Bocs Dani, de amennyire odavagyok az EAÉ-ért, annyira nem volt jó ez a rész, nem volt az amit tőled megszokhattunk, a viccek bénák és nem cool-ak voltak. amióta csak csinálod a sorozatot a humora miatt szeretem. az első 7-8 rész grafikailag nem volt ott annyira, de a 10. rész után nagyon jóra sikerültek, így mind a képi mind a vicc összhatás meg lett. ez a rész szép lett, jó kép jó hangzás, de a story béna és kevésbé poénos!
Ettől függetlenül térden állva könyörgök csinád meg a következőt miharabb, és esedezem a bocsánatodért a kiszelhez való hasonlathoz, az tényleg morbidra sikeredett..... azt vissza vonom az nem volt fair! de a többit fenntartom......
Öm. Okéés. De most totál nem a kérdésemre válaszoltál.^^"
19.részben amikor esik az eső??? mert tuti nem rajzoltad meg egyenként az esőcseppeket.
úgy könnyebb mintha másolás,aztán beillesztés lenne végig! könnyű csak kicsi rohadt csíkokat kell húzbni!ezt egy öt éves is megcsinálja!
A hó és eső effektet kivételesen nem én csináltam, hanem Suigetsu szinkronja, Dragi.
Segítségére az Adobe After Effects szolgált.
Kedves Dant-C!
Megnéztem a legújabb részt, és ahogy előbb most is véleményt mondanék. Összességében nagyon tetszett. Sok ütős poén volt benne. Hiába mondja mindenki, hogy kevés volt meg gyenge volt, szerintem eddigi legpoénosabb rész. Mivel nem 20 poén volt ellőve 3 percben, amiknek a Balrog ül a WC-n értéke volt, hanem rendesen átgondolt viccek az előző részekhez visszagondolva. Eleve a humoros párbeszédek alatt mindig mosolygok, és szerintem nem kellenek hatalmas bombapoénok, hogy vicces legyen egy rész. Pl.: Amikor Kisame mondta, hogy "Milyen láva?", az baromi jó hangsúlyozással lett megoldva. Sajnos a többség (szerintem a fiatalok), nagyon nem ilyeneket szeretnek, hanem inkább értelmetlen 0 gondolkodtató beszólások garmadáját. Sajnos Dani el kell majd döntened, hogy milyenre is szeretnéd csinálni ezt a sorozatot, mert 2 fajta stílus között lovagolni nem a legjobb ötlet, mert folyamatosan lesznek elégedetlen nézők, akik a másikfajtából akarnak többet. De nem prédikálok itt neked, inkább vissza a részhez. A zenés betétek megint nagyon jók voltak. Főleg az tetszett, hogy egyik kedvenc dalomat is beletetted a "Welcome Home"-ot. Összegezve egyik legjobb rész (szerintem). Jó történetvezetés, ütős poénok. Így tovább!
Ezt a hsz-t minden egyes embernek kötelező elolvasni a topicban!Badfear! Zseniálisan összegezted a lényeget. Köszönet érte!
Elgondolkoztam azon, hogy mennyiben térnek el az első és a jelenlegi epizódok.
És totálisan igazad van. Az első epizódok a fiatalabb korosztálynak kedveztek. (pisi, kaki poénok)
A jelenlegi epizódok pedig inkább az idősebb korosztálynak.
Utánanéztem. És szerény véleményem szerint ebben a részben simán volt annyi poén, mint egy 1-10 közötti epizódban. És én magam is szívesebben nézem vissza például a 25. epizódot, mint az első 10-12 epizód közül bármelyiket.