Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 máj 28, 21:23:11 » |
|
Jiraiya halála tényleg nem volt valami vidám és képzeld el milyen lesz majd anime változatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 28, 21:24:09 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Alasia
Újonc
Nem elérhető
AlajzXD
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 okt 27, 19:27:51 » |
|
Na, ez egy elég jó téma^^
Nos.. A szívemhez nagyon közel állt például Wrath, Hughes és Ed halála az FMA-ból. Szerintem mindhárman gyönyörű, hősi halált haltak.. Mindhárom csodás volt..
Még emlékezetes volt számomra Shirley, Euphemia és Lelouch halála a Code Geassból... Na azokon bőgtem rendesenT3T (titok-.-)
Akkor.. Hát az X-en ugyancsak sokat bőgtem a gyönyörű, hősies halálok miatt. Pl: Karen, Kamui, Seishirou, Kotori, Subaru húga, Inuki (szerencsére a végén újászületettT3T), stb...
Ééés... Katekyo Hitman Reborn!- ban igaz nem lehetett látni Colonello halálát, de rengeteg csodálatos utalás van rá Lal Mirch jóvoltából, hát az bődületesen megható szerintem... Meg amikor bejelentették néhány Arcobaleno halálát, és bemondták Reborn-t, Skullt, Vipert, Colonellot is.. Hát komolyan meghökkentem.. Ez nagyon váratlanul ért; Meg mikor Tsuna TYL egy koporsóban ébred, hát az kikészített.x.x Animében ráadásul tök jó volt a hangulat előtte, mert nagy volt a buli a Vongola Ring párbajok után, erre Reborn eltűnik viszont nem jön el a 10 évvel későbbi énje..x_X
Wolf's rain-ről már ne is beszéljünk.__.
Aztán... (Bocsi hogy ennyit írok de naXD) Tsubasa Chroniclesben igaz hogy csak mangában volt ez meg, de mikor pl Chaos-samáról kiderült hogy ő Sakura rengeteg tollának megtestesítője és a végén átalakult a tollakká.. Hát az szomorú voltT.T Meg mikor a mangában leírják Sakura halálát, meg hogy Fai igazából Yuui, csak felvette az ikertestvérének a nevét.__. És mikor Yuui(Fai) megöli Ashura-samát...T3T
Najó, szónoklat és hasonlók befejezveXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rolika13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 dec 03, 20:22:05 » |
|
Nekem két nagy kedvemcem van az Elfen Leidben Lucy az naon megható volt meg L a Death noteba ez a kető nagyon aszívemhez nőtt annyira szépek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatrice
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 dec 03, 23:13:17 » |
|
Narutoból: Asuma Itachi, Ero-Sennin + Sandaime Elfen Lied: Lucy Nana manga: Ren
|
|
|
Naplózva
|
"I'm going my way. I believe in my way I'm better than you guys. I'm living for my sake, not for their sake, yeah! I'm finding my way. I'm finding my love I'm not stupid like you All that I need is, I only need is selfless love All I don't need is, I only need is selfless love
They think I'm a lucky girl But I'm just doing what I want Hey Everybody, they're Jealousy about me" - Nana
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 dec 04, 01:51:35 » |
|
Legszomorúbb halálesetek: Jiraya és Choui apjának a halála nagyon szomorú (remélem h Kakashi nemjut az ő sorsukra ) Asumáé, és Itachié is. Az S.K.-ból Amidamaru és Mosuke halála is, aza király h lehetett ilyen tahó, csak azért mert túl jó a kard. naésaztán... inkább örülne neki h jó. Bleach: Ichigo anyjának halála Inuyasha: Sango hozzátartozói
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 dec 08, 15:37:46 » |
|
Na meg az is nagyon király volt amikor a DICE-ba az a rózsastzín hajú csaj meghalt aztán bevallotta a szellemlovagnak hogy szereti na az is király volt
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 dec 14, 19:48:58 » |
|
(remélem h Kakashi nemjut az ő sorsukra )ha Kakashi meghal...én azt nem élem túl...velehalok...vagy támasszák fel, ha meghal!!! Am szerintem NAruto-ból: Ero-sennin halála az naagyon meg a Kakashi Gaiden is Obito-é És DeathNote-ból meg Kira-é
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 dec 17, 15:46:01 » |
|
A mangában Jiraya halála sem volt semmi:( (Bocs,ha valakinek spojler.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 dec 21, 23:38:32 » |
|
Tengen-Toppa Gurren Lagann: Kamina halála számomra kissé váratlan volt...de elég jól megcsinálták véleményem szerint Code Geass: Lelouch "halála" (mert h meghalt vagy sem az ugyebár nem tiszta ) ...az ott a végén nagyot ütött...jó gondolatmenet után a szép végkifejlet ...rendes volt tőle h megoldotta a gondokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 dec 23, 21:47:10 » |
|
szentem asuma halála az 1. legszomorúbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 dec 23, 21:53:51 » |
|
Hát nálam eddig, Haku és Zabuza halála viszi a pálmát...
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 dec 23, 23:08:34 » |
|
Szerintem Gaara halála is szomorú de a felélesztése mégszomorúbb... Ugye bár a nagyanyó miatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 dec 28, 11:53:40 » |
|
Naruto: akárki meghalt akit megszerettem annál mindig sírtam viszont most hogy Pein (UTÁLOM hogy dögölne meg a kis mocsok ) lerombolta a falut a szereplők közül sokan megfognak halni szerintem mert kb 3/4 Konohának annyi és kétlem hogy akkora mázlink legyen hogy mindenki élve megússza (remélem nem volt senkinek spoiler ha igen ak bocsi nem ez volt a cél )
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 dec 31, 09:09:05 » |
|
hát szerintem asuma, haku&zabuza halála volt a legszomorúbb amit láttam Remélem nem kell majd ide beírnom kakashit... ja és válaszolva egy előttem írónak: Choji apja nem halt meg ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 jan 03, 15:36:17 » |
|
Elsőnek Gaara elvesztése volt rossz, utánna meg a nagyié, aki feláldozta magát Gaara-ért.. Aztán Asuma... majd nagyon sajnáltam Hidant is.. eszméletlen arc volt REMÉLEM Kakashit nem kell majd ide szerkesztenem...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|