Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3165 Dátum: 10 szep 14, 20:06:40 » |
|
Ha tényleg ez lesz, akkor gondok vannak a harcokat illetően. Ezek a "szemek". Már t4km tele van velük, hogy erről szól a Naruto. Akinek több, és jobb szemei vannak, több és jobb dojutsu-kat használ. És ezáltal aláz mindenkit. Amíg nem tudtuk, hogy ki van a maszk mögött, csak sejtettük és semmit nem tudtunk a terveiről addig még hiteles főgonosz volt a történetben. De ahogy egyre többet tudok meg róla, - Space-time jutsu amivel majdnem hogy sebezhetetlenné tették - Sharingan - Izanagi, - zsebében pár tartalék végtag, és sharingan gyűjtemény Túlságosan átcsapott a harcokat befolyásoló tényezők fölött, az, hogy kinek milyen szemei vannak. Én de rossz lennék, a szimpla kék szemeimmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3166 Dátum: 10 szep 14, 20:08:11 » |
|
Ez a Nagato is Uzumaki volt, eléggé erőltetett nekem. Nagyon látszik, hogy ez utólag lett kitalálva vagy....nem illik bele a képbe. Nagato csak közölt volna valamit akkor Narutonak, hogy hé haver én is abból a klánból való vagyok vagy valami... Na mindegy, nekem annyira nem szimpi dolog, de ez van. Amúgy úgy néz ki, hogy, akinek fms-e van az nem vakul meg az Izanagitól.... Vagy Danzouhoz hasonlóan Madarának is van pár tartalék szeme a testén. Lehet ezért gyűjti a sharinganokat, végül az egész testén mindenhol csak szemek lesznek.... Kell pár Izanagi tartalék! Lehet végül bejön az is, hogy Naruto különleges szemeket kap?.. Mondjuk azt se fogadnám örömmel....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 14, 20:10:08 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cell-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3167 Dátum: 10 szep 14, 20:25:28 » |
|
ÚÚÚ ha igaz az utolsó spoiler kép akkor..!!! Megtudjuk,hogy néz ki, leesik a maszk.A várvavárt esemény!!! És a szeme durva!! Mondjuk látni ,hogy kicsit öregecske már.
Most figyelem, hogy két különféle arca van mintha az az oldal meg állt volna az öregedésben vagy nem tom!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 14, 20:40:36 írta Cell-sama »
|
Naplózva
|
"Get up, stand up, don't give up the fight"
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3168 Dátum: 10 szep 14, 20:26:39 » |
|
Bazdmeg és a végén ő lesz a Juubi?? Vagy mi az Isten? Ez vicces..
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3169 Dátum: 10 szep 14, 20:33:59 » |
|
EZ mekkora , olyan képet vágtam mikor megláttam ez meglepő , az arca mint Danzo-é (kor miatt szerintem), de ez istenem ezen berosálok kikel találni ennek a szem szemnek valami nevet. Jól látom hogy az olyan a vágása mint Danzu-é az ajkán vagy hol ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 14, 20:36:01 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #3170 Dátum: 10 szep 14, 20:37:15 » |
|
Hogy a ? Mi az,Sharinrengan? Elég vén arca van a tobinak. Akkor ösze van égve az arca? azért van a maszk?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3171 Dátum: 10 szep 14, 20:37:24 » |
|
Na így kicsit átértékelődnek a dolgok... Ha ez igaz.... Hogy a pöcsbe lett ilyen szeme ha ő tényleg Madara?..... Most már értem mi volt az az "övé Hashimara ereje is" Lehet magába olvasztotta, mint, ahogy Kabuto Oro-t. És a két vérvonal újra egyesülése miatt lett ilyen a szeme... vagy vagy vagy.... na mindegy kezd egyre izgalmasabb lenni, lehet aki arra tippelt, hogy ő a 10 farkú manifesztációja, jól tippelt! Kishi jól kitalálta ezt az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3172 Dátum: 10 szep 14, 20:37:37 » |
|
Izanagi a szem neve, előttem is írták. Mi van, ha a Juubi elméje benne van egy randomnak mondható testben, és kell neki a többi bijuu, hogy újra erőre kapjon. Ez csak egy lehetőség. Ha ő a Juubi, akk bárkinek a testében lehet. Akár bármelyik random Uchiháéban. Szerintetek jó ez a feltételezés? ____ Am az is lehet, hogy ez csak egy FAKE kép, nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 14, 20:38:49 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3173 Dátum: 10 szep 14, 20:39:51 » |
|
Jó kifejezés Szerintem ilyen Faket nem tudnak csinálni ez azért jobb egy Fakenél messze és hihetőbb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3174 Dátum: 10 szep 14, 20:46:28 » |
|
Kiábrándító.. Nekem ez már sok sajnos.. Eleinte még, jaj a sharingan milyen erős.. Aztán az MS.. Aztán a rin'negan isteni ereje. Most ez.. És még lehet fokozni : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3175 Dátum: 10 szep 14, 20:47:52 » |
|
Ez a Juubi szeme nem tudom mit filóztok h milyen szem Egy Flahsbackban mikor ott a Juubi szeme mutatják.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3176 Dátum: 10 szep 14, 20:48:05 » |
|
Izanagi a szem neve, előttem is írták.
Téves. Az Izanagi az nem más, mint Danzou szemtechnikájának a neve. Vagyis a saját genjutsuba való zárás. Ami a képen látható, olyan, mint a Juubi szeme. Mellesleg nagyon, nagyon, de nagyon remélem, hogy ez fake. Végülis a Pendinggel jelzett képek általában hamisak szoktak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
zolee92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3177 Dátum: 10 szep 14, 21:38:00 » |
|
Hát nekem most az az elméletem (ha a kép igaz), hogy valahogy a juubi egy részét vagy az 1. hokage erejének részét magába olvasztva lett az egyik szeme ilyen (ez már magyarázná, hogy vannak ilyen különleges képességei), s a többi bijuu eréjének magába olvasztásával lehetne ilyen mindkét szeme, s ekkor válna lehetségessé a "hold szeme terv".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3178 Dátum: 10 szep 14, 21:45:57 » |
|
Ez jó Konan vs. Tobi után beírtam fórumra hogy unom már ezt a "Ki is lehet Tobi?" dolgot,erre a következő fejezetben megmutatja Kishi...Miért nem szólaltam meg előbb?xD Amúgy ez még jó is lenne,az ilyen dolgoknak szoktak lenni "következményei",mint most a Juubi szeme. Várható volt hogy Kishi kezd majd vele valamit még.(már ha nem fake az egész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #3179 Dátum: 10 szep 14, 22:16:39 » |
|
Én azért megvárom, hogy a Mangahelpers-re is kirakják... amíg ott nincs ott h frankó... addig semmi értelme sztem.... amúgy ilyen silány minőségű képet se láttam még....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|