Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 11, 16:30:52 » |
|
én nem gondolom meg magam, sőt, ha találsz, akkor az aláírásomba is kiirom hogy kenshin szolgája ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 11, 18:02:40 » |
|
Segítség!!!!  Szóval ez a hobbija Vadócnak.  Gk.: itt a kisujjam, oké? [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 11, 18:08:43 » |
|
hheheheheheeheheh és csak a szájába tartja vagy harapdálja is? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 11, 18:11:20 » |
|
Ez iszonyat aranyos!!! Hatalmas szemek!!!  Hidd rágcsálja is rendesen. 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 11, 18:17:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 11, 18:25:43 » |
|
Ez a Hófehérke vmi hihetetlenül gyönyörűűű:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 11, 18:56:19 » |
|
Segítség!!!!  Szóval ez a hobbija Vadócnak.  Gk.: itt a kisujjam, oké? Fantasztikus, köszönöm szépen és ennyi elég, bizonyításul, hogy nem kell az egész karod!  és nagyon ariii, mintha a kisujjad lenne a vacsi! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 11, 19:11:49 » |
|
Segítség!!!!  Szóval ez a hobbija Vadócnak.  Gk.: itt a kisujjam, oké? Fantasztikus, köszönöm szépen és ennyi elég, bizonyításul, hogy nem kell az egész karod!  és nagyon ariii, mintha a kisujjad lenne a vacsi!  csak vigyázzon hogy egy óvatlan pillanatba nehogy tényleg az legyen a vacsi......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 11, 19:20:36 » |
|
Azért remélem ennyire nem vérszomjás. De lehet, h ott van a probléma forrása, h kb a 2. nap mikor megérkezett a házba leesett a lépcső tetejéről (2,10-2,40 méter), és nem nem a talpára érkezett. Nem lett semmi baja 30 perc után megint rohangált mint az őrült. Na szóval szerintem adrenalinfüggő lett (állatok mért ne lehetnének szenvedélybetegek??) , és a kényszeres zsákmányszerzésben éli ki magát!  Mert szerintem nem normális, ha a nála 6szor nagyobb kutyát is megtámadja..... Köszi, h engem támogatok!!!! :-[ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 11, 20:10:12 » |
|
Nekem van egy macskám, aki a Jenci névre hallgat (illetve hallgatnia kéne  ) Imádom :szeret: , mert egy lökött kis macska, aki folyton lopkodja a hajgumijaimat és még egyebeket az íróasztalomról. Ha pedig arra szottyan kedve, egyszerűen fogja magát, belopózik a szobámba, és rámfekszik. Máskor meg, ha simogatom, egy idő után elkezdi nyalogatni majd rágcsálni az ujjaimat :hiperaktiv: (A képen éppen az íróasztalomon szunyókál :gruppen: ) [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 11, 20:12:31 » |
|
aranyos, hány éves? off: látom te is szereted a harry pottert 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 11, 20:15:54 » |
|
Köszönöm, három éves. :ninjahy: OFF: Az nem kifejezés! IMÁDOM!!! 
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 11, 20:16:34 » |
|
A cirmosoknak olyan édi M betű van a homlokukon:D (off seed után: és a sailor moon-t:D )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 11, 20:19:47 » |
|
Hát igen, a cirmos cica olyan "klasszikus", már ha értitek, mire gondolok. OFF: A Sailor Moon szeretem, de nem imádom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|