Cartnecker
|
|
« Válasz #7275 Dátum: 12 márc 10, 08:19:05 » |
|
Konkrétan 3 hsz-el előtted válaszolták meg, aztán azelőtt 1 oldallal és azelőtt 1 oldallal is megkérdezték és válaszoltak is rá. xD Szóval a következőnek üzenem: Olvass vissza csak 4-5 hsz-t. Kösz, tenkja, arigato.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #7276 Dátum: 12 márc 12, 15:01:07 » |
|
Deha nem esne jól nézd meg Dani blogját mert új nézhető.
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7277 Dátum: 12 márc 12, 15:04:54 » |
|
Épp írni akartam, hogy a blog újra üzemel. A kételyek és a tévhitek immáron eloszlatva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #7278 Dátum: 12 márc 12, 15:10:17 » |
|
Na legalább újra lehet nézhető a blog. Hát az a te dolgod hogy folytatod e ha nem akarod mert nem esik jó vagy valami meg akk ne folytasd én már anno is ezt gondoltam de megvan a magyarázat. Hát legalább 32. rész lesz amiből eddig 6 perc van meg, de nembaj ha nem most adod ki én pl. tudok várni de a többi rész mivel nem tudni ugye csak annyi az jobb lenne ha egybe lenne kiadni de az meg még több időt venne igénybe, lehet az a megoldás lesz joibb , de majd kiderül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 15:22:18 írta Krisz_ »
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #7279 Dátum: 12 márc 22, 20:21:38 » |
|
Megnéztem még egyszer a legutolsó részt, mert elkapott Kisame dala. Megint sírtam a röhögéstől :DDD Dani, ezt a számot dobd ki 320-as bitrátával vagy albummal, tuti siker lenne! Ja és a rész is tök jó volt, várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NikiNightray
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7280 Dátum: 12 márc 23, 09:11:37 » |
|
Umm...lenne egy kérésem Nem tudom letölteni az 1ÁÉ 26-27-28-29 és 30.részét...... Esetleg újra föl lehetne rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #7281 Dátum: 12 márc 24, 08:34:57 » |
|
Még senki? Hmmm Challenge Accepted!
Az Átlagosnál nagyobb, de még rekordot nem döntő mérettel rendelkező rasengan! a kedvenc jutsum az 1áé-ben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 08:36:08 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #7282 Dátum: 12 márc 25, 07:48:03 » |
|
én meg asszem megfejtettem h kik vannak az op.ba! ugye látjuk ott danzout a vállán a házirámával, aztán ott van kaka. aztán középen szerintem tsunade vagy konan van(azért mert konan később elméletben megütközik tobival) aztán jobb szélen egy tini ninja harci teknős és a balszélső megfogott,
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #7283 Dátum: 12 márc 25, 19:22:07 » |
|
Ahogy most így felhoztad megint, hogy kik vannak az openingbe, én is odatekertem és most látom a jobb szélsőnek van egy hosszú tárgy a hátán, de tuti, hogy nem TMNT. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7284 Dátum: 12 márc 25, 19:48:33 » |
|
én meg asszem megfejtettem h kik vannak az op.ba! ugye látjuk ott danzout a vállán a házirámával, aztán ott van kaka. aztán középen szerintem tsunade vagy konan van(azért mert konan később elméletben megütközik tobival) aztán jobb szélen egy tini ninja harci teknős és a balszélső megfogott, Mókás volt az első sor után elolvasni a 2. bekezdést.xD Most mondjam azt, hogy egyik sem talált?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7285 Dátum: 12 márc 26, 16:05:48 » |
|
nee Dani sama ne mondd azt, mert középen Kakashinak kell lennie!! muszáj! mert...mert úgy ahogy csak na!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7286 Dátum: 12 márc 27, 17:27:44 » |
|
a középső az sztem Herküles, tőle balra pedig hótzihher h Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7287 Dátum: 12 márc 27, 18:07:53 » |
|
Kakashi, Herkules, Greed meg a macska, a legszélén talán egy ANBU-s. A bal oldalit passzolom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7288 Dátum: 12 márc 27, 18:09:39 » |
|
Greed meg a macska
ööööö tudnál egy kis infót elhnteni a csapp fejembe arról, h az meg ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7289 Dátum: 12 márc 27, 19:27:04 » |
|
A Kisame-klón. A macskát csak tudod xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|