Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1665 Dátum: 12 dec 04, 17:07:00 » |
|
milyen fajta? Két hónaposan minden kutyu aranyos. képet kérünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
|
« Válasz #1666 Dátum: 12 dec 13, 14:29:02 » |
|
Shi-Tzu és majd teszek képet
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1667 Dátum: 13 jan 21, 13:35:01 » |
|
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy kb. 10 hónapos keverék kutyánk, kis termetű. Az a probléma vele, hogy az udvaron van fű, virágok, szőlő és ő ezeket nagy szeretettel kikaparja/kiássa/lerágja. Az ajtó előtti lábtörlőket rendszeresen szétrágja (ez a kisebbik gond). Vannak játékai, foglalkozunk vele, bár így a télen elég keveset. Lehet, hogy ez a gond? Mit lehetne tenni, hogy leszoktassuk a növények "elpusztításáról"? Kerestem ún. ultrahangos kutyariasztókat, de azok vagy túl drágák, vagy nem időjárás állóak, vagy pedig a funkciójuk nem olyan, ami nekünk kellene. Olyat is kommentelek, hogy a kutya megszokta hangot, vagy nem is törődik vele, illetve az ember számára is hallható-zavaró a hang. Bobi a neve, 2 képróla: http://cdn1.haon.hu/2012/12/Bobi1-600x400.jpg
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1668 Dátum: 13 jan 22, 15:48:24 » |
|
Aranyos és okosnak is tűnik, plusz még pont olyan korban van, amikor az agya szivacsként szívja fel az információkat a külvilágból, szóval simán meg lehet neki tanítani pár hét alatt gondos figyelemmel és türelemmel, hogy ne játszadozzon anyuka petúniáival. Amúgy nézz egy kis Cesart a NatGeo-n, én nem ő vagyok, de ő tényleg baromi jó az ilyesmiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
|
« Válasz #1669 Dátum: 13 jan 22, 20:12:45 » |
|
Juhhé jövőhéten érte mehetek a sisakos kaméleonomért egy ilyet vettem bár nevet még nem találtam ki neki
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja!
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1670 Dátum: 13 jan 29, 08:25:57 » |
|
Bocsi, de én sosem mennék tudatosan olyan zárt területre, ahol egy ilyen is ólálkodik. Hát, nem hiába változatos az emberek szépségről és cukiságról alkotott véleményei. Viszont nem cikizni jöttem a kicsi Rangot, hanem csak bátorkodom most már a nagyközönség elé tárni az egyszer megemlített törpenyuszimat, Fánit, meg a szobalányát, Aihnoát. Egy kép FánirólMeg még egy x'DMeg egy kép a közös táplálkozásról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1672 Dátum: 13 feb 18, 22:05:54 » |
|
Milyen beképzelt pofija van Egyem meg
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #1673 Dátum: 13 feb 19, 17:04:49 » |
|
Van még egy nagyobb fehér macskám Nero, na neki aztán tényleg elég beképzelt pofája van.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1674 Dátum: 13 feb 19, 17:06:09 » |
|
Biztos hogy nem csak a pofája beképzelt. :DD Jöhet a kép.. Micsoda horror.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1675 Dátum: 13 feb 20, 00:50:44 » |
|
Ő az én Jennym, azt kell róla tudni, hogy nagyon imádnivaló, okos és mindent megöl ami kisebb nála.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1676 Dátum: 13 feb 20, 01:08:07 » |
|
Basszus de szép. De megdögönyözném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1677 Dátum: 13 feb 20, 15:51:35 » |
|
Ez az egyik kedvenc fajtám. Tényleg helyes kis pofája van. ...és mindent megöl ami kisebb nála. Akkor a macskámat nem engedném a közelébe.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1678 Dátum: 13 feb 20, 16:51:09 » |
|
De aranyos Imádom azokat amiknek feketébb a pofijuk
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1679 Dátum: 13 feb 21, 13:27:39 » |
|
Örülök, hogy ekkora sikere lett, ha legközelebb otthon járok átadom az üzeneteiteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|