Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #690 Dátum: 10 ápr 23, 11:13:46 » |
|
PC: Lord of the Rings Online
Fizetsz érte vagy már van beta???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #691 Dátum: 10 ápr 23, 12:28:53 » |
|
Béta? o_O Béta még kijövetel előtt van, ez meg meglehetősen régóta kint van Szóval fizetek érte, igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reet
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #692 Dátum: 10 ápr 30, 08:03:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #693 Dátum: 10 ápr 30, 11:54:04 » |
|
Hogy tudtok ti ilyen onlines "játékokkal" játszani... nekem nem jönnek be Amúgy az Assassin's Creed II -t tolom éppen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #694 Dátum: 10 máj 02, 18:19:26 » |
|
Nekem Assassins Creed II nem jött be, inkább az új Splinter Cell-t nyomom.Egész jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #695 Dátum: 10 máj 02, 20:29:44 » |
|
Jah az nekem is tetszik, most én is azt tolom csak nagyon akad, de a gépigény oldalán meg 100-100 -t ír... na mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 10 máj 03, 06:20:03 » |
|
Hm és is próbáltam...360-on nem akad egyik se... Ok csak gonoszkodás volt...szerintem sokan tudják már itt, hogy mi a véleményem a pc-s játékokról...és magáról a pc-el való játszásról...(nem a leg pozítívabb)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Repesz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #697 Dátum: 10 máj 03, 16:26:24 » |
|
Ahoy mindenki! A napokban találtam egy új (legalábbis számomra ismeretlen) online narutos játékot. http://narutogame.com.brHa érdekel lessétek meg én elvagyok vele . Igaz az egész portugál nyelven van, de pl google chrome-mal gyorsan le lehet fordítani az oldalt és egy idő után ugyis megmarad mi micsoda. Sok sikert, jó játékot!
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #698 Dátum: 10 máj 03, 16:35:35 » |
|
Én most emlékeket felelevenítve elkezdtem a SW: KOTOR-t Az 1et. A 2-t régen már végigjátszottam de az egyet soha. Gondoltam bepótolom Aztán meg a kettőt is végigjátszom megint ha már ennyire belejöttem
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #699 Dátum: 10 máj 04, 08:06:19 » |
|
Ritli, jól választottál. SW:KOTOR az nagyon jó game. Mindkét részt szerettem, és vagy 100szor végigtoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #700 Dátum: 10 máj 04, 18:02:33 » |
|
Én is játszottam az eggyel de közelébe se voltam hogy végigvigyem. A 2-ben már csak a nyanyát kellett volna legyőznöm. Viszont mindíg újrakezdtem mert ezer lehetőség volt amivel ügyesebb lehetett volna a jedim. Gondolok magasabb szintre, több képességre. A társai is jedik lehetnek csak jókor jó helyen kell velük beszélni és én ezt sose tudtam megcsinálni.
Most játszottam kb 3 órát a Rise of nations-Rise of legend-el. (Xfire-n azért csak kevesebb mint egy óra mert csak rendszergazdából tudtam elindítani a futtatás mint...-el) Hihetetlen jó játék. Lehet lenni varázslókkal, olyanokkal akik pskákat használnak a 3-aka pedig nem tudom mit tudnak, nem játszottam velük. Varázsló civilációban lehet különböző varázserejű szörnyeket csinálni, Jég, Tűz és Föld szörnyeket. Ezeket lehet fejleszteni meg miegyéb... Nekem való játék az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #701 Dátum: 10 máj 04, 20:40:25 » |
|
Hmm a leírásodból azt vettem ki, hogy jó kis játék lehet ez!Lehet le is kapom valahonnan.Őőőő vagyis rohanok a boltba és megveszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #702 Dátum: 10 máj 05, 07:09:31 » |
|
Hát a leírás nem mindenhol tükrözi. Szóval varázslókkal úgy lehet lenni hogy nem 1 ember személyében hanem mint kultúra. Én mindíg szoktam gameplay-eket nézni youtubon mielőtt valamit lekapok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #703 Dátum: 10 máj 05, 12:06:58 » |
|
Alap, én is mindig check-olom youtube-ot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #704 Dátum: 10 jún 10, 21:25:31 » |
|
Shinobido: Way of the Ninja (PS2) Meg FaceBookon egy csomó marhasággal (CeféWorld, FarmVille, MafiaWars, az a Naruto-s valami és hasonlók...)
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
|