24 nov 12, 17:18:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Én legtöbbször...
rémálmot álmodok. - 50 (12.8%)
nem álmodok. - 60 (15.4%)
mangával álmodok. - 57 (14.6%)
csak simát álmodok. - 115 (29.5%)
állatokkal álmodok. - 1 (0.3%)
nem emléxem az álmaimra. >.< - 107 (27.4%)
Összes szavazó: 383

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 66
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Álmaid  (Megtekintve 216864 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #240 Dátum: 10 aug 31, 12:26:30 »

xD Az tényleg elég ciki, ha új helyen vagy és különös dolgokat csinálsz álmodban Nevet Yaoi? xD Háát nemhiszem hogy ellenezné valaki, vagyis szerintem ha jó a történet, akkor az nem lényeg, illetve nem baj...
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Aisurando *O*

« Válasz #241 Dátum: 10 szep 05, 22:42:26 »

Az unokatestvérem is alva járt régen,  meg a testvérem is, arról nincs információm hogy én alvajárok-e, beszélni állítólag szoktam.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 22:44:18 írta FujiwaaraMichiyo » Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #242 Dátum: 10 szep 06, 19:21:18 »

Én meg mostanában ahogy olvasom ezt a topicot elkezdtem animekkel álmodni. Tegnap azt álmondtam, hogy Ed meg Al egy tyúk segítségével hozta létre a Bölcsek kövét (FMA-ból van). Reggel nagyot néztem, és elgondolkodtam, ha tényleg ez lesz a Testvériség vége, akkor   Kúl  Pojén
Naplózva

....................................................................................................................
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #243 Dátum: 10 szep 07, 19:36:51 »

Hát vicces lehetett Nevet
Tesóm egyszer mondta, hogy az álma egy részében odament Itachihoz autogrammot kérni. Itachi eltűnt és a többi Akatsuki tag kijött egy házból. Ő odament Hidanhoz, de közben észrevette, hogy egy Anti-Akatsuki póló van rajta és elkezdett menekülni, nehogy kinyiffantsák. Aztán egy hadsereggé nőtt Akatsuki-szervezet üldözte. Majd futás közben leesett mindkét cipő a lábáról Nevet x'D.
Annyira röhögtem amikor ezt elmesélte Nevet
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #244 Dátum: 10 szep 11, 16:39:49 »

Ja, hát elég vicces volt ezt az álmomban átélni azzal a tudattal h mindjárt megölnek smirksweat
De, ott mielött ez a jelenet lejátszódott mérgelődtem is h összekoszoltam a piros nacim Nevet >.<#
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #245 Dátum: 10 szep 15, 21:00:41 »

Nekem megint anime-s álmom volt  Pontosan, egész pontosan Bleach-csel kapcsolatos. Utolsó rész után ide írtam fórumra, hogy végre a kövi részben lesz rendes harc, erre azt álmodtam, hogy megint filler lesz Ikkakuval a főszerepben  Pojén. Sajna részletekre nem emlékszem, csak ennyire  smirksweat, de azért kíváncsi lennék egy ilyen epizódra is
Naplózva

....................................................................................................................
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #246 Dátum: 10 szep 16, 20:59:03 »

Hát sokszor akkora marhaságokat álmodom.
Rengetegszer halok meg, vagy valami durva történik aminek a világon értelme nincs. Pl 200 éves mamám aki sajnos meghalt,  feltámadt és tv-t néz,.
Vagy ilyeneket vagy 1 csajal ágyban álmodok.
Nos nem tudom ide tartozik v nem, de van a deja vou érzés. Névnapom előtt elmesáltem a haveromnak hogy lányok szerveznek nekem 1 kissebb party, elmondtam neki hogy 1 lányon mie ruha lesz mi fog történni, mert erre az 1 re emlékeztem. ÉS az is volt amit elmeséltem neki 2-3 nappal a partym előtt ! És tényleg így volt.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #247 Dátum: 10 szep 18, 07:25:25 »

Ez érdekes. Ilyesmi dea vou vagy hogy kell leírni nekem is volt már nagyon sokszor.

