kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7185 Dátum: 12 jan 22, 22:48:06 » |
|
Kedves Dani,nincs olyan amit az 1AÉ fanok észre nem vennének,vagy nem hoznának függésbe egymással Ezt szűrtem ki az itlétem alatt a fórumon. De respekt ténleg hogy ennyire átt gondoltad az egésszet. Itt lehet észre venni hogy a történetet nem csak úgy van össze csapva,hanem ez eggy hosszú folyamat része
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7186 Dátum: 12 jan 22, 23:02:21 » |
|
Naaah, azért ilyet ne mondjunk. Hiszen mind jól tudjuk, hogy a Történet centrikusság vitathatatlanul Zolcsi imidzséhez tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
LightWolf
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7187 Dátum: 12 jan 23, 05:46:03 » |
|
Szóval nem a Shinra Tensei a popiba akció után lett látnok Hidan, kár. Egy újabb rejtély ami még megoldatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #7188 Dátum: 12 jan 23, 17:40:24 » |
|
hát, annak nem is lett volna sok értelme:D szerintem az a látnoki képesség csak úgy jött, mint a télapó.
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #7189 Dátum: 12 jan 23, 19:54:28 » |
|
Naaah, azért ilyet ne mondjunk. Hiszen mind jól tudjuk, hogy a Történet centrikusság vitathatatlanul Zolcsi imidzséhez tartozik. ...ÍÍÍÍÍÍÍGY VAN...csak úgy mint ez a smile is -> am Dani ne érts félre, és sose azt mondtam, hogy az 1aé története nem jó, összedobott, stb
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #7190 Dátum: 12 jan 23, 20:26:03 » |
|
Megnéztem az ujj részt, hát szakadok, Dani téged Szenté fognak avatni
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #7191 Dátum: 12 jan 23, 20:31:33 » |
|
Dani 3 szót mondok: NAGYON JÓ LETT!! komolyan, örülök hogy visszatértünk a régi kerékvágásba, a rap is jó volt, bár 2-szer kellet meghallgatnom hogy felfogjam miről is szól Szóval tényleg Gratu, nagyon bejött a rész
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #7192 Dátum: 12 jan 28, 09:44:00 » |
|
Egyet értek, a 31. rész volt a legjobb. Egypéként most ha saját sztorik lesznek, akk örülhetünk.
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7193 Dátum: 12 jan 28, 23:09:07 » |
|
Nektek az utolsó részben melyik poén vitte el a pármát ? Nekem a kedvencem az volt ,amikor Konan elösször meglátja Hidant ,a röhögése hulla jó volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papa25
Újonc
Nem elérhető
Kisame Fanatik
|
|
« Válasz #7194 Dátum: 12 jan 30, 18:45:12 » |
|
Nagyon jó lett az új rész Dani maximális tisztelet ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 30, 18:47:50 írta papa25 »
|
Naplózva
|
Itachi:Tudod,Kisame nem az az erős, aki nagyot üt ,hanem aki képes bocsánatot kérni! (Kisame lecsapja Itachi-t) Kisame:Bocsánat.Mit szólsz? Ez egy kombó volt!
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #7195 Dátum: 12 jan 30, 18:54:11 » |
|
Am én még csak egy valamit nemértek. Hogy tudott Herkules elsétálni az Akatsuki házba?
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
LightWolf
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7196 Dátum: 12 jan 30, 20:13:22 » |
|
Pont ugyan úgy, ahogy anno Peinnel és Nagatoval is kipróbálta a majonéz manővert.
Komolyra véve a szót. papír angyal jutsu, logikusan nézve, ez a legegyértelműbb mozgási lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7197 Dátum: 12 feb 01, 10:20:55 » |
|
Dani! ööö...lehetséges, hogy letörölted a blogodat? O_O merthogy rá akartam nézni és hát..."A blog nem található". Lemaradtam valamiről?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 10:48:22 írta eleon-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #7198 Dátum: 12 feb 01, 11:16:40 » |
|
Nos, azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy: Igen, lemaradtál valamiről. Hogy miről? Most már nem hiszem hogy publikus lenne... :S
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7199 Dátum: 12 feb 01, 11:23:30 » |
|
Szia! Tárolt változatban tudtam elolvasni egy 30adikán írt bejegyzést...gondolom akkor ehhez van köze... Sajnos ez van, ha az ember lányának hétvégente nincs nemhogy nete, hanem gépe sem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 11:31:51 írta eleon-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|