Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #660 Dátum: 08 ápr 25, 14:43:40 » |
|
Az a baj,hogy alapból az ipar is állatkinzó...Nem vmi humánus módon végeznek az állatokkal...mert,oké megesszük őket,de vmi emberségesebb módot is kitalálhatnának...Egyszer láttam egy olyan videót,hogy a tehenet élve rakják bele a húsdarálóba és ott tépődött széjjel...eléggé sokkoló volt...
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
 |
« Válasz #661 Dátum: 08 ápr 25, 14:48:18 » |
|
Nekem van egy cuki fekete macskam, akine felhusszo bundaja van, radasul nosteny, szoval szeretjuk egymast. Kedvenc jateka orvtamadas, utana hizelges, hogy ne tepjem kette es ne vugyem be a fodoszbaba. xD radasul egyszer, ugy megkarmolt, hogy majdnem be kellet varni a labam. Szoval jah chuki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #662 Dátum: 08 ápr 25, 15:37:57 » |
|
Basszus gibbi.. ne is mondd.. ez nagyon durva..  Nekem meg olyat küldtek amikor a mosómedvét elevenen megnyúzzák és már ott sírtak..szegénykék.. meg a földhöz verték meg ilyenek... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #663 Dátum: 08 ápr 25, 15:43:38 » |
|
Azt hiszem az a mosómedvés volt a tévében is...meg volt,hogy a fókavadászok kegyetlenségéről volt szó a tévében,és az is durva volt....ilyen csáklya szerű cuccal üttötték őket mongyuk a farkukba,hogy ne tuggyanak menekülni,aztán a fejükbe...és úgy huzták őket a jégen...ott rángatóztak....ja és ezeket ugye megnyúzzák...és a bőrnélküli testeket meg sokszor otthagyák és ez is iszonyat rideg...fotókat láttam róla....és a legkegyetlenebb az egészben,hogy ezek csak kölyök fókák...ilyenkor utálom,hogy ember vagyok....
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #664 Dátum: 08 ápr 25, 17:15:39 » |
|
A mosómedvét én is láttam... Igazából én arra jutottam,hogy az emberiség a romlott,és nem a világ,mint az a DN-ben elhangzik... Sokkal szívesebben élnék mondjuk a 19. században,se internet,se semmi nélkül,mint egy ilyen szörnyű világban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #665 Dátum: 08 ápr 25, 23:37:47 » |
|
Én egyszer azt láttam felvételről, hogy egy kínai vendéglőben hogyan készítik el a macskát. ...  Na az volt az állatkínzás netovábbja. Nem is mondom el így nyilvánosan. .. Akkor szó szerint majdnem kiadtam, a vacsorát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #666 Dátum: 08 ápr 26, 13:46:53 » |
|
Léci váltsunk témát, mert mindig lehangolódom az ilyesmitől...  Tart valaki otthon olyan állatot ami nem megszokott, egzotikus stb... ? (családtagok nem számítanak...  ) Am. Minato direkt csinálod?  (vagy meg sem kaptad a PÜ-met? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
 |
« Válasz #667 Dátum: 08 máj 07, 11:34:16 » |
|
látom eléggé meghalt ez a topic... ideje felrázni  még csak most találtam rá, pedig ez az ÉN topicom (úgy értem a nekem való^^') nekem egy magyar vizslám van, de szteretnék egy macskát, vagy degut, csak a szüleim nem engedik...ja és lovat is szeretnék,csak az meg drága :'X amúgy később majd állatokkal akarok foglalozni.bár állatorvos soha nem lennék!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #668 Dátum: 08 máj 08, 08:56:30 » |
|
en kutyat szeretnek mar 3 eve de nem veszik meg csak igerik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #669 Dátum: 08 máj 08, 12:50:14 » |
|
Nekem most halaim vannak :DTudom hogy ne nagy szám de nagyon aranyosak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #670 Dátum: 08 máj 08, 12:50:23 » |
|
Jeee! Meglett a hörim! Kis szürke,Fülesnek hívják 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #671 Dátum: 08 máj 08, 12:55:31 » |
|
A degu az joo!
Egyik ismerosom nagymamája kitette a napra és megdoglott!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #672 Dátum: 08 máj 08, 12:57:35 » |
|
Jaj öcsikém! Ez nem szép.. ceggén degu....  am imádlak! és a höriket is! jajj édesek a törpehörik!!! ök a legjobbak! 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #673 Dátum: 08 máj 08, 12:59:39 » |
|
A horik jok!
Nekem van 1 papagájom!Sajnos!Am tud beszélni!Tok jo!xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
 |
« Válasz #674 Dátum: 08 máj 08, 14:27:22 » |
|
Nekem van egy Buksi nevű fekete színű agár keverék kutyim, és egy Sári nevű cicám. (A nagyi adta nekik a neveket :'X) Általában szoktak lenni kismacskák, csak sajnos eltünedeznek egy fél év után. Meg volt egy cicám akit nem rég kellett elaltatni mert egy daganat volt a nyakán, őt 4 éve az erdőben találtam és úgy hoztam haza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|