Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7125 Dátum: 12 júl 01, 23:13:43 » |
|
Tudom, hogy bunkóság ilyet leírni, de... ez annyira jó, hogy el se hiszem, hogy te színezted, pedig tudom, hogy te csináltad, csak... érted. Nagyon érted a dolgodat. Minek is fogsz te tanulni egész pontosan azon az egyetemen, ha felvesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7126 Dátum: 12 júl 02, 05:17:52 » |
|
Lew, megérdeklődhetem, hogy ki lenne a profilképed? Nagyon Amerikás beütése van, de azért nem hinném, hogy őt tennéd be :'D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7127 Dátum: 12 júl 02, 07:12:12 » |
|
Lew, nagyon faint lett. Lucy színezését powerpointal csináltam. Flexee, Lew avája az Uminekoból (magyarul tengerimacska ami igazából sirály) Butler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7128 Dátum: 12 júl 02, 08:47:01 » |
|
Nagyon jó lett Lew. Le a kalappal a háttér miatt. És most még a védjegyedet adó arcpír is jól áll Juviának .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #7130 Dátum: 12 júl 02, 17:59:04 » |
|
valószínű, hogy neked is meg Lewnek is fent van a gépén
Fogalmam sincs, melyik programra gondolsz, de elárulhatnád. Te Lew, máskor ne a hsz-em előtti hsz-edbe javíts bele, ha valami újba kezdesz, jó? Légyszi. x) Amúgy nagyon szép. Többször nem érdemes elmondanom, hogy eddig ez a legjobb munkád, mert általában a legújabb a legjobb munkád. Igaz. Kivéve az anyukám mit gondol részt, legalábbis nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7132 Dátum: 12 júl 02, 18:46:24 » |
|
Shiro: Jaaj. Pont most akartam írni hogy powerpoint mert ezek a vonalas emberkék pontokkal összekötve ismerős volt mert csináltam már. Na mind1....de jó a színezésed. Lew is nagyon szépen kiszínezte juviáról a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7133 Dátum: 12 júl 02, 21:28:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 04, 03:19:48 írta Divya »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #7134 Dátum: 12 júl 03, 16:28:42 » |
|
Bocsi Shiro, ígyesen elkerülte a figyelmemet, pedig visszaolvastam. Nekem a feje jobb oldala kicsit fura, de amúgy okés. Tényleg sokra mehetsz, ha eleget gyakorolsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7135 Dátum: 12 júl 04, 16:11:35 » |
|
Bocsi, hogy megint vázlattal zaklatlak titeket :S de megint lenne kérdésem: Elkezdtem megrajzolni a hugomat is animekarakternek, de nem tudom, hogy csináljak szemet neki, hogy hasonlítson is xD ti hogy rajzolnátok meg? http://kepfeltoltes.hu/120704/petcsy1_www.kepfeltoltes.hu_.jpgShirley volt az alap, mert rá akart hasonlítani ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7136 Dátum: 12 júl 04, 18:04:48 » |
|
Szép szeme van, márha az övé. Egyébként ha egy az egyben lerajzolod ezt a shirley-t, csak más ruhában, akkor annak köze sem lesz a testvéredhez. Vagy ha én kenpachira akarok hasonlítani, akkor 2m magas full izomnak rajzolom magam? Akkor az egy én+kenpachi torzszülött lenne, és nem én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7137 Dátum: 12 júl 04, 18:14:03 » |
|
Szerintem is használd a húgod képét, mert különben nem nagyon fog hasonlítani, bár én nem vagyok jó az emberek "animésítésében" (de szép szó ). Elkészült egy újabb színezésem. Ezúttal egy fanartot színeztem. http://tagoston16.deviantart.com/art/Haruno-Sakura-312536386
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7138 Dátum: 12 júl 04, 19:10:56 » |
|
Nyilván azért választotta azt a karaktert, mert a húga hasonlít rá. Meg különben is, ha egyszer az ember testvére kér valamit, akkor annak úgy kell lennie, legyen akármekkora böszmeség is. Mondom ezt egy zaklató nővérrel a tarsolyomban, aki rabszolgahajcsárként csattogtatta felettem az ostort, akárhányszor rajzot követelt tőlem. Divya, az animés szemeknek nem feltétlen kell egy nagy golyóra hasonlítaniuk, tehát nem szent törvény, hogy a szemének a homlokától a füle aljáig kell érnie, vannak >ilyen< vékonyabb szemek is. Szerintem valami ilyesmit kellene választanod, ha a valósághűre törekedsz. Shiranai, szuperságos lett. A szolid csíkozás az árnyékokban külön jó pontot érdemel, és az egész olyan... hm, olyan Sakurás. (:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 04, 19:13:51 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #7139 Dátum: 12 júl 05, 18:40:14 » |
|
Szép lett, shiranai. Nekiálltam, hogy majd gyakorlom egy kicsit az anatómiát, de nem jött össze. Eredetileg egy random valakit akartam rajzolni, csak utána valahogy konkretizálódott a személy. ^^ Aki kitalálja, ki van a képen, annak gratula. Nem baj, hogy a felismerhető része pont a feje másik oldalán van. A színezéssel és az anatómiával kapcsolatos észrevételeket meg tanácsokat örömmel fogadom, sőt. http://i45.tinypic.com/346uwye.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|