Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2370 Dátum: 08 júl 05, 11:20:48 » |
|
Gorgoroth, sátánista true black metal banda Norvégiából (tul. képp a legelső black bandák mind onnan származnak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2372 Dátum: 08 júl 05, 11:28:07 » |
|
Hát Seed amit erre akarok válaszolni, az már inkább zene topic... De zombit írok, peddig az én kedvenc együtteseim is kb hasonlóan néznek ki fellépés idején...  De télleg mutatós aláíráskép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #2373 Dátum: 08 júl 05, 11:32:13 » |
|
Seed: Az alád tökjó, de nekem az avád annyira nemtetszik  "Jó az az aláírás, de kik ezek a zombik?" <--- ezen kinyúltam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2374 Dátum: 08 júl 05, 11:34:58 » |
|
photobucketen a death metalra keresve ez jött be elsőnek. xD mármint az ava.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2375 Dátum: 08 júl 05, 15:13:43 » |
|
na akk először seed hez szólok  ne nézze a képernyőt  ez jó > na akk másik pedig hogy itachI és adachI alája nagyon jó  és temarI avája is szép : 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
 |
« Válasz #2376 Dátum: 08 júl 05, 17:25:40 » |
|
Még nem csináltam Narutos hátteret hát elérkezettnek láttam az időt....
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
 |
« Válasz #2377 Dátum: 08 júl 05, 19:53:37 » |
|
hmm csináltam 2 alát (hűűdesokmindent csináltam rajtuk x'D najó azé igen) és nemtom melyik legyen.. az első jobban tetszik, csak kicsit nagy, a második viszont jobban tükrözi az érzéseimet.. segítsetek:) meg kritikáljatok. http://kepfeltolto.hu/i/?152737http://kepfeltolto.hu/i/?152738
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2378 Dátum: 08 júl 05, 20:00:44 » |
|
hát Rekage nekem mindekettő tetszik de te neked kell döntened a sorsod felöl! xD (mitóa vagyok ilyen bölcs  ) de nekem a 2. egy kicsit jobban tetszik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 20:03:30 írta fejesbence »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2379 Dátum: 08 júl 05, 20:04:17 » |
|
hát szerintem a második de a micimackos se rossz 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2380 Dátum: 08 júl 05, 23:42:06 » |
|
lol fiam ezzel netörődj engemis mindíg manipulál xDDDDD Vicus ez a háttér sztem magáért beszél  nekem tetszik ^^ énmeg csináltam ilyen sz@rt xD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #2382 Dátum: 08 júl 06, 01:00:50 » |
|
Új ala-ava, a világ legaranyosabb kutya, Potato van rajta (ha jóltom a fájlméret nemtúl nagy  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2383 Dátum: 08 júl 06, 01:33:27 » |
|
nagyon jó harrd akartam mondani duma topicban is csak megvártam mig ide leirod 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #2384 Dátum: 08 júl 06, 02:18:01 » |
|
Még kétszer le kell írni neki,h jó lett és akkor elhiszi  Bár már most érezheti  Manipulál?  Ez nem a legjobb szó fiam és Sappho lány:D Én csak törődöm velük, nehogy egyszer úgy maradjanak végleg,h megáll az alváskájuk  Kell őket szekírozni is persze még ehhez  Ps mesterek... hmm... lehet,h benyújtok egy kérelmet alára  bár még nem tudom, kissé maradi vok, nekem úgy tetszik a kis baglyom, meg a szöveges rész  (Lehet,h le kéne printszkrínelnem és képként berakni oda, fel se tűnne  )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|