jason552
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 10 júl 08, 01:07:13 » |
|
Miért van az hogy itachi egész végig nem hall semmit azt bezzeg meghalja amit a csaj mondot "A zsebedet megnézted" ,hát sztem ezt jol elbasztad:D de ez csak az en velemenyem, amugy az uj opening egész fasza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3331 Dátum: 10 júl 08, 01:10:03 » |
|
sharingannal lehet szájról olvasni^^ szóval nem b*szta el xD amúgy egy felfedezés:amikor Pein mondta Itának hogy az a nő volt az egyetlen aki tudta mi történt múlt éjjel,és eztis öngyilkosságba haszoltad.... ezzel ugye nem arra céloztál hogy nem fogod megmutatni mi történt azon a bizonyos éjszakán?xDD(gondolok Konanra Nagatora,meg hogy Kakuzu hogy került oda ) meg a 22.-ben 8:26-nál(itt jutott eszembe a kérdés xD) milyen nyomiról beszélt Hidan?most ezek nem akarnak leesni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 01:32:55 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
jason552
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 10 júl 08, 01:18:21 » |
|
ha tudod ket reszt csinalni akko me nem tudam mar megcsinalni a harmadikat nem lehetne egy kicsit gyorsabban csinalni hiszen csak egy tegla meg egy eper kell nem igaz? sztem akkor is elbaszta csak o azt nem tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 10 júl 08, 01:21:40 » |
|
Szerintem azért jött dupla rész, mer jól haladt a másodikkal (22.) és akkor már úgyvolt vele, hogy akkor jöjjenek egyszerre, nem hiszem, hogy sürgetni kéne, ha Daninak sok szabadideje lesz úgyis jön majd gyorsabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petya7
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 10 júl 08, 01:23:07 » |
|
Amikor feljöttem a naruto-kun.hu ra és láttam hogy 2! új rész van elordítottam magam Az új OP nagyon durva és a legjobb jelenet a Cukorka! De a worms-os bárány is adta Állati nagy respect!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 10 júl 08, 01:50:26 » |
|
Hát, hogy teljesen őszinte legyek, ebben a dupla részben a birka-bombán kívül nem fogott meg semmi. Bár el kell ismernem, Sasukina poén volt és az ál-Kisaméra nem is gondoltam korábban. Láttam már jobb részt is, remélem a legközelebbik jobbak lesznek. Ami a legkevésbé tetszett, az Raziel berakása volt. Egyik kedvenc karakterem, és elmondhatom hogy Raziel és Kain nem tesók, hanem inkább mester-tanítvány kapcsolat volt közöttük... egy ideig. Razielt feleslegesnek éreztem, hogy csak a kitöltések miatt lett berakva. Jah igen, Raziel Tobihoz hasonlóan át tud engedni magán dolgokat ha akar, simán kikerülhette volna a Shinra Tenseit is. Összefoglalva: ez a két rész nagyon kívánatos volt, de... nem tetszettek. Remélem legközelebb jobb poénokkal jössz majd elő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 01:51:36 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 10 júl 08, 02:34:19 » |
|
Morause,szerintem Deidara Itachi bokájához rúgott csak neki arrafele más is van xDD(féltékeny vagyok a hatalmas adottságodra)xD
Te szándékosan nézel hülyének, vagy csak tényleg ennyire fáradt vagy?!?! Itt van tessék kiemeltem hogy én mit mondtam.
Na ezek a részek egészen megtetszettek, nekem az tetszett mikor tökön rúgja deidara itachi-t, hirtelen egy régebbi epizód jutott eszembe amikor itachi uchiha péniszére utaltak !! Mert szerintem ugyanazt mondtam amit te !!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 02:38:30 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 10 júl 08, 02:44:18 » |
|
hüh ütött ez a két rész így hajnaltájban, csak kár, hogy nem röhöghetek most hangosan XDD a malacfarkas jelenetnél mikor torzult Konan arca, Nagato meg nagy határozottságában benyögi hogy..Coca Cola..vazzXD a vége meg tele volt olyanokkal amire nem is számítottam volna..először a csaj (találtagattam, hogy kinek lehet ilyen hangja de..), utána meg a kamu Kisame..vhá és, hogy Greed volt az, eszméletlen!!*_* opening teljes mértékben tetszett, mind a zenében,mind a rajzolásban. nagyon ütős dupla rész lett,szép volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 10 júl 08, 03:32:13 » |
|
hát hogy őszinte legyek én nem sokat néztem volna ki ebből a másnaposok dologból de ez minden várakozást felül múlt ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 10 júl 08, 06:49:21 » |
|
Nem is ismertem fel a hangomat, csak a szöveget O.o nagyon jól hangzott ez a torzítás... Sasukinát kéne cosplayezni!!!
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 10 júl 08, 06:56:07 » |
|
Az opening-nél én is olvadásponton voltam Amúgy pedig azért lett két rész, mert majdnem 20 perces lett volna a 21.rész, ezért Dani ikább kettészedte. Razielen kicsit koppantam amikor megláttam, főleg ilyen "gagyi" hangal . Kisame hiánya meg nekem is csak akkor esett le amikor Hidan kérdezi, mondom: "Jé tényleg! Hol van Kisame?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 10 júl 08, 07:59:27 » |
|
Nem saskina volt az a csaj akit a filmbe hoztak össze itachival, és ráugrott "Sasuke"t kiabálva, a két rész nagyon ütött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemeklau
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 10 júl 08, 08:03:22 » |
|
Hát ez tényleg nagy volt Nem hittem hogy ilyet ki lehet hozni az előző után, de ez mindent felülmúlt Nekem nagyon tetszett a beöltözésnél Karin szemüvege, Juugo "szemfestése" Meg a robbantás után, h " De azért malterozni te fogsz" Meg az tetszik nagyon, hogy mennyire fejlődik a rajzolás O.o Most már annyi árnyékot meg mindent látok, szóval csak annyit tudok mondani hogy így tovább
|
|
|
Naplózva
|
\"Mert a világ attól színes, hogy nem FEKETE FEHÉR\"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 10 júl 08, 08:10:08 » |
|
Amúgy ki ez a Greed mert totál nem tudom ? Hmm Kakuzut teilibe találja a Rasen-Shuriken és Hidan a távolból kiáltja a nevét. Én ebből arra tipelek hogy Hidan nem veszít Shikamaru ellen mert a RasenShurikenél az animébe a közelben sem volt. De végül is Kakuzu sem fog meghalni mert nem a Rasen-Shuriken ölte meg, henem Kakashi. Szóval ha majd a csatában Hidan előbb ér Kakuzuhoz mint Kakashi akkor megmentheti De ez csak az én jövendölésem A részek meg egyre jobbak folytasd a remek munkát Dani és mindenki örülni fog Te a jól végzet munkáért és a komentekért mi meg a részeknek xD A legjobb beszólás "Te most egy Navi vagy ?" ez ütött
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 10 júl 08, 08:36:18 » |
|
Hóha! Nem gondoltam volna, hogy dupla résszel lep meg Dant-C! Az openingje is jó volt xD, meg az 1AÉ logó!! Ügyes vagy!!! "Jobban ismerem Itachi természetét, mint a tenyeremet!" LOL! xD És Hidan olyan hülyén nézett ki az x_x -es szemgolyóival a robbantás után. xD Az -maszkos szörnyről az egyik autósreklám jutott az eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|