henrik
Vendég
|
|
« Válasz #2175 Dátum: 09 dec 02, 21:59:57 » |
|
Ez olyan jó volt,hogy nem lehet elmondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #2176 Dátum: 09 dec 02, 22:01:34 » |
|
Minden hódolatom a Mesteré!!!! Fantasztikus lett! Komolyan, még észhez sem tértem. És rám számíthatsz, kuss lesz karácsonyig…
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2177 Dátum: 09 dec 02, 22:03:27 » |
|
Pff karácsony?
Én egész jövő nyárig elleszek ezzel. Annyi rengeteg jó poén van benne hogy mire mindegyiken agyhalottra röhögöm magam nyár lesz
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2178 Dátum: 09 dec 02, 22:09:24 » |
|
Naggyon jó lett gratula ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2179 Dátum: 09 dec 02, 22:11:53 » |
|
Über király lett a film 3x néztem meg... nem lehet megunni Dani te gyakorlatilag ... istencsászár vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2180 Dátum: 09 dec 02, 22:13:40 » |
|
Szegény Sasori meghalt HA lesz még rész ez után akkor már nem fog szerepelni?
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #2181 Dátum: 09 dec 02, 22:14:58 » |
|
Ez eszméletlen jóra sikerült!!! Nagy grat Dant-C-nek és mindenki másnak, aki segédkezett az Egy Akatsuki Élete - A Film!-ben!!! *-*
tesót hnap megfűzöm, h nézze meg velem újra... mert... mert ez állati király lett, és marhára nem elég, ha csak egyszer nézem meg.
A "stáblista" végén az a ... dolog, hát.... jól megcsináltátok!! szóval grat!! ááá, komolyan itt vigyorgok, és még mindig a Film hatása alatt vagyok, azt... komolyan.... úgy felpörögtem, h az hihetetlen. xD ez egy olyan egy kedvcsináló, hogy... hogy minden nap meg kell majd nézni. xD
szóval még harmadjára: Gratula!!! =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2182 Dátum: 09 dec 02, 22:27:38 » |
|
Szép munka, megérte várni a dologra. Kerítésszaggatóan jó lett!
Féltégla és Eper RULZ!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 02, 22:42:23 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Trinity
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2183 Dátum: 09 dec 02, 22:31:18 » |
|
énis megnéztem:D egyszerüen nemlehet betellni vele:D istenkirályvagy:D:D nagyon adta a témát:D:D betegre röhögtem magam,nekem azjöttbe legjobban mikor pein meg kisame ülnek 1 mással szemben az haláli egyszerüen nemtudom kifejezni hálámat azért,h ezt az egészet kitaláltad és megcsináltad:D respect:) mellesleg azokat te rajzoltad a végén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2184 Dátum: 09 dec 02, 22:32:41 » |
|
Egy baki: Pein a Shinra Tenseit csak 5 másodpercenként használhatja. Ehhez képest végigtolta Hidan fejét a házon vele.
Még egy: Amikor Kakuzu kávét emleget a kis barátnőjével, egy képkockában a sapkáját veszi fel a következőben a lányt fogja az azutániban meg már megint a sapkáját akarja felvenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 02, 22:35:12 írta MateusGrandus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #2185 Dátum: 09 dec 02, 22:33:03 » |
|
Eszméletlen kúúl volt! Minden elismerésem! Kedvenc jeleneteim: shinra tensei shinra tensei shinra tensei shinra tensei shinra tensei * hidan fúrodik bele a falba xD Akkor orochimaru "támadása" a végén Meg persze a safety-spoén Meg kell még néznem párszor hogy még jobban feldolgozzam , imádom xD Grat még 1x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csoki084
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2186 Dátum: 09 dec 02, 22:33:57 » |
|
Hát... Ez félelmetes lett Erre nem tudok mit mondani....Csak így tovább Dant-C:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grumpy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2187 Dátum: 09 dec 02, 22:38:15 » |
|
sasori meghalt? /cry pls valahogy támadjon fel vagy valami-.- am mi lett tobi világ vége tervével?Peinel nem csinált semmit végül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2188 Dátum: 09 dec 02, 22:40:40 » |
|
Én is megnéztem és minden elismerésem mert tetszett. A pulcsik nagyon királyak lettek mind Deidara mind Itachié.
Nagyon tetszett a elejéna SW, utána pedig h. a valódi történet is bele volt rakva na meg a buli és a másnaposság(eza a jutsu nem hazsnálható túl hatékonyan)...Kisame is hozta a formáját a verda szerzés is nagy jelenet volt, na meg minek is kell Tobinaka a vanilia fagylalt? ott betegre röhögtem magam és még sorolhatnám hát az biztos h. mégegyszer megtekintem. Csak így tovább!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2189 Dátum: 09 dec 02, 22:54:15 » |
|
IGEN NAGY A MOVIE!!!:DGrat érte!:D Legjoban tecet mikor Kisamét vallata PeinXDja és shinra tensei... na meg a seafty mi is jácuk internáton:PXD u.i.:Be kell szereznem egy Itachi féle pulcsit:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|