én folyamatosan nyomva tartom) +kör+kör
      "kör" (nyomvatartani)_ (Naruto esetében ekkor egy hatalmas dobócsillag jelenik meg és,
                       amikor eldobja akkor egy klónná változik.
      ugrás+ugrás+kör+kör+kör+kör (ekkor egyfajta levegő kombó lessz és ha nyomogatod a kört,
                                                         akkor hirtelen mögékerül egy ráadás ütésre)

(ja ezek a támadások jelenleg az accel 1 és 2-re vonatkoznak)
És még valami.....itt az accel1 és 2-ben az oriástűzgömb jhutsu-t csak Itachi tudja alkalmazni mind jhutsu idézésben(le+le+kör), és mint kisvideós táémadásban (/\+kör- 1-es chakra szinten)

Egyébként az Ultimate hero 3 egyfajta átmenet az ultimate ninja 1-2 és az accel 1-2 között...
Most pedig megjelenik az ultimate ninja 3 ..ami sokban hasonlítmajd az accelre és a hero 3-ra szerintem!

-------------
hát ezek szerint ez csak fél igazság....van ilyen kisvideó, lapozzatok egyet és olvassátok a következő hozzászólásom

Remélem azért érthetően fogalmaztam...   :-X
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 20, 23:25:23 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #573 Dátum: 08 feb 18, 22:04:15 »

pedig a vidiben a sasuke csinálta és tuti hogy vmi le le körös kombó volt.
esetleg lemásolta  saringannal bár ezt kétlem.pedig a menümen a chidori flirat melett "gondolom én" mint írtam van 1 / jel és még vmi szóval annak 2 változata van és szerintem az a tűz bogyó csak nemtom hogy kell csinálni.
Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #574 Dátum: 08 feb 18, 22:54:43 »

Ebben az estben 2 kérdésem lenne!
1. Melyik Narutos játékról van szó?
2. Hol láttad ezt a videót?

Mert ha eben a játékban (Accel sorozat) akkor nem a tűzgömb támadást csinálja hanem egy egyszerü tűz támadást.
Amit ugy csinál hogy felrugja az ellenfelet a levegőbe és utánaugorva leüti őt a földre, majd a "Katon" felkiáltással (és még mondja a tűztámadás nevét) ráokád egy elég méretes tűzcsóvát!
Ez a kombo pedig:  Fel+Fel+Kör (Csakis kizárólag a kis Sasuke-nél)

Ha a Hero3-ról van szó, akkor meg lehet csinálni egyszer a  kisvideós támadásban (/\+O)
Valamint a fel+fel +kör-rel (de ez sima tűz okádás a levegőből) csak akkor ha erre a billentyűzet kombinációra azt a támadást állítod be! (Elméletileg alapból ez van ott beállítva, hacsak már nem állítottad átt)
Mivel nem csak a kisvideós támadást lehet megváltóztatni hanem a kombóját is! (de csak a Hero 3 játékban)

Ha a Hero 3-ból kérded hogyan csinálhatnád meg akkor holnap etse meg tudom mondani hogy miként csinálhatod ezeket meg. Sajna most már késő van és holnap melózok. Feltéve ha valaki meg nem előz.   Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 22:57:08 írta TexA86 » Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #575 Dátum: 08 feb 19, 13:13:46 »

tényleg hülyeséget írtam a le le kör a chidori sasukénél valamiért nem tudom mért én ithaci-ra gondoltam :-X :leut: annál csinála valami tűzgojós jutsut nagy hülyeséget írtam
és Texa és Gadzoo valami hasznosat találtatok a boot dvd-ről azon a fórumon?
Naplózva

narutofan 13
Gennin
*

« Válasz #576 Dátum: 08 feb 19, 14:01:26 »

mikora jön ki egyáltalán??amugy sasukekun biztos hogy pc re jön ki 1 me mondtáh hogy a legelső verzióró má lecsuztunk 2 nem nézted az oldalát oan grafikát ps2 őre nem gyártanak annál sokkal jobakat csinálnak má ez tutkó hogy pc re lessz
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #577 Dátum: 08 feb 19, 14:32:48 »

Én még csak a felét néztem át de eddig semmi..... Szomorú
De haver ismerőse szerint (accel 2-zik) nagy hülyeség mert kell valamit alakítani a ps2-őn hozzá, tehát akkor már inkább chip!
Texa am lehet fejvédelmet is belerakatni és akk nem eszi meg a chip a ps-t!!
Taxa még egy kérdés hozzád:
hogyan tudtad megírni a végig játszást ha a game japcsi?  ???  ???
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #578 Dátum: 08 feb 19, 14:50:11 »

Na srácok találtam egy oldalt, vannak rajta titkos helyek meg ilyenek a játékba, itt van leírva h mit - hogy kell csinálni!! MEg vannak rajta mentések is!
Sajna én nem tom le ellenőrizni mivel még nem tudtam kipróbálna az accel 2-t de alig várom h a kezem közé kaphassam a ps2-t!!!  Nevet Nevet Nevet Nevet Csak az a baj h közeledik a szülői...... :'( :'( :'(
NA szval itt a link!
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/review/943122.html
Játszatok helyettem is!!! NevetNevet
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #579 Dátum: 08 feb 19, 15:36:36 »

az accel 2-ről beszélek és sasuke csak simán ál és csiálja katon goka.. jutsut.
Ezen a helyen találtam nézdd meg TexA86:Youtube:keresőbe:Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2:alul váltva 4. oldal, a címe ami a játék címe hossan + sasuke Vs Itachi
Ennyi reméem ez némileg segít zöld ágra vergődnünk ;D
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #580 Dátum: 08 feb 19, 15:43:20 »

láttam h a boot DVD-s megoldásról is beszéltetek és ebben otthon vagyok mert nekem is így mükszik a game amúgy nem nagy cucc és nem kell átalakítani a ps2-t csak néhány pöcköt kell egyes helyekre rakni
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #581 Dátum: 08 feb 19, 16:26:21 »

Shikamaru pls pü-be elküldenéd részletesen h mit hogy kell????
Én is úgy akarom!!
De kajak részletesen legyen mert hülye vok az ilyesmihez!!!  :-X :-X
Naplózva
Shini
Vendég
« Válasz #582 Dátum: 08 feb 19, 16:44:00 »

oaoao! xD
TexA köszönöm xD ígymár van még értelme annak,h tovább szenvedjek xD
és igen,természetesen igényt tartok rá:PP elküldöd, v vmi ilyesmih? ^^
Naplózva
Had2222
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #583 Dátum: 08 feb 19, 17:40:02 »

Jéé, tényleg van ilyen jutsu.. Ahogy láttam, fel fel körrel csinálta.. De vajon hogyan?  ??? Am. meg, lenne egy kis gondom.. ^^" Nos, végre meg vok a Sasuke-s rpg-vel, de Naruto-ékkal nem tudok bemenni az ajtón.. ^^" Pedig nincsen leláncolva, de valami szöveg előjön..  :-X Most mitévő legyek?  :-X
Naplózva
Gadzoo
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #584 Dátum: 08 feb 19, 18:46:08 »

Shikamaru egy kicsit részletessebben Pü-ben pls!!! Nevet:D:D
Mert amit leírtál az.. ??? ???
Nevet:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins