Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5565 Dátum: 11 márc 06, 15:44:16 » |
|
jah ez lenne majd az Peinci - Enerdzsálizálj! ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
új tag vok0123456789
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5567 Dátum: 11 márc 06, 16:14:15 » |
|
na jó,akk nagato és konan összejön,a hebi megtámadja az akatsukit,tobi szervezkedik,a kedves néző ezt meg végignézi (talán=))
|
|
|
Naplózva
|
"Feltámasztom a klánom és megölök 1 bizonyos személyt...TÉGED"
|
|
|
AnimeX
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5568 Dátum: 11 márc 06, 16:22:45 » |
|
Úgy is végig nézik Tobi ki fogja használni sztem, hogy Konan és Nagato összejön. Konan apuja nagyon boldog lesz, hogy ismét láthatja Nagatót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5569 Dátum: 11 márc 06, 18:16:25 » |
|
Moderátor:
Töröltem pár oldalt. Természetesen a figyelmeztetések és az esetleges kitiltások menni fognak.
A téma címébe beleírtam, hogy mikorra várható a következő rész. Aki még egyszer rákérdez, 3 nap kitiltás. Aki reklamál a 3 napért, annak meg végleges. (Ezt beleírtam a téma 1. hsz-ébe is.)
Mostantól ez a téma szigorúbb elbírálás alá fog esni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #5570 Dátum: 11 márc 06, 18:48:22 » |
|
Csumi Mindenkinek!!
Én négy részt várok nagyon: -Sasuke vs. Deidara -Killer Bee vs. Kisame -Killer Bee vs. Taka(volt Hebi) -Pein vs. Naruto persze ha Dani megcsinálja egyáltalán ezeket a harcokat, én csak remélni tudom. Ja és ez nagyon jó ötletnek tartom hogy ki írták a téma legelejére ,hogy mikor jön az új rész, szerintem minden rész előtt ki kéne írni persze miután Dani megmondja ,hogy melyik hónapban jön az új rész. peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #5571 Dátum: 11 márc 06, 20:07:10 » |
|
szerintem, lesz 1 kis valóvilág téma benne (Alekinnyó vendégszereplése vagy néhány konkrét beszólása ), lesz 1 kis érzelem persze pozitív illetve negatív formában, talán benne lesznek az 1AÉ szereplők is , de szerintem biztos... ja és leszokok a Zistenezésről is...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5572 Dátum: 11 márc 06, 20:09:30 » |
|
Bevallom, csalódás lenne, ha bejönne ez a valóvilág téma... főleg így...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 20:10:03 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5573 Dátum: 11 márc 06, 20:11:18 » |
|
Én a valóvilágot az EAÉ-ben maximum úgy tudnám elképzelni, hogy Kisame nézi, vagy esetleg Zetsu. Máshogy nem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5574 Dátum: 11 márc 06, 20:24:32 » |
|
A valóvilágot én is csak ennyire tudom elképzelni. Én még Konan reakciójára vagyok kíváncsi, amikor megtudja hogy Peinci halott meg persze a többiekére.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|
Refresh
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5576 Dátum: 11 márc 06, 22:44:12 » |
|
Én azért eltudnám képzelni ahogy Alekosz bepróbálkozik Konan nél
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 22:48:44 írta Refresh »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5577 Dátum: 11 márc 06, 22:44:50 » |
|
Azt árulja el valaki, honnan jött ez az egész ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5578 Dátum: 11 márc 06, 23:20:49 » |
|
STM
Dani egyszer írt a blogban a ValóVilággal kapcsolatban a blogján, szerintem onnan.
Én egyetlen valóságshowt sem szeretnék viszontlátni az EAÉ-ben. Raziel visszatérésének jobban örülnék. Szerintem ő is szerepelni fog majd valamelyik részben, abból kiindulva hogy eddig elég gyér szerepe volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5579 Dátum: 11 márc 06, 23:32:23 » |
|
Hát, nagy LoK-fan vagyok, de szerintem Raziel egyszeri poén volt, és ott az elég is volt a Kain-Pein összecsengéssel. Hmm.. az Elder God feltámasztós képességével, vagy a Mortanius nekromanta feltűnésével tudnám még elképzelni a két sorozat összekötését, de ehhez Daninak nagyon fannak kéne lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|