Húú inenn több is van.
Rasengan: Nagyon bírtam azokat a részeket amikor Naruto ezt a technikát tanulta. Kezdetben úgy nézett ki, soha nem fog sikerülni neki, de aztán kabuto ellen a lehető legjobbkor sült el. Továbbá imádom amikor a Kage Bunshinal keveri ezt, és azt kiabálja: RAAASENGAN ...és hopp máris ott a kék labda >
Kagemane no Jutsu: Ha jól tudom ez Shikamaru árnyék "fogó" technikája. Azt nem mondom, hogy nagyon erős technika, mert pl egy erősebb embert, már nem sokáig tud tartani vele Shikamaru. De egy ideig mindenképpen nagyon hasznos lehet. (pl amíg Shika új stratégiát eszel ki, ellenség feltartóztatására stb..) Amikor a Temari elleni harcban bevetette...akkor csak néztem. :-X
Gatsuuga: Van benne erő, nem?
Egyébként imádom amikor Kiba kimondja ennek a technikának a nevét.
Oké, nem ez a döntő szempont, nem fontos...tudom...de akkor is.
Kage Bunshin no Jutsu: Szerintem ezt a technikát minden Naruto néző szereti. Jó technika, azt nem mondom, hogy olyan húú de erős, de igenis jól jön egyes helyzetekben. Lásd pl, a Rasengant is ennek segítségével "gyártja" Naruto.
Chidori: Hát nézzetek csak a nevemre. Na jó, igazából nem azért választottam ezt a nevet, mert élek, halok a Chidori tecnhikáért, bár tény..nagyon erősnek tartom. Valami frappánsra törekedtem és egyik oldal szerint a Chidori egy női japán név, így ezt választottam magamnak. Visszatérve a technikára. Szerintem nagyon erős technika, Sasuke nagyon jól járt vele. Szerintem még a Rasengant is lenyomja. Másrészről Sasuke fan vagyok. :