Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 jan 09, 15:39:42 » |
|
1) Sasuke vs. Kage találkozó ---> Sasuke a kedvenc karakterem, epic volt hogy neki megy a kettő nála erősebb, 1 egyszintű, és jópár gyengébb embernek. :'D 2) Sasuke vs. Naruto (part1) ---> Ebben volt minden. Epic technikák, flashback, és a lényeg hogy összeverték Narutot. 3) Jiraiya vs. Pein ---> Nagyon sajnáltam hogy meghalt Ero-sennin, aki szintén nagy kedvenc, de a Pein elleni csatája elég látványos volt... Egyik legjobb Shippuudenes harc. 4) Sasuke vs. Itachi/Danzou ---> Az Itachi elleni harcban nem is maga a harc volt kiemelkedő, hanem az Uchiha klán története, illetve a lezárása a történet egyik legfontosabb szálának. A Danzou elleni pedig simán látványos volt, remélem mindhárom öreg ilyen sorsra jut. 5) Naruto vs. Gaara
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 09, 15:55:13 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 jan 10, 09:24:03 » |
|
Én is azon "kevesek" körébe tartozok, akik gyűlölik Naruto-t, szóval megértem Mistich-et, viszont ha itt kifejtem mivel húz fel, akkor a moderátor úr elveszi a billentyűzetemet pár napra..
Kakashi fan vagyok, így kötelező jelleggel egy Kakashi-s harcra kellett szavaznom, csak sajnos a Kakashi vs Pein hiányzik a listából... így maradt a Kakashi csapat vs Itachi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 14:04:03 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 jan 10, 13:24:48 » |
|
Jé, tényleg... pedig az a szögkilövéses jelentet elég epic :"D Hiei: hogy érted azt, hogy komolytalan volt, amit Itachi leművelt? o.O nekem sima narutóból a Rock Lee vs Gaara, a Kiba vs. Ukon-Sakon a jó meg pesze a a legjobb az Asume, Kurenai, Kakashi vs. Itachi, Kisame. a shippuban csomó jó van, azokat le se írom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 jan 10, 15:03:15 » |
|
Gondolom arra gondolt hogy hagyta magát szászke ellen. Amúgy én a narutovspein-re szavaztam ,bár igaz hogy a animébe elégé elcseszték. Azért mert bírom narutot is meg peint is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 15:04:11 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 jan 15, 20:11:53 » |
|
... a Kakashi vs Pein hiányzik a listából...
Moderátor: Csata beletéve a listába.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 jan 18, 20:00:26 » |
|
Hát a Kakashi vs. Pein meg a Kakashi vs. Kakuzu & Hidan is nagyon bejött sztem át is váltok a kő-papí-ollóról az se semmi, de most inkább a komolyabb élet-halál harcokat bírom élet...halál...harc...Kakashi...Pein...meg persze Kakashi vs Itachi harcok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 20:01:46 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 márc 22, 22:50:01 » |
|
Kedvencem a Gaara vs Lee, legepicebb harc az összes közül, direkt elverették Lee-t, összerakták az egyetlen emberrel akinek komoly sansza volt ellene Tetszett ahogy levette súlyokat mint Goku, nyernie kellett volna!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 márc 25, 11:47:09 » |
|
1.A kedvenc csatám az volt, amikor Tsunade laposra verte Orochimarut Szegény olyan pofonokat kapott, hogy csak na. 2A Naruto vs Sasuke csata még az elején, a sima Narutoban. (végzet völgye) 35 kage vs Madara, illetve Itachi és Sasuke vs Kabuto (ezt talán még korai volt leírnom, de már a kedvenceim) A többi:Itachi vs SasukeKonan vs Tobi Sasuke vs Deidara Sakura és Chio vs Sasori Jiraya vs Pein (szomorú, de azért epikus csata volt) Naruto vs Pein Kagék vs Sasuke a többit meg le sem írom, mert rengeteg van. Minden csatában volt valami, amit szerettem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 16:48:23 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 márc 29, 16:39:57 » |
|
Természetesen Sasuke-Naruto, és végzet völgye. És miért? Mert ott a harc csak másodlagos volt. Az a rész inkább az érzelmekre alapul, és nagyon jól meg is csinálták. Naruto elveszíti azt a személyt akit bátyjaként szeret. Azt hiszem ez a fight felülmulhatatlan. Alig várom a nagy végső Sasuke-Naruto harcot (ha egyáltalán lesz olyan, és Sasuke nem gondolja meg magát és pártol át a jó oldalra)
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 márc 30, 19:01:16 » |
|
Nem szerepel a listán: Amikor az erdőben a vizsga alatt összefutottak Narutóék Orochimaruval. Azt hittük a hírhedt Zabuza láttán már tudtuk, mi az erős. Erre jött Oro, és megmutatta a rideg valóságot Amúgy talán a Zabuza elleni első harc volt, hiszen az volt az első igazi nagy csata, amolyan fordulatos, DragonBallosan elhúzott jelenetekkel. És persze a kedvenc rész, amikor túljárva az eszén kiszabadítják Kakashit a vízbörtönből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 márc 30, 19:35:21 » |
|
Lassan a Madara vs. 5 kage, a Kabuto vs. Saskue-Itachi, valamint az edo-kagék elleni harcok is felkerülhetnének a listára. Na meg pl. az edo-Azuma vs. Ino-Shika-Cho, satöbbi. Kin-Ginék is...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 márc 30, 20:12:01 » |
|
1.->Hát én a zabuza és haku vs. team 7 harcot jelöltem be, mert nekem az régi nagy favorit. xD 2.->Naruto vs szöcske. Hát én itt nyilván a végzet völgyében vívott csatára gondolok. 3.->Neji vs kidomaru harcot is nagyon bírtam, a vége nagyon epic volt. Bár azokban a részekben gyakorlatilag az összes csata epic volt xDDD Kivéve a ukon sakon vs. kiba. Azért mert ott kiba nagyon kikapott xD 4.->Lee vs gaara. Azok az arckifejezések mikor látták, h gaarát kishíján agyonveri egy bilifej hmm 5.->Jiraya vs pein. Jó volt a hangulata, vagyis pont,h rossz, csak jól átjött, és a csata is elég komoly volt. 6.-> Szöcske vs. itachi. Igazából az első 6 csatát szerintem csak a jelenlegi hangulatom döni el, h melyiket érzem épp a legjobbnak, de az biztos, h nekem ez a 6 csata volt a legnagyobb, és egymást lehet, h felcserélhetik, de más csata eddig nincs ami ide beférne. Legalábbis nem jutott eszembe, és akkor már olyan fontos nem lehet
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 ápr 02, 13:15:03 » |
|
Lassan a Madara vs. 5 kage, a Kabuto vs. Saskue-Itachi, valamint az edo-kagék elleni harcok is felkerülhetnének a listára. Na meg pl. az edo-Azuma vs. Ino-Shika-Cho, satöbbi. Kin-Ginék is...
Moderátor: Szerintem meg inkább lassan törlöm a listát és csak marad a hsz-írás, mert annyi csata van, hogy nemsokára 2 oldalas lesz a lista. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 máj 31, 18:46:09 » |
|
Naruto vs Pein Hogy miért.? hát nem a kivitelezése miatt ami "enyhén" pocsék, de ezt hagyjuk is. Talán azért ez a kedvencem mert sok benne az érzelem, amikor Naruto bedühödik hogy Hinatát a szeme láttára 'ölte' meg Pain. Meg azért a kivitele a vége felé már tetszik amikor Naruto megtöri a pecsétet és előjön a 6 farok. Nekem onnantól már nagyon bejövős..
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 máj 31, 20:01:42 » |
|
A legjobb a Haku és Zabuza vs Team 7.. Azonban... Konan vs Tobi egy Epic harc volt. Konan fantasztikusan helyt állt, egy Tobi kaliberű ember ellen. A szivárvány nagyon szép volt, és azok a fillerek be is jöttek Utakata vs Valami ronda pasi, aki elrabolta a tanítványát.. Láthatjuk, mi az a szeret, és erő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|