25 máj 22, 20:33:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Milyen háziállatod van?
Kutya - 260 (39.3%)
Macska - 173 (26.1%)
Hörcsög - 31 (4.7%)
Papagáj - 27 (4.1%)
Degu - 4 (0.6%)
Gyíkfélék - 8 (1.2%)
Pók - 10 (1.5%)
Rovarfélék - 4 (0.6%)
Más rágcsálók - 32 (4.8%)
Más madárfélék - 7 (1.1%)
Nincs háziállatom - 48 (7.3%)
Halfélék - 41 (6.2%)
Nyúl - 17 (2.6%)
Összes szavazó: 421

Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 121
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Milyen háziállatod van?  (Megtekintve 323521 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Shinichi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

His royal highness

« Válasz #630 Dátum: 08 ápr 15, 18:31:18 »

Én kapni fogok egy kis pukkancska hörikét...már alig várom Mosolyog
Amúgy jöhetnek a tanácsok a tartásáról,etetéséről,satöbbi.
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #631 Dátum: 08 ápr 16, 08:55:57 »

nekem törpehörcsögöm van...ha olyanod lesz, azt ajánlom rakjál be neki egy tojástartót a házának!! lefordítva..meg a vécépapírgurigát...meg az a lényeg hogy legyen neki, mókuskereke, és bármikor futni tufjon rajta!
az enyém nagyon komálja a salátát, uborkát, répát, paradicsomot..de "k" betűs kajákat nem lehet neki adni (kukorica, karalábé...)
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #632 Dátum: 08 ápr 16, 19:43:28 »

Khmm, ha bármi kérdésed van, fordulj csak hozzám.  Kúl *megrögzöt hörifan akinek már nemtuggya hány hörije volt, de az bizti h sok. xD) mellesleg van egy höris oldalkám ( www.hori-lap.gportal.hu) ahol sokminden höris tudnivaló van. Sajna már nem frissítem, meg elég ramatyul néz ki, de ha infó kell sztem ott megtalálod! *önreklám XP * de ha bármi kérdésed van, én profi vok höritartásba. *általéában nem szokott egoskodni  Hümm-hümm * most is van 2 fékevesztett vadóc tesópárom akiknek nincs ki mind a 4 kerekük xD
Naplózva
Kamii
Vendég
« Válasz #633 Dátum: 08 ápr 16, 20:12:28 »

Húú nekem van egy cicám Nevet imádom a macskákat. olyan tündéri fejük van és ahogy tudnak hízelegni.. Pattog Ma is megevett Mosolyog de nem lehet rá haragudni Pirul
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #634 Dátum: 08 ápr 16, 20:20:24 »

Cejesssük tengerimalim... Volt h kiengedtem a szobába futkosni, de közbe gépeztem és véletlenül elfeledkeztem róla, és kcisit sokáig volt kinn. Gyors visszaraktam, és kezdtem átnézna  szőnyegem, me tuti, h ennyi idő alatt vhova pisilt. De a kis drágám egész végig azon a tálcán gubbasztott, ami a szénatartó alatt van, mer az aljából kihullik a széna, és oda kakilt pisilt, nem a szőnyegemre.  Mosolyog De azt bírtam, mikor lepisilte tesóm pólóját xDD volt alatta törülköző, de a kis popója pont kilógott róla. Nevet Bírom ezt a malit. xD Azt mondom tesómnak, h vigyázz, me lepisil (me mindig bejön, h simogassa és má agyamra megy és így akarom elküldeni -.-) de mindig aszongya h úgyse. xP
Naplózva
Kamii
Vendég
« Válasz #635 Dátum: 08 ápr 16, 20:24:23 »

barátnőmnek is volt tengerimotyója az egyzserüen olyan édes volt Pirul(de szegény emghalt Neeem) kis fekete-fehér futkosó állatka. és amikor bezsélgetünk vele mindig megunta és elment  Nevet
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #636 Dátum: 08 ápr 16, 20:32:10 »

Jajj, enyém ha a kezembe van tök kezes meg meg se moccan szinte, de ha lerakom szőnyegre ment mintha puskából lőtték volna ki. ikszdé Eleinte ez elfogása is nehézkesen ment, és engem is megfuttatott kicsit.  Nevet De naon bírom, irtó édes kis malacka. =3 Azt bírom, amikor sokáig van az ölembe, és elnyújtózik, meg lefekszik. x] Meg imádja a füvet, minden reggel megye kertbe neki gyomlálni. Most is eszeget vmit.
Naplózva
Kamii
Vendég
« Válasz #637 Dátum: 08 ápr 16, 20:37:15 »

a kis füves Pojén az én macsekom a sajtot imádja =) az a legjobb, amkior felfekszik az ablakba a napra, alszik egyet és szerintem napszúrást vagy 7szer kapott..(xD) azt befekszik a konyhába a járólapra. nagyon édes Pirul
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #638 Dátum: 08 ápr 16, 20:44:13 »

Nekem a hörijeim szeretik a sajtot. xD De azt bírom, h Clari (malim) oan gyáva, megmozdulok a széken azt máris tesz 3 kört a ketrecében ikszdé
Naplózva
Kamii
Vendég
« Válasz #639 Dátum: 08 ápr 16, 20:48:00 »

nekem degum volt:D azok voltak olyanok mint a Tengerimalacod Nevet ugy birtak futkosni meg mindenhova elbújni hogy alig lehetett őket visszahajtani a ketrecbe Pojén
Naplózva
akatsuki_pein
Vendég
« Válasz #640 Dátum: 08 ápr 16, 21:04:40 »

Nekem vadászgörényem van és nagyon aranyos. Nevet
Naplózva
Kamii
Vendég
« Válasz #641 Dátum: 08 ápr 16, 21:10:29 »

juuj én olyat akartam Nevet méghozzá fehéret, azok egyzserüen olyan aranyosak Pirul
Naplózva
akatsuki_pein
Vendég
« Válasz #642 Dátum: 08 ápr 16, 21:11:22 »

Nekem feketés barnás a szine.  Nevet
Naplózva
WillOfFire
Vendég
« Válasz #643 Dátum: 08 ápr 16, 22:12:11 »

Azt hiszem, pont aktuális (ha már úgyis a "kinek milyen állata van" irányba ment el a dolog) : újra van tengerimalac a háznál, és természetesen ő is gyönyörű. Tulajdonképpen olyan, mint egy tarka paróka. Mosolyog
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #644 Dátum: 08 ápr 16, 22:40:58 »

Miért volt olyan időszak amikor nem volt ? Nekem viszont nem kéne. Inkább már teknős kellene, mint egy rágcsáló.  Pontosan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 121
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins