Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #7335 Dátum: 12 júl 29, 14:07:35 » |
|
Örülök hogy tetszik  Hát reménykedjünk hogy nem szívod meg 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7336 Dátum: 12 júl 29, 14:27:20 » |
|
Én is szívesen színeznék Konant például.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7337 Dátum: 12 júl 29, 14:40:10 » |
|
Kishi lehet többször rajzolta  De akkor a kicsit kapod, mert lestoppoltam a nagy peint 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7338 Dátum: 12 júl 29, 14:51:32 » |
|
De én a nagyot rajzoltam sokszor.  És én előbb írtam.  A lineartot megcsináljam?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7339 Dátum: 12 júl 29, 14:59:18 » |
|
A lineartot Lew vállalta, habár mos ő dolgozik asszem, szal majd mondja, hogy jobb-e neki, ha te csinálod, de sztem azt ő csinálja. Peint meg döntsétek el xD SzG az előbb azt mondtad, hogy naruto is jó lenne. A kicsit lestoppoltam  de a nagyot még csinálhatod. Sasuke meg hagy legyen Lewé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 15:04:47 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7340 Dátum: 12 júl 29, 15:24:08 » |
|
Nah jó legyen gyereknap ^^' Majd akkor szóljatok hogy mik maradtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7341 Dátum: 12 júl 29, 16:08:55 » |
|
Visszatértem, ahogy ígértem a kutyusommal: http://badabe.deviantart.com/#/d595ahg(ha még marad kép, én is szívesen beszállnék, bár ahogy látom lassan túljelentkezés lesz/van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #7342 Dátum: 12 júl 29, 16:32:09 » |
|
Á hát 12 kép van a legbulibb úgy lenne, ha mindegyiken másik ember dolgozna. És eddig sztem olyan 8 körül lehetünk.
ui.: még most néztem meg csak a rajzot mert teloról vok, de szép lett, a színei tetszenek nagyon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 16:55:17 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #7343 Dátum: 12 júl 29, 17:33:23 » |
|
9en vagyunk eddig. ja most értem haza a melóból és akkor Keddre kész a lineart. Alaposan felnagyítom majd a képet szóval olyan 2,5-3x akkora lesz mint most =) Egyébként aki szeretné magának is megcsinálhatja a lineartot. Lew Shiranai Pacee drszabi Szg RaidonKatsumi ZerO Crazycat Divya Rikan Én a magam részéről Sasuket vagy Sakurat szeretném színezni és ha nem jön össze 12 ember bevállalok 2 képet  Egyébként örülök hogy ennyien összejöttünk még szerzünk 3 embert és jóság van =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #7344 Dátum: 12 júl 29, 17:45:28 » |
|
Most erősen gondolkozok, hogy beszálljak e... még jó, hogy visszaolvastam... akkor ha lineart-ot megcsinálja valaki akkor már kérek egy szeletet ha lehet. ^^
Csak PÜ-be írjatok, hogy mikor és hogyan s mint lesz ez az egész mert 2 hétig nyári gyakorlatom lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 17:47:02 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #7345 Dátum: 12 júl 29, 17:55:00 » |
|
Nekem pedig valaki segítsen PÜ-ben hogy hogy is kell az ilyesmit csinálni mert foggalmam sincs  először is milyen programmal érdemes csinálni? 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7346 Dátum: 12 júl 29, 17:58:23 » |
|
Pacee: írj egy PÜ-t és válszolok a kérdéseidre. Én is vállalok kettőt ha nem jön össze.
szerk.: Én nekem jó Naruto, sasuke, és persze Pein rajzolása is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 18:31:24 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7347 Dátum: 12 júl 29, 17:59:38 » |
|
Na akkor le is csapok a kis Konan-ra (ha nincs elég ember, akkor a felnőttet is bevállalom szívesen), biztos, ami biztos  . Nekem jó lesz az a lineart, amit te csinálsz Lew  . Az egyedüli kérésem, hogy a PSD fájlt küld majd szét. Az meg sosem baj, ha nagy a lineart, kicsinyíteni mindig lehet.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #7348 Dátum: 12 júl 29, 18:34:02 » |
|
Óóóó nekem tökéletesen megfelel a tied Lew.  Peace kicsot visszaolvasol telorol nem tom neked lineklni kb 10 oldallal ezellőtt van egy tutorial amit Lew készített crazycatnak. Az egy lineart tutorial, arra most végül is nincs szükséged, de a videonál az ajánlatoknál megtalálod a másik két részét, ahol a színezés van. Photoshoppal van csinálva, de azok nagyon jó videók én is onnan tanultam meg egy pár napja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #7349 Dátum: 12 júl 29, 19:19:03 » |
|
Nekem jó lesz ami marad 
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
|