Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 feb 24, 13:06:43 » |
|
tök durva Neji homlokán az X-box reklám! énis akaroook!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juuichibi István-kun
Vendég
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 feb 24, 13:14:19 » |
|
Nem elég Gaara szeretet pecsétje?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 feb 24, 13:29:16 » |
|
há Neji X-boxa még odafér a jobb szemem felé...de lehet, hogy lemosom a szeretet-tetkót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 feb 24, 14:33:57 » |
|
Tenten sokkal szebb lett a shippuuban, sztem neji is így látja (lásd shippuu 14) én azon vágódtam hanyatt amikor Gai morog hogy csapják össze a tenyerüket, és akkor Neji arca....vmi brutális! neji is sokkal jobban néz ki az új szerelésben! úgy birom hogy ilyen bolond ez a csapat!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 feb 24, 15:11:20 » |
|
Érdekes mert Gai és Lee vicces és néha bénán viselkednek Neji és TenTen viszont komojak.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 feb 24, 16:11:27 » |
|
jaja én naon birom Neji és Tenten arcát amikor Gainak meg Leenek elszáll az agya ... nevetőgörcs veszély!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 feb 24, 19:20:39 » |
|
lee meg gai kész nyál tenger tud lenni néha na az nevetséges
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 feb 24, 20:06:04 » |
|
Igaz, igaz! És még mondják, hogy Gai és Lee nem használ semmilyen elemet sem, pedig: Suiton - Nyáltenger no Jutsu (Habár pár szereplőnek ez elem nélkül is megy^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 feb 24, 20:22:26 » |
|
hát ha arra gondoltok amikor Gai és Lee szívhezszóló igéreteket tesznek egymásnak a jófiú pózban, és közben a háttérben hullámzik valami ismeretlen eredetű tenger, én azokon nagyon tudok röhögni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 feb 24, 20:53:52 » |
|
igen nekem az ugrott be elsőre jót röhögtem először
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 feb 25, 14:57:51 » |
|
és berakják a sexy no jutsu zenéjét, és elfutnak a naplementébe....... :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 feb 25, 15:46:11 » |
|
De az is egy jó jelenet volt amikor Lee majdnem használja a lotuszt Sasukie ellen és Gai leálitsa őket és felpofozza Leet arra nem számitottam Kakashi ezt nem nagyon tette volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 feb 25, 16:55:59 » |
|
Hát... Sasuke ott lehet, hogy igencsak megsínlette voltna a Lótuszt. Attól, hogy taijutsu, az egy nagyon erős jutsu. Ha Gai nem avatkozik közbe, lehet, hogy Sóska kórházban végzi és akkor lőttek a 7-es csapat Chuunin-vizsgájának. Arról nem is beszélve, hogy a Lótusz elvileg tiltott jutsu...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 feb 25, 18:54:23 » |
|
Chakra vagy lehet , hogy szilánkosra törik a nyaka , mert végülis "csak" az első lótuszt akarta használni és azt a kombót , hogy az ellenséget belevágja a földbe Szerintem itt Gai nem feltétlenül a lotus miatt volt dühös hanem , mert azzal a kombóval igencsak lehet ölni ... De az tényleg olyan nagy a shippudenbe mikor Gai annyira akarja, hogy neji - ék is oda rakják a kezüket Annyit röhögtem rajta ....
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 feb 25, 19:01:24 » |
|
Amúgy Leenek majd nem minden jó technikája tiltott nem értem hogy miért taníthattam meg Gai. pl az 5. kapú is elég durva károkat okoz.Egyáltalán miért használhatja őket? Ezért Gait nem rángathatják meg? Bocs az offos példa miatt de Naruto új szeles rasiját egyből betiltották.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|