gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 11 aug 01, 07:09:19 » |
|
Hát öhm... ez lehet pöppet cinkes, de lesz*rom:
Pöpppet?Nem kifejezés xD Ennek az eredeti openingje is angol? Hm érdekes, bár mostanában egyre jobban kezd divatba jönni a japánoknál az angol opening. Nem feltétlenül rossz ez amúgy csak ne essenek át a ló tulsó oldalára.
Ez az anime nem mostanában készült Én azt szeretem jobban,ha vegyesen van az angol a japánnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #181 Dátum: 11 aug 01, 10:28:13 » |
|
Én is az angol-japán keverést bírom (pl. a 8. Fairy Tail openingben). A Mew Mew (Vadmacska kommandó kjáá!! ) openinget régen nagyon szerettem, de lehet hogy egy kicsit ez is ciki .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 17:06:04 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #182 Dátum: 11 aug 28, 22:26:47 » |
|
Most ez lett a kedvenc endingem: Gintama 5. ending - http://www.youtube.com/watch?v=FQ57HowkYr0&feature=relatedNagyon magával ragadt és nagyon jó a ritmusa a zenének és igazán pörgős is
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #185 Dátum: 11 szep 03, 23:05:17 » |
|
Így felbuzdulván, hogy elkezdtem az FMA-t, ez az opening rögtön a kedvencem lett. FullMetal Alchemist Opening 1 - http://www.youtube.com/watch?v=xdA_NTdgCgs
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #186 Dátum: 11 szep 04, 17:07:58 » |
|
Első Railgun rész után rögtön még jobban megkedveltem az endinget *-*. To Aru Kagaku No Railgun ED 1: http://www.youtube.com/watch?v=lE4_MoBOacM&list=FLzrQ1_WTm9BXJRluKabSaSw&index=14&feature=plpp
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #188 Dátum: 11 szep 22, 16:02:16 » |
|
Openingek közt nekem is ez a kedvencem . Meg talán az OVA openingje: http://www.youtube.com/watch?v=lXaSwHuZd6U&NR=1Hát mondjuk a Railgunba sincs benne Index csak asszem egyszer amikor a takarító robotot khm... Akarom mondani az Anti Skilles csajjal beszél, és egyszer amikor kajál, meg Touma említi.(De ebbe az openingbe azért ha szemfüles az ember simán "megpillantja" a kis apácát . Gyengébbek kedvéért: 0:38 környékén elfutnak Kamijou komával váltásként arra a legyezős csajra a Tokiwadaiból, nem tudom hirtelen a nevét .)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 22, 16:10:23 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #191 Dátum: 11 szep 25, 21:50:36 » |
|
Most ez is már a kedvenc openingem lett: FMAB opening 1 - http://www.youtube.com/watch?v=uB9Ef8GO6jIA zene és a látvány egyaránt jó. Nagyon jól össze van vágva az egész videó, nagyon jók a képi jelenetek benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 11 okt 02, 11:04:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 11 okt 03, 18:33:40 » |
|
|