Chakra
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 ápr 25, 22:35:59 » |
|
Javítva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
lacko1234
Vendég
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 ápr 27, 11:39:30 » |
|
Sziasztok az lenne a aprobléma hogy nem frisül az a rész a hol azt irja menyit töltöttem le és fel meg nem akr lefele jönni a naruto a 8-iktol a 27ig és 44-töl 46 ig mi lehet a gond? (Ja meg szerintem jobb lenen ha a föoldalon lenne 1 chat ablak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 ápr 27, 11:41:54 » |
|
Szia! A Torrent Trackernek van külön témája, abban írd le a kérdésedet részletesen, hogy mivel töltesz lefele, stb stb De mielőtt ezt megtennéd olvasd vissza a Trackerrel kapcsolatos hozzászólásokat, mert lehet hogy a kérdésedre már leírták a választ ^^ Chatbox: Sajnos sokan nem tudják arra használni ami a valódi célja, úgyhogy ezen emberek miatt nem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 ápr 28, 21:10:57 » |
|
sziasztok nem tudom hova írjam szal ide: a 666 sátán mért az anime projecktek közt van ha még nincsbelőle anime ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 ápr 28, 21:16:31 » |
|
Mert terveznek belőle animét készíteni. És ha kiadják, akkor az animét le fogjuk fordítani, ellentétben a mangával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 máj 01, 15:34:07 » |
|
öhmm.. Modi úrnak tisztelettel jelentem, a NKW Főoldalán, a "Tanulj Japánul!" első leckéjében, a "sa" hiraganánál, most össze kell húzni a két vonalat vagy nem?? mert a alapból össze van húzva, de ha megnyitom a vonási sorrendet, akkor meg nincs... megnéztem egy japán szótárban, ott is össze van húzva... most akkor melyik a helyes?? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 16:47:56 írta Rekage »
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 máj 01, 15:47:12 » |
|
Igazából mindkettőt használják a japánok. Régebbi verzió szerint össze van húzva, de az idő múlásával változnak az írási szokásaik nekik is, szóval mostanában sokan elhagyják azt a kis összehúzást ^^ De ettől függetlenül ugyan úgy értik, ha az egyiket, ha akár a másikat használod. - Én így tudom. Aztán lehet hogy majd Arv nényje ír erről 1 regényt >> szerk.. közben látom hogy más is így tudja xD Jólvan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 15:47:58 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 máj 01, 15:50:07 » |
|
Én úgy tudom, h. az összehúzott csak nyomtatásban megszokott, és eredetileg külön van. ^^ >Csak hogy én is hozzászóljak. >>Am. megértik mindkettőt, szóval szerintem is használhatod bármelyiket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 15:53:47 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 máj 01, 15:54:32 » |
|
(hiragana, nem kanji, de még mindegy xD) ez olyan, mint nálunk pl. a k betű... egyéni, hogy ki, hogy írja... mindkettő helyes, ahogy Unokahugim is mondta meg Cart bátyja uff.Ja, hivatalosan, szabályosan nincs összekötve, de mondom, tök 8, hogy írod
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 15:56:17 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 máj 01, 16:48:42 » |
|
oké köszi szépen mindenkinek a nagy igyekezetet!!^^
ooops a botlást javítottam^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Haho
Vendég
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 máj 02, 00:54:31 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 00:55:37 írta Haho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 máj 02, 05:17:37 » |
|
Köszi! Ezt a 2 részt pótolni tudom ^^ - amint hazaértem ^^''
/ ill. aki jelezne még bármilyen dolgot, hogy nem lehet letölteni: felirat, manga, anime - stb kérem ne tegye, mert sajnos tudunk a jelenségről -.-'' És sajnos átmenetileg önhibánkon kívül szünetel is... /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 máj 05, 20:57:18 » |
|
Hello http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=39 itten ni kicsúszott a táblázat kódja, kakashi képe felett látható is
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|