Hát én mostanában nem emlékszem az álmaimra. Vagyis csak ilyen kis részletekre, meg arra, hogy zagyvaság volt vagy kicsit érdekesebb. Egyre viszont most határozottan emlékszem 2 okból kifolyólag:
1, Mert egy hasonlót már álmodtam (kb. úgy, mint a Terminátor videójátékosat)
2, Mert nem más volt az álmom főszereplője, mint Mézga Aladár (nem, nem néztem Mézga családot. Tavaly nyáron láttam utoljára a sorozatot. Max. annyit gondoltam róla az elmúlt időben, hogy ő az egyik főszereplő egy fanfic-ben, de azon meg már egy jó ideje nem dolgozok a Curse or Miracle miatt)
Szóval annyi volt a történet, hogy Mézgáék a mi házunkban laktak és Aladár az én szobámat kapta meg. Valami volt a TV-vel (valami elmeirányító cucc) és ezt Aladár tudta, hisz már ez megtörtént (vagyis már álmodtam ezt). Szépen kikapcsolt minden (kivéve a modemet, meg a lenti tévét) berendezést, megszerezte a régi rádiót (nem azt sajnos, ami a sorozatban volt) és átalakította, hogy a családját visszaszerezhesse. Végül a modemet is kikapcsolta, a család többi réssze föl jött agymosott emberekként és Aladár erre gyorsan bekapcsolta az átalakított rádiót, ami visszaalakította őket normálissá. Persze ők nem emlékeztek semmire és leszólták, hogy mit csinált a rádióval.
Szóval ennyi lenne. Azért örülnék, ha az elmém nem kezdene el régi álmokat visszahozni, hanem újakkal jönne elő (bár azért nem lenne rossz, ha újra álmodnám azt a félig boszi, félig szellem álmot, meg az első Dzsini álmomat már azzal a tudattal, hogy ezt már álmodtam, így egy kicsit jobb hangulatúvá tenném). Pl. valamit a Curse or Miracle-ből. Majdnem feltérképetem több mint 10 000 év történelmét és eseményét, csak van abban olyan, ami álom is lehetne.
Mondjuk az is igaz, hogy már hetente lejátszódik valami teljesen új a fejemben (mint egy álom) és egyre bővíti a történetemet. Úgynéz ki, hogy én már nappal álmodok.