Chakra
|
|
« Válasz #3225 Dátum: 10 júl 04, 12:24:44 » |
|
... Off: Miért is ne írjon pirossal? xD
Moderátor: Mert kifolyik tőle az ember szeme. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3226 Dátum: 10 júl 04, 12:29:12 » |
|
R2D2 O_o aztaXD Most így jobban megnézve a részt... a fába belevésett Kaku + Konan-t ki vette észre?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Guitarmaster 2.0
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Sasu2 & Tutu 4ever
|
|
« Válasz #3227 Dátum: 10 júl 04, 12:34:02 » |
|
Bakker tényleg xD A Film végére bele illene ez a kép is , hogy mennyire vigyáztak a házukra
|
|
|
Naplózva
|
,,Öngyilkosság , depresszió , legyél inkább EMO ,, xDxDLol
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3228 Dátum: 10 júl 04, 12:47:58 » |
|
Ráadásul WC van a bokorban ^^ A másik gatya pedig nem tudom, hogy repül, vagy a hegy oldalán van. Ezen kívül van az a kép, mikor Pein és Hidan egymás ölében alszanak, Itachi meg egy kötélen lóg...na, ott a sarokban az az a tárgy, amire gondolok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 12:52:12 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3229 Dátum: 10 júl 04, 12:59:39 » |
|
R2D2 O_o aztaXD Most így jobban megnézve a részt... a fába belevésett Kaku + Konan-t ki vette észre? Én észrevettem első nézésre Online eltakarja az időjelző
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3230 Dátum: 10 júl 04, 13:47:03 » |
|
A ház bal felső sarkában ott van a K - betű ^^(adok egy ötöst annak aki megtalálja az I -t ) és am hogy került R2-D2 a medencébe ? ez melyik részben volt?xD a legújabban? Meg a többi is a mostani részből van?mert akkor nem ártana alaposabban újranéznem^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3231 Dátum: 10 júl 04, 18:13:06 » |
|
A másik gatya pedig nem tudom, hogy repül, vagy a hegy oldalán van. Ezen kívül van az a kép, mikor Pein és Hidan egymás ölében alszanak, Itachi meg egy kötélen lóg...na, ott a sarokban az az a tárgy, amire gondolok? én azt az aKATSUki ból az A betűnek néztem és szerintem az az amire gondolsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3232 Dátum: 10 júl 04, 21:11:50 » |
|
R2D2 O_o aztaXD Most így jobban megnézve a részt... a fába belevésett Kaku + Konan-t ki vette észre? Nem az van belevésve.xD És hogy egy kis tartalma is legyen a hsz-nek: Néhány napon belül kész a 21. rész!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3233 Dátum: 10 júl 04, 22:10:07 » |
|
Hát, sajnos a Microsoft csodálatos tömörítési technikájának hála csak próbáltam kipixelezni azt a szöveget... elárulod nekünk, hogy akkor mi van odaírva? -- Köszönjük a jó hírt^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3234 Dátum: 10 júl 04, 22:44:59 » |
|
elárulod nekünk, hogy akkor mi van odaírva? -- Köszönjük a jó hírt^^ Tölsd le és nagyísd ki és jól látható(vagy nem) "Kaku + Kisam" gondolom Kakuzu és Kisame és igen köszi a jó hírt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 23:01:18 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3235 Dátum: 10 júl 04, 22:50:48 » |
|
Vagy mégse olyan jól látható?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3236 Dátum: 10 júl 05, 07:00:09 » |
|
és elárulnátok hogy hol van az I betű ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3237 Dátum: 10 júl 05, 12:50:24 » |
|
Van egy olyan gyanum a rész alapján, meg ami az elképzeléseim szerint a következő részben történhet az hogy, Hidan és Kakuzu nem annyira gyűlölik egymást amennyire az bevan állítva. Ez csak egy hírtelenből jött ötlet és talán a legnagyobb baromság amit valaha gondoltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 13:23:33 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
DNACore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3238 Dátum: 10 júl 05, 14:23:05 » |
|
Hát nem tom ti hogy vagytok vele de én Kaku+Hidan-t olvastam ki mivel ők társak és ennek még értelme is lenne de lehet már vki lelötte ezt a poént
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3239 Dátum: 10 júl 05, 16:26:56 » |
|
Arról érdeklődnék hogy, lessz e az egy akatsukis életének új openingje? Semmi bajom a régivel csak érdeklődöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|