Az egyik barátnőmmel megyek suliba és egyből lemegyünk a büfébe. Eszembe jutott hogy én a tolltartómba tettem a pénzem. Kinyitom a táskám és keresem a tolltartóm(ami legalul volt) és ő meg kérte ami kellett neki. Pontosan ugyan ezt álmodtam nem tudom mikor smirksweat xD
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #248 Dátum: 10 szep 18, 18:01:40 »

A keresett szó : Déjá Vu ( dezsávű )

Egyre gyakrabban fordul elő és amikor rájövök, akkor leszoktam fagyni hogy woooooow o.O
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #249 Dátum: 10 szep 18, 18:33:56 »

Most vacsoránál megint rám tört ez az érzés és kezd idegesítő és félelmetes lenni. Velem is egyre gyakrabban fordul elő. Technikai KO Khm azt álmodtam, hogy egy farmon ültem, a legújabb mintázatú porcelántányérokról beszélgettem egy tehénnel, aztán a körülöttem ólálkodó kacsa fogott egy csigát, mire az könyörögni kezdett, hogy eressz el légyszíves kicsi kacsa, és teljesítem 3 kívánságod... smirksweat Az első azthiszem az volt, hogy legyen egy szép nagy palotája. A többire nem emlékszem. Am. azt tudom mi befolyásolt, erre rájöttem, ugyanis az öcsémnek kellett esti mesét felolvasnom, és az aranyhalacskáról volt. szó.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #250 Dátum: 10 szep 19, 06:25:29 »

Monjuk én nem azt mondtam hogy abba a pillanatba volt érzésem. Először fordult elő hogy 2-3 nappal meg mondtam mi fog történni....Először tényleg a déjavou ezéssel kezdődött mikor mondta az egyik lány hogy beszélni akar velem. Utána meg a hvernek elmondtam hogy mi fog történni..
Ez elég félelmetes nekem .
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 06:27:32 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #251 Dátum: 10 okt 03, 18:04:20 »

Nekem pl a MondoConon is volt Déjá Vou-m.
A vetítőteremben ültünk.(anya, nővérem, barátnőm) Anya mondott valamit a nővéremnek arra már nem emlékszem h mit de úgy éreztem mintha már megtörtént volna >.<# Mosolyog
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #252 Dátum: 10 okt 29, 13:42:43 »

Én a felsoroltak közül:egyik se.Én ugyanis csak és kizárólag hülyeségeket álmodok!Egy olyan álmom nem volt amire azt mondom újra megálmodnám (kivétel az amikor végre megkaptam azt amire annyira vágytam )
 Általában az én álmaim attól függnek mit csináltam tegnap,mostanában vagy épp mi foglalkoztatott mi előtt lefeküdtem és elaludtam.
 Am, szoktam animékkel is álmodni.Meg ilyen semleges valamikkel is.Rémálmaim nem nagyon vannak,de ilyen esetben a legrosszabb rész előtt mindig felébredek ( ez sajna így van a jó álmok többségénél is  Neeem )
 És vannak visszatérő álmaim is.Ovodás koromban pl. egy időszakban folyton az volt előttem, amint a "sikolyhoz hasonlító" alak elragad magával anyu mellől.Mostanában ilyesmi esetleg egyszer-kétszer előfordul,de nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget nekik.
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #253 Dátum: 10 okt 29, 17:25:06 »

Engem valami iszonyatmód tud idegesíteni, amikor tök jó dologról álmodok és az a hülye telefon meg ébreszteni kezd.  >.<# Múltkor is már majdnem megcsókolt egy bizonyos személy( Pojén ), amikor csilingcsiling. Kikészülök! Persze akkor örülök, amikor rossz álomból kelek fel. Nem tudom, velem elég gyakran van olyan, hogy felébredek valami jó rész közben, visszacsukom a szemem: 'Csak még hadd nézzem meg hogy mi fog következni!!' Komolyan, mintha valami filmet néznék. Nevet
Naplózva

Szeretet
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #254 Dátum: 10 okt 29, 22:10:04 »

Nos nekem is változó...Volt egy időben sok zombis álmom aminek nem örültem Szomorú
De hála általában amikor épp kinyírtak volna felébredtem xĐ
A jó álmok nekem is így vannak a legjobb résznél felkelek...Utána tovább álmodom...már mint becsukom a szemem még 2 percre és kész. Nevet
Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 66
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins