Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 09 jún 29, 18:31:51 » |
|
Az előző rész nem tetszett annyira, de az annál inkább!
"Bőrágyú" Ezen szakadtam! "Mit kell csinálni, ha dől belőlem a vér?"
Szép volt Dant-C csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 09 jún 29, 18:46:07 » |
|
Oj, ez nagy volt. AZta! Raszta! Különben Dei "jelenetét" véletlenül nem a Horrorra akadva 4-ből szedted? Hatalmas volt a rész, grat!
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 09 jún 29, 18:49:55 » |
|
Te jó ég!!!! Egymás után 5-ször néztem végig ezt a részt ez valami hatalmas XDXDXD Alig kaptam levegőt úgy röhögtem Komolyan nem használsz torzítást Tobi hangjához? Eszméletlenül el tudod változtatni a hangod Csak még annyi hogy király vagy Egyre jobb lesz a sorozat HIDAN 4EVER!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 09 jún 29, 18:56:49 » |
|
Le a kalappal, ez zseniális volt (((: mindegyik poén odavágott amit előttem elsoroltak, de nekem a Ben10 poén mellett az tetszett a legjobban amikor Pein (Hidan) fekszik a nyugányon és Bansou Tenin meg Shinra Tensei xDD , a többit meg már felesleges is említenem. de ami már hatvanadjára is megröhögtet az a csengő az akatsuki kecóban az akkora poén!! mellesleg ez simán tarolja a Fun with Akatsukit szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 09 jún 29, 19:03:20 » |
|
Jújjj, ez iden durva rész volt. Örvendek, Petya vagyok. xD Azta, Raszta. xD Az arc letépős tényleg kicsit erős volt, de tetszett. Meg Hidan, amikor napozott az a fej. xD Igen, szegény Dei. Ő sem gondolta volna, hogy Itachinak ilyen hatalmas képessége van. Gratula Dani! Egyre jobb vagy.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 09 jún 29, 19:19:07 » |
|
ÁÁÁÁ XDXD Ez a rész a legjobb!!! Grat, grat! Ezen röhögtem eddig a legtöbbet Hidan,Kakuzu,Deidara,Nagato Legjobb Zetsu volt meg Deidara Itachi ként hehe Nagato(Kisame) látom a végén visszacserélődött Mostmár nagyon várom a folytatást (meg a filmet is) és szerintem is egyre jobb vagy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 19:21:04 írta kikosquall »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 09 jún 29, 19:51:41 » |
|
Grat! Nagy rész volt! Nekem viszont Kisame test volt a legjobb amikor megszólal: Mindenki engem akar kifogniXD Hatalmas nagy grat érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 09 jún 29, 19:57:37 » |
|
Dant-C: miért külön feliratozod a jutsukat, mint az Amaterasu, Shinra Tensei, stb? ráadásul színesek is Hát erre értelmes választ nem tudok adni. Azér' mégis csak jutsuk. x'D Különben Dei "jelenetét" véletlenül nem a Horrorra akadva 4-ből szedted?
Nem szokásom koppintani. És ha ilyennel gyanusítanak, hamar el tud durranni az agyam. De amúgy visszanézve, tényleg van hasonlóság a 2 jelenet között.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 09 jún 29, 20:05:54 » |
|
Deidara kezeinek a szellemei helyet cseréltek vagy mi? ezt most nem értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 09 jún 29, 20:21:54 » |
|
Én nem gyanúsítalak, csak mikor néztem a részt beugrott az a jelenet.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 09 jún 29, 20:37:42 » |
|
LOOOOOL HÁT EZ KIRÁLY!!! a Petyás rész...nagyon kemény...meg a helycserélős meg amikor konannak vérzett a vaginája ( szépen írtam! ) Nálam mostmár a 12. helyett ez az új favorit Grat DantC! Am annak a hawai-os számnak mi a címe?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 20:58:05 írta Yuurauchiha »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 09 jún 29, 21:42:26 » |
|
Deidara kezeinek a szellemei helyet cseréltek vagy mi? ezt most nem értem Igen, mivel a többieknek is a szellemei cseréltek helyet, csak azoknak voltak testeik is. x')
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 09 jún 29, 22:44:55 » |
|
Zabáltam a részt, mint Zetsu a csajt! Én elképedtem rajta, amikor tényleg fel bírtam fogni, amit már néhányszor leírtak:" Dant-C fejben mindig 10 résszel előre jár. " És ez igaz, hiszen mint a 7. részben, itt is Itachi adottságával történt a poén. Vagy például amikor Leo' és Elton " helyet cseréltek " ugye bár akkor is a 8. részből szegték a szellemeket. Tényleg egyre durvábbak a részek. ( aminek én 100%-osan örülök ) :bow:x1000000000 vagy több.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
sallaid15
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 09 jún 30, 01:15:02 » |
|
Dani nem tudom hogy találod ki ezeket a poénokat mert egyre jobbak a részek és alig várom mindig az új részeket de ez a rész nagyon komly lett:Grat csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fineri-kun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 09 jún 30, 07:41:40 » |
|
Nekem meg az a poén tetszet, amit senki se írt le. Az, hogy Pein az esőfalu vezetője és jönnek az újságírok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|