Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 07 aug 01, 18:49:33 » |
|
kinézetre biztos a chidorit választanám ......amúgymeg sivatagi koporsó.. > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 07 aug 01, 19:42:59 » |
|
Moderátor: A Chidori-t módosítottam Chidori / Rairiki -re.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
acid
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 07 aug 02, 00:30:47 » |
|
Óh én Deire szavaztam de csak mert nem láttam a sivatagi koporsót. Sabaku Kyuut kerestem :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 07 aug 06, 12:36:21 » |
|
az én kedvencem -ami sajnos nincs a szavazásba- az Kankurounak az a teknikája mikor beletereli a bábjának a hasába az ellenséget, aztán a másik báb szétjön és ilyen éles pengék jönnek ki belőle, és egyszerre beleszúródnak az ellenségbe azokon a kis lyukakon :-X meg nem mondom mi a neve de pl. ezt használta sasori ellen is... meg a movie 2 elején
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 07 aug 06, 17:04:58 » |
|
De van "bábtechnikák" szavazási pont, abba belefér ez is. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 07 aug 09, 12:19:30 » |
|
Legyen mondjuk a sivatagi koporsó (,vagy a annak egy dúrvább változata, a sivatagi császári temetés  ), az olya kegyetlen  >  Azem az a Nejis technikának a neve Haken Rokujuu Jou Shou, vagy valami hasonló. ntm tom h erre válaszoltak-e már, mert nem volt kedvem elolvasni az egészet, de atechnika nevve asszem hakke rokujuuyonshou (nem tom hol kellene space-t raknom :-X) am én a rasenganra szavaztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 07 aug 10, 19:01:49 » |
|
A Puppet jutsu-ra szavaztam. A bábok nagyon érdekesek. Főleg Sasori bábjai. Egy bábban több tucat fegyver. Elképesztő :o Nem rossz a rasengan/chidori, bár ezeknél a technikáknál csak a látvány tetszik. A elementális izé... vagy mi az kimaradt, mer abból nekem a Szél és a Föld technikák tetszenek a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
 Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 07 aug 12, 05:17:50 » |
|
én több jutsu-t is bírok  Deidara művészi robbantásait Sasuke/Kakashi Chidori/Raikiri-jét Hidan jutsu-ját Lee/Gai chakra kapukkal való szórakozását és persze a hozzá tartozó Omote és Ura Renge Lee Suiken-jét Kimimaro vérvonalképességét asszem ennyi jutott eszembe hirtelen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 07 aug 12, 21:12:08 » |
|
Én is bírok sok technikát, mint pl a Rasengant, Sasori féle bábtechnikát, a Sharingant, mint vérvonalképességet, vmnt Nejinek azt a technikáját, amit Naruto ellen használ, amikor 64 ponton sebzi meg, vagy nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 07 aug 21, 14:31:55 » |
|
Én a legjobban Temari szél technikáit szeretem  Én is szeretnék egy olyan hatalmas legyezőt  De nagyon szeretem még a rasengant, és Dei robbantásait is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mmartin
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 07 aug 21, 15:28:46 » |
|
én a chidorira szavaztam azért mert amikor sasuke mármint orochimaru harcolt narutoval a chidori kiütötte a rasengant pedig naruto rasenganját még árnyékklónok is erősítették! >  !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 21, 15:29:41 írta mmartin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 21, 20:26:23 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Seed-től: nem témába illő hsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 22, 11:11:48 » |
|
az árnyékklónok nem erősítik a rasengant. sztem a rasengan jobb, mint a chidori mert azt sasuke csak kétszer tudta használni, viszont naruto a rasengant akárhányszor. ráadásul a rasenganhoz nem kellenek kézpecsétek, meg amúgy is meg lehet csinálni egy kézzel is. (mondjuk az igaz h naruto nem tudja megcsinálni egy kézzel de mind1)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D!-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 07 szep 08, 15:59:41 » |
|
Deidara művészi robbantgatásai egyszerúen kircsik!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 07 szep 12, 19:30:22 » |
|
Újítok a legutóbbi manga megerősített Jiraiya Békás technikáit is nagyon bírom
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
|