25 ápr 05, 11:12:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 302726 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Rekage
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #645 Dátum: 08 ápr 17, 07:13:07 »

én nekem van 2 hörcsögöm (pontosabban a tesómnak Nyelvesít) meg egy macskám...az meg a szomszéddal közös...de kinti macska úgyhogy vann olyan maikor napokig nem látjuk...meg most tavasszal lesz kutyám...csak nem tudom milyen..segítsetek...bernipásztor vagy labrador retriever??? Pirul
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #646 Dátum: 08 ápr 17, 08:13:55 »

Válaszd a berni pásztort... A másik már harci fajtának tűnik a neve után... jobbann kell ügyelni a nevelésére...  :/
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #647 Dátum: 08 ápr 17, 10:33:53 »

nem harci fajta...inkább aranyos Mosolyog
Naplózva

kuciblog.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #648 Dátum: 08 ápr 17, 11:29:36 »

Bakker...  >.<# Most hogy olvasom amit írtam... Összetévesztettem a retriever-t a rotveirer-el... (remélem jól írtam a fajta nevét... A fekete hegyes fülű...)
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #649 Dátum: 08 ápr 17, 12:30:31 »

>.<# igen van ilyen...én se tudom hogy kell írni...és erről mi a véleményed ott fen?? ^
Naplózva

kuciblog.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #650 Dátum: 08 ápr 17, 12:46:45 »

Hát öö tényleg aranyos kis dög...  Mosolyog Csak ha véletlenül betoppanok hozzátok, (ami nem valószínű) lehetőleg ne uszítsd rám!  Nyelvesít
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #651 Dátum: 08 ápr 17, 12:54:15 »

... Összetévesztettem a retriever-t a rotveirer-el... (remélem jól írtam a fajta nevét... A fekete hegyes fülű...)

A rotweiler, nem a hegyes fülő. Nevet az a dobermann. Igaz, mind kettő fekete, de a rotweiler sokkal robosztusabb testalkatú, míg a dobermann olyan "agáros" Meghát eredetileg a dobermann sem hegyes fülő, csak kupírozzák a fülét.  Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #652 Dátum: 08 ápr 17, 13:05:57 »

Tudja a fene... Ezeket a hülye angol nevű tenyésztett fajtákat nem ismerem valami jól... Én csak a német juhászt tartom valamire valónak csak... Lehet keverék, csak az egyik felmenője németjuhász legyen...

De tényleg a dobbermanra gondoltam...  :'X
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #653 Dátum: 08 ápr 17, 14:20:10 »

Szabad a hörinek majd mazsolát adni? Mivel a müzliszeletet szeretem,de a mazsit nem...viszont így egy legyet ütnék 2 csapásra >.<#
Amúgy nekünk 2 kutyánk van: egy tibeti spániel,a neve Süti,és a lánya,aki keverék,Huncutka. Illik rá a neve...régen a tányért mindig mindenkihez odahurcolta,és elkezdett nyüszíteni ikszdé Meg ellopta a leesett zsebkendőket X"D
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #654 Dátum: 08 ápr 18, 08:40:06 »

Hát öö tényleg aranyos kis dög...  Mosolyog Csak ha véletlenül betoppanok hozzátok, (ami nem valószínű) lehetőleg ne uszítsd rám!  Nyelvesít

háát sose lehet tudni...ne uszítsam rád...hmm még meggondolom..de csak ha jóól viselkedsz!  Sly
Naplózva

kuciblog.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #655 Dátum: 08 ápr 18, 09:58:03 »

Hát öhhh... nem hiszem, hogy a mazsola jó lenne.  Nevet Krumplit és salátát sem szabad neki adni. kenyeret is csak akkor, ha teljesen kő keményre meg van szárítva, különben fel puffad tőle.  Nevet De adhatsz neki pimpó levelet, meg friss füvet, ami lehetőleg ne lgyen vizes. Káposztát is eszik,  meg almát, sajtot, szalámit (lehetőleg ne pick szalámit. ikszdé Inkább ilyen párizsi félét. xD ) adhatsz neki gyümölcs levet, inkább csak narancslevet, de csakis olyat, amit rendes narancsból te facsartál ki.^^ a sok tartósítószer nem jó. Nevet Aztán még adhatsz neki répát is. Nevet és el ne felejts neki hörcsögkaját venni. Nevet elvégre  mag is kell neki.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 09:58:54 írta Saphira » Naplózva

Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #656 Dátum: 08 ápr 22, 12:38:25 »

JUjj..ma szemétszedésnél az o.társaim meg akarták ölni a békákat... :/ de elloptam előlük és elvittem a kerítésen túlra mert ott van egy kis patak..de vagy 3at loptam el előlük.. de az egyiket már oylan szinten "kínozták" hogy rugdosták szöges cipővel lépkedtek rajta ide-oda dobálták.. szegénykle túl élte de azt hittem hogy meghalt.. meg ők is..és ****us az egyik gyerek meg odajön hozzám hogy mi ****t avatkozok én bele meg iylenek.. és azt hittem hogy leüt..modnom dugulján el mert amit tegnap velem csináltál jobb ha befogod a pofádat..(tegnap a seggíünket csapkodták és egy kicsit belilult)
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 12:39:13 írta Tenchi » Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #657 Dátum: 08 ápr 24, 14:52:33 »

Sajnos sokat hallani állatkínzásról a TV-ben is....  Szomorú
Én az ilyen embereket odakötném a kocsimhoz és "elvinném egy kicsit sétálni"....
Am. alapvetően nem vagyok ilyen brutális...  Hümm-hümm  Nyelvesít de szerintem az az egyik legundorítóbb dolog
a Földön amikor valaki abban leli örömét, h. ártatlan állatokat bánt...  Neeem  Olyat tennék vele h.
utánna egy életre elmenjen a kedve az eféle "szórakozástól"...
Sajnálom, de én az ilyeneknek nem börtönbüntetést adnék (főleg úgy hogy manapság már
a dutyiban is milyen luxusban él az ember  :/ ).
Ugyan olyan kínokat kellene átélniük mind amilyeneket Ők okoztak az állatnak (ez a minimum... )

Egyébként jól tetted Tenchi, h. megmentetted azokat a békákat.  Mosolyog
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #658 Dátum: 08 ápr 24, 15:25:40 »

Naigen. Ha feltétlen bántalmazni akar valakit,akkor keresse fel Chuck Norrist XP
Amúgy sajnos ez nem csak az állatokkal,hanem a kisebb gyerekekkel is így van...
Amúgy egyik filmgálán volt asszem,h bekevertekegy állatkínzós felvételt,amin egy kiscicát a vízbe fojtanak... Azért ez már durva...
Naplózva
Tenchi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #659 Dátum: 08 ápr 25, 14:22:50 »

Hát kana ha nem volna rajtam kesztyű nem biztos megmertem volna fogni..
Ciklon.. arról énis hallottam és az milyen már hogy csak a film kedvéért megölnek egy cicát.. :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins