Krieg
|
|
« Válasz #5265 Dátum: 10 dec 14, 21:18:36 » |
|
A kommentek olvasása közben nekem is hasonló dolog járt az eszemben (emberek különbözése). :)) Miközben olvastam a kommenteket az előző hsz-em írása előtt, kezdtem megijedni, hogy az én fejemben van valami probléma, hogy ilyen istenítő hsz-ek közt én vagyok, aki gyengének fogja - te szavaddal élve - titulálni a részt. Vagy talán csak első nézésre találtam ilyennek. Korábban persze leírtam (elég jóval korábban), hogy 1-2-nél többször nem szoktam egy részt megnézni, és ahogy gondolkozom a részen, egyre több pozitívum jut az eszembe. Ettől függetlenül szintén gyengébbnek érzem a többinél. Utólag átgondolva talán az is közrejátszott, hogy a kedvenc szereplőm távozott el, ő lett "kifigurázva". :) És persze reménykedem benne (biztos vagyok benne), hogy az elkövetkezendő részek ismét elnyerik majd tetszésemet és adhatom a pozitív visszajelzéseket. :D És...és...éss....ésssss...ennyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 21:19:55 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5266 Dátum: 10 dec 14, 21:24:57 » |
|
Ez az eddigi "legrosszabb" rész. Nem tetszik, hogy 2 olyan dologból mint az esküvő és a halál ilyen modon csináltál poént. Számomra "morbid" volt.
Amúgy a többi poén hozta a szokásos formát azok tetszettek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 21:30:05 írta aignac »
|
Naplózva
|
|
|
|
tekissza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5267 Dátum: 10 dec 14, 21:26:13 » |
|
"kántáre, kántáre, kántáre..." -itt nem értettem a poént:(
Kicsit feszült volt a hangulat ebben a részben, de azért jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5268 Dátum: 10 dec 14, 21:30:49 » |
|
Nekem ez a rész tartalmilag túl zsúfolt volt. Rengeteg dolog benne volt, kezdve Pein halálától a Hebi újbóli megjelenéséig. Számomra ez a váltás is túl gyors volt, hogy rengeteg "szétröhögömmagam" rész után 2 komolyabb rész is megjelent. A poénok ebben a részben sem maradtak el, bár így Pein halála után nem nagyon tudtam nevetni rajtuk (mondjuk ezt előttem is elmondták) A grafika zseniális lett, ehhez hozzáfűzni nem tudok, az előző hozzászólók megtették, és minden tiszteletem a kitartásodért Dant-C!
(Nem vagyok jó kritikaíró, de mindenképpen szerettem volna megosztani a véleményem ezzel a résszel kapcsolatban)
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5269 Dátum: 10 dec 14, 21:32:49 » |
|
Ez az eddigi legrosszabb rész. Nem tetszik, hogy 2 olyan dologból mint az esküvő és a halál ilyen modon csináltál poént. Számomra "morbid" volt.
Hm. Lássuk csak: Inkább csináltam volna meg olyanra az epizódot, hogy Pein meghal az elején, majd a hangulat belerögzül, és az egész rész emiatt depis legyen, és ne legyen semmi poén? Aki pedig olyanon képes felkapni a fejét, amit én fogalmaztam meg az esküvőről, arra több mint valószínűleg pont igaz az állítás.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5270 Dátum: 10 dec 14, 21:36:21 » |
|
Én nekem egyedül csak az volt zavaró hogy konan nem hagyta Nagato-nak végig mondani hogy meghalt Yahiko..xD De amúgy nagyon jó lett!!:D
|
|
|
Naplózva
|
"Nem igazi ember aki életében nem hazudott,, puskázott vagy kapott 1-est"
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5271 Dátum: 10 dec 14, 21:47:28 » |
|
nekem az esküvőröl hiányzott egy kis robbantás hm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 21:49:03 írta cibinator »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5272 Dátum: 10 dec 14, 21:49:49 » |
|
Megnéztem az új részt NAGYON JÓ, eddigi legjobb a poénok terén amikor táncolt Pein + Nagato elkezdi az összes Power Pein-nel nyomni a Beverly Hills-i zsarunak a betét dalát, hááát azon eldobtam az agyam. Ja és a végén a két Suigetsu befigyel
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5273 Dátum: 10 dec 14, 21:52:17 » |
|
hát ez nagyon adta Főleg a Disco patkányos jelenet:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Refresh
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5274 Dátum: 10 dec 14, 21:55:25 » |
|
Megnéztem én is .Nekem tetszett ez a rész,bár eléggé lehangolt Pein halála ez miatt nemtudtam anyira élvezni az epizódot.Szegény Tobi le lett alázva ,látni hogy Konan apjára ütött xD.Nagyon szépen volt megrajzolva és a zenei aláfestés is tökéletes volt.Az epizód poénok terén sem volt gyenge.Le a kalappal előtted Dani szépen megoldottad Refresh voltam Szerk: Juugo beszéd stílusát nagyon bírom Karin: "Én semmit" Sasuke: "Most megleptél" x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 22:23:05 írta Refresh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5275 Dátum: 10 dec 14, 22:00:32 » |
|
Jah igen elfelejtettem mondani: A Házasságról szóló monológod (Konan szájából) teljesen egyezik a felfogásommal Nagyon örültem, hogy ezt hallhatom
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5276 Dátum: 10 dec 14, 22:00:46 » |
|
"kántáre, kántáre, kántáre..." -itt nem értettem a poént:(
...
Miért? A rész elején mikor Konanból kijön a papír nem ezt mondja hogy, kántáre, kántáre? :O Ha nem, akkor valószínűleg jobb ötlet lett volna nappal megnézni a részt, mikor frissebb az agyam... Amúgy... Mindenki panaszkodott a halál, esküvő morbidságáról. Na de most én vagyok túl pszichopata vagy más is ennek ellenére végigröhögte, közvetlen még Pein halála után is? o.O (amúgy alapból pszichopatának érzem magam szal...) Szerk.: Ami a házasságos monológot illeti.: Még túl fiatal vagyok, nem tudok hozzászólni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 22:02:21 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Munenori Hattori
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5277 Dátum: 10 dec 14, 22:01:58 » |
|
dicsérhetném az epizód minden egyes képkockáját, de fáradt vagyok ezért kiemelném ami a legjobban tetszett ez pedig a Hebis Suigetsu:D
|
|
|
Naplózva
|
" Még egy szó és teljesen pontosan éppenhogy"
"A főiskolán megtanultam a könyvek értékét.....INGYEN PAPÍR" by Kurta
"L'amour quand tu donnes ton coeur á quelqu'un et tu te fies qu'on ne le brise pas."
|
|
|
RasenganBoy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5278 Dátum: 10 dec 14, 22:06:29 » |
|
Énis teljesen szétröhögtem magam... GRAT Dani ez a rész lett a legjobb, habár a többi sem semmi :"D Megérte erre a részre várni :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5279 Dátum: 10 dec 14, 22:08:05 » |
|
na ez igen gyerek majd ki estem a szekbol ez igen ere tenyleg erdemes volt varni na most lesz idod a tobit csinalni mert sok ido kel mig ezt feldolgozuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|