|
Ayaka
|
|
« Válasz #271 Dátum: 07 nov 18, 16:23:49 » |
|
Újabb fincsi klaja: mézes banán anyum erősködött h egyek mézet a torkom miatt én meg jó kislány voltam és ez lett belőle xD próbáljátok ki nagyon fincsi^^ jobb mint a mézes alma^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 07 nov 18, 18:23:07 » |
|
Valaki leírná ezeknek a mézes finomságoknak az elkészítését mert azt hiszem eddig kimaradt az életemből... És nem szeretném,hogy továbbra is így legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 07 nov 18, 22:33:43 » |
|
Példának okáért ott van az egyik kedvencem a feketeerdő torta. Legutóbbi bécsi kiruccanásomon volt alkalmam megfigyelni, hogyan készül a benne lévő krém. A mester amúgy megígértette velem, hogy nem adom tovább az infót, szóval erre ne is számítsatok Még a tévében láttam az egyik változatát, nem semmi a cukrász beleöntött a krémbe egy egész üveg cseresznyepálinkát... : Otthon hümmögtem egy kicsit, majd úgy döntöttem, h élőben is kipróbálom, nem bántam meg! De az biztos, h 10 éven felülieknek való...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 07 nov 18, 23:37:41 » |
|
Nos igen nem kell belőle sajnálni, az hétszentség, de az eredmény majhogynem tökéletses
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 07 nov 19, 00:13:50 » |
|
Mindenféle hiperszuper kajákat leírtok,csak azt nem hogy lehet elkészíteni .Itt csörgatom a nyálam és esélyem sincs hogy egyek belőle :naruto_sir: Ez kegyetlenség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akamaru
Vendég
|
|
« Válasz #276 Dátum: 07 nov 19, 15:48:51 » |
|
Hát ide egy egész regényt tudnék írni viszont.....A kínai amit igazán szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #277 Dátum: 07 nov 19, 16:16:16 » |
|
Valaki leírná ezeknek a mézes finomságoknak az elkészítését mert azt hiszem eddig kimaradt az életemből... És nem szeretném,hogy továbbra is így legyen Annak amit én írtam nincs semmi extra elkészítési módja csak szépen ráöntöd a mézet különféle gyümikre^^ nem nagy cucc. Gyors és nagyon fincsi^^ Banánnal, almával, ananásszal, őszibarackkal a legjobb^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #278 Dátum: 07 nov 19, 17:14:29 » |
|
evett már vki ramen-t? én kiváncsilennék az ízére de naon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #279 Dátum: 07 nov 19, 17:48:23 » |
|
Én ettem már Elég érdekes íze van, de sztem nagyon fincsi^^ Csak kár h nem tesco gazdaságos és egy adagból legalább két ember tud enni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #280 Dátum: 07 nov 20, 11:42:45 » |
|
te kis mázlista mondom már mutteromnak h készítsen ugyis fennvan az oldalon a receptje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #281 Dátum: 07 nov 20, 15:55:49 » |
|
Huh én meg épp most sütöttem Melon Bread-et, igaz vlszeg nem olyan lett, mint amilyennek lennie kellene, de elsőre szerintem nem lett rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #282 Dátum: 07 nov 20, 16:50:34 » |
|
hát gratula neked én csak tökür tojást meg rántottát tok csinálni :-X ;D nagyob főzés sütésbe nem akarok belefogni mert félek h a konyha leégne :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #283 Dátum: 07 nov 20, 18:33:34 » |
|
Á köszönöm, de igazábol nem tettem semmi bonyolultat, mivel a hozzávalók mindegyikealapcucc egy konyhában (liszt tojás élesztő cukor só fahéj), valmint a sütés részét rábíztam muterra, mivel úgyvagyok vele, hogy a gáztűzhelyet megtudom gyójtani, viszont a sütőben valszeg égő gyúfával világítva nyitott gáz mellett keresném, hogy hol kell meggyújtani és akkor meg repülne az egész ház a szomszédéval együtt :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 07 nov 20, 21:50:00 » |
|
Én meg rosszul emlékeztem az orosz kaja nevére, amit az egekig dicsértem édesanyám készítésében :-X borscs a neve^^" Gomennasai!
Hmm, én azzal kb egy hónapja kísérleteztem, bár azt nem nevezhetném kitörő sikernek, mivel a keresztfiam kijelentette, hogy inkább megeszi a sóskafőzeléket, amit utál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|