24 nov 16, 08:16:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 326339 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 08 júl 13, 20:42:02 »

hát  ha  az utóbbi nem  is de  az  előző az azé  belefér Nevet
és  mennyire  élvezné is xDDD hmm nalátjátok Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #106 Dátum: 08 júl 13, 20:46:16 »

nekemis árt ugyan vele de leginkább magát károsítja szal ha ezt beválalta akkor nekem tök8 xD

Képzeld, a passzív dohányzás ártalmasabb, mint az aktív.  Ohh My God Mégpedig azért, mert a füstben amit ő beszív, vannak oan anyagok is, amik nem károsak. Amiket viszont kifúj, egy az egyig káros... Kúl2 Bizonyítottan károsabb, ha csak passzívan dohányzol és csak a füstöt szívod.  Pojén xD

Ezde felkapott topic lett.  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 20:48:53 írta Saphira » Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #107 Dátum: 08 júl 13, 20:47:39 »

Csodálkozol? Én nyitottam. Hümm-hümm (ego xD)
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #108 Dátum: 08 júl 13, 20:53:35 »

nekemis árt ugyan vele de leginkább magát károsítja szal ha ezt beválalta akkor nekem tök8 xD

Képzeld, a passzív dohányzás ártalmasabb, mint az aktív.  Ohh My God Mégpedig azért, mert a füstben amit ő beszív, vannak oan anyagok is, amik nem károsak. Amiket viszont kifúj, egy az egyig káros... Kúl2 Bizonyítottan károsabb, ha csak passzívan dohányzol és csak a füstöt szívod.  Pojén xD

ezt eddigis tudtam ikszdé de sztem magát akkoris jobban károsítja ikszdé és akármennyire is bizonyiteott ezmegaz hagy meg abban a tudatban h ez igaz pls x"DD
Naplózva

kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #109 Dátum: 08 júl 13, 20:54:17 »

Csodálkozom h. hol van az össze ember.. dehát persze h. itt...xD
És látom van ovis részleg is..xD
13 évesen én nem írnám ki a netre h. cigizek.. csak a fél ország látja végülis.. de semmi baj..nem szégyen ha hülye vagy..  Hümm-hümm xD
Éss amúgyis.. gondolj már bele.. most mi van ha anyuci egyszer Naruto függő lesz... keresgél a neten.. megtalálja az oldalt.. ne adj isten felnéz fórumra.. éss mit kell látnia??? Hát h. édes drága pici fiackája fél dobozzal szítt naponta..xD
Na most mi van? Hát de nem..xD  Minden lehetséges..  Kúl xD
Naplózva

Adachi
*

« Válasz #110 Dátum: 08 júl 13, 20:56:30 »

lol Nevet  fiackája Nevet
am. az iyleneknek  amennyi  esze van ilyen képeket  tesznek  fel  myvipre x'DDDD
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #111 Dátum: 08 júl 13, 20:59:14 »

lol Nevet  fiackája Nevet
am. az iyleneknek  amennyi  esze van ilyen képeket  tesznek  fel  myvipre x'DDDD

ugyeeee??? XDDDD ezmá nekem is feltűnt =O ijen "itt épp füves cigit szivunk zépébe" megijenek x'D ésmivan ha valami olyan ember látja aki...jó kapcsolatot ápol drágajó anyukájukkal?...hm hát hm...
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #112 Dátum: 08 júl 13, 21:31:46 »

Meg hát az is fura, hogy a szüleik nem veszik észre, hogy a drága pici féltett fiacskájuk füstöl mint a gyárkémény...  :/
Érdekes, amikor dohányoztam, minden cuccom bűzlött a cigifüsttől... Azért aki nem füstöl, hiába van dohányos társaságban, nem lessz annyira füstös... :/
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #113 Dátum: 08 júl 13, 21:58:50 »

Vigyázni kell, hogy a füstöt a szél ne pont a ruhádra fújja, + kézkrém + rágó + innivaló kombó és a lebukás esélyei minimalizálódnak. xD
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #114 Dátum: 08 júl 13, 22:50:16 »

jahh  de  nyáron szélcsendbe  szopol mint   a kismalac xDDD (ez nem káromkodás me a  kismalac szopik..anyatermészet..vanígy xDD )
am  meg énnekem is  a füst  miat vették észre..  de  én mondom h jobb ha tudják... jobb ilyen melegbe  kinn  a  teraszon cigizni  mint a klotyóba... hmm  kivéve  ha otthon  van mostohafaterod  akinek azé nem mondod  el mert  tood h nem érdekelné  de  mégis  orrba szájjba  piszkálódna  miatta xDDD
hmm am  meg Seed azdolog  h te  it  ezt tood  mert van ennyi eszed.. de szted  nekik van ? xDDD
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #115 Dátum: 08 júl 13, 23:10:16 »

Csak hozzá tezsem nem egy ismerősöm van aki naponta elszív másfél dobozzal 14 éves kora óta és ő is iylen képeket pakolgat vipre és tudják a szülei szal ez nem akadály sok helyen hogy szülő...
Naplózva
Adachi
*

« Válasz #116 Dátum: 08 júl 13, 23:13:00 »

ott a  szülő  a  hülye Mosolyog már bocsánat  xD
bár... nem  azé  me hát  énis 14 évesen kezdtem  xD  de  anyum tutta volna  akk kiherél  xDDD
szal az ott   a szülő hibája  h  engedi... mert toom ha  nem  engedné is csinálja.. meg  a  szülő is tudja.. de  akk  a  ygerek érzi h  nah.. nem úgy megy..
mert  az ilyenek  álltalában hamarabb rákapnak fűre,drogokra.. mert  úgyvannak  veleh ohy "höhh anyuapu úgyis  engedékeny..."
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #117 Dátum: 08 júl 13, 23:21:39 »

hát nekem a cigi egy szinten van a drogokkal. ugyanúgy elcseszheti az életet sőt talán még könnyeben mert úgyvannak vele egyesek hogy ejj mindenki ezt csinálja csak enm oyaln sz@r... pedig az... barátnőm is azért hagyta ott előző pasiját mert cigizett...
nagybátyám is tüdőrákban halt meg. (igaz heti 2 doboz volt csak nála).
szóval nem értem ezt a cigizek mer menő mániát.... de nem szólok bele mert a legtöbb ismerősöm űzi ezt az értelmetlen dolgot.

És igen a szülő a hülye. de ez egy 20 évesen cigire szokónál is igaz sztem. mert ha az a szülő jólneveli a gyerekét akkor soha nem szokna rá a cigire. bár ez emgint nem ide tartozik és még csak a szülőséghez sem értek de egy biztos nekem ha a gyerekem és 20 évesen szokik is rá a cigire abbók balhé lessz ugyanúgy.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 23:25:05 írta Dave90 » Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #118 Dátum: 08 júl 13, 23:33:54 »

hm.. de mit tudnál vele csinálni??  >.<# balhé, de nem hiszem hg sokat tehetnél emiatt, + valszinű ugyse szokna le.
Am nálunk a suliban olyan fura.xD hosszúszüvet erre egy csomó 8.os kimászik a kerítésen és cigizik.
Meg a posta mögött van a fő cigihely.xD egyszer egy tanár felfedezte őket de am jófej, csak annyit mondott hg leszarja csak a suliban ne cigizzenek.  Pontosan
Naplózva
[Martin-san]
Vendég
« Válasz #119 Dátum: 08 júl 13, 23:36:29 »

Viceroy kék (de letépem a füstszűrőt, mert így erősebb), és 100-as, vagy ha nincs akkor kék bond-ot, ha az sincs akkor maradok a töltött ciginél x'D

Dave90: Bírom az avád. Honnan van? Mintha máshol is láttam volna hasonlót.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 23:39:05 írta [Martin-san] » Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins