Csermely:
Már megint bizonyítottad, hogy miért imádlak.
Te vagy az első, aki értékelte -sőt, egyáltalán meg is értette- a Daniel Radcliffe-es szituációt.
Anyun kívül. x"DA kritikára:
Grafikai de legfőképp anatómiai ábrázolás szinten még mindig nem vagy egy Boris Vallejo de ez a legkisebb gond.
Lehet, hogy groteszk és eltúlzott az emberábrázolás, de ez csak az egyediséget tükrözi. Egyértelműen nem illene a sorozat világába, ha egy Boris Vallejo kaliberű tökéletesen kidolgozott anatómiát láthatnánk. Pláne, hogy elvileg egy paródia rajzfilmről beszélünk.
Még mindig nem járnak rendesen a figuráid csak olyan mintha távolodnának, de lépteknek semmi hatása, a mimikák viszonylag fejlődtek de a száj mozgását még mindig kevésnek tartom...
Nálad a pont. Az animáció intenzív, és látható fejlődéséhez képest a lebutított járás enyhe tüske lehet a nézők szemében. Csak az a baj, hogy ezzel kapcsolatban elterveztem egy jelenetet a közeljövőben, ami meggátol abban, hogy tovább fejlesszem a járás animációját.
Plusz, sok munka van vele.
A szájmozgással nagyjából ugyanez a tészta. Bár ennyi epizód után szerintem abszolút megszokhatóvá vált.^^
Ehez tartozik az is, hogy -mivel tény, hogy a sorozat nagyon alacsony szintről indult- nem akarom kitenni hirtelen változásnak. Szépen-lassan javítom fel, lépésről-lépésre, úgy, hogy saját magam is alkalmazkodni tudjak.
Ha szemfüles vagy, már azt is észrevehetted, hogy a szájmozgást is elkezdtem minimális szinten feljavítani.
Köszönöm szépen a kritikát, már épp kezdtem panaszkodni, hogy túl sok fényezést kapott az epizód.^^