24 nov 15, 13:23:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121333 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #225 Dátum: 10 ápr 03, 12:54:04 »

Igen, erre valóban jó esély van, de szerintem ez annyira nem meglepő, elvégre Medusa az, akiről tényleg sose tudhatod, hogy mit forral. Pl. a nővérkénél tett látogatás, amikor felvette Arachne "legszebb" ruháját,  Nevet hát azért az is hatalmas húzás volt, és én magam nem hittem volna, hogy erre készül, de már az se volt semmi, hogy a gyerekeknek segített.
Most meg szerintem egyelőre végképp nem lehet sejteni, hogy ő mire készül. Habár az utolsó Justin-os harcában elég jól demonstrálta, hogy mennyire is táp.  Nevet

Eibon szerintem még nem mutatott sokat a valódi erejéből, viszont úgy érzem Shinigami-sama tisztában van vele. Nem hiába küldte oda az állatokat, és a Stein csapatot. Remélem egy olyan harcot látunk, ahol egymást fedik az események, vagyis a könyvben is harcolnak, és ezzel párhuzamosan Eibon-al is. Ez már csak azért is jó lenne, mert így nem áll fent annak a veszélye, hogy Stein-ék megérkezése előtt bedarálják a srácok a könyvet. És hát azért én inkább Eibon vs Stein + Tesco harcot nézegetném.  Nevet
Naplózva

BM-13
Akadémiai tanuló
*

BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)

« Válasz #226 Dátum: 10 ápr 04, 17:00:38 »

Na végignéztem. Háromnap alatt teljesen lebontódott a maradék agyam is. xDDD Egész jóra sikerült maga az anime, de a végén lévő csata Kishinnel nem nagyon nyűgözött le. ^^' Szerintem ez a tipikus "barátság (ezesetben bátorság) megmenti a világot" vég... Talán annyi még, hogy hirtelen mindig előkerültek újabb képességek, meg vagy nyolcvanszor elvéreztek egy komolyabb csatában, de még mindig élnek... xD
De végülis nem bántam meg, hogy megnéztem. Főleg Stein miatt. *___* Egyel több ok, hogy elkezdjem olvasni a mangát! Nevet
Naplózva

"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
Dinuu
Gennin
*

« Válasz #227 Dátum: 10 ápr 05, 14:54:28 »

Amugy a Soul eater Anime-nek mennyi Része van ? (epizód,chapter ..stb.. xD)
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #228 Dátum: 10 ápr 05, 15:08:22 »

A Soul Eater anime 51 részes, a manga pedig most tart a 71-2 fejezetnél.

Na igen, az anime vége tényleg siralmas, de hát sajnos ez van, elfogyott az ihlet, és a lelkesedés.  Nevet
A manga-ba viszont valóban megéri belevágni, főleg az anime után. Olyan váratlan fordulatok, és események vannak benne, amire az ember nem is számítana, sokkal részletesebb mint az anime, és mindenki sokkal több szerepet kap. Na és az is egy pozitívum, hogy még mindig tart.  Nevet
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #229 Dátum: 10 ápr 11, 11:07:09 »

Hát ez egy elég közepes fejezet volt. Nem nevezném rossznak, kivéve, hogy a Succubus-t máris kiírták, hát milyen munka ez Blair? de túl jónak se. Viszont ez még mindig a Soul Eater, és nem az a kategória, amit nem illetnék ezzel a címmel, csak más szavakkal. Nevet
A bemelegítő harc elég érdekesre sikerült, ez a sertés hentes kicsit ironikus, de aztán bevégezte a sorsát. Nevet
A Shibusen csapatának feltűnése jó jel, remélhetőleg a következő fejezetben már rendes szerepet is kapnak, viszont az a kislány engem roppantmód idegesít, remélem valami ellenfél, és hamar végeznek vele. Mert ha sokáig kell még néznem a fejét, akkor nyilván semmi nem lesz, de inkább ne. Nevet
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #230 Dátum: 10 ápr 11, 12:50:05 »

Az a sertés tényleg érdekes volt, nem igazán értem hogy Eibon minek gyűjtötte be pl. őt mikor 2mp alatt felkockázható, hozzá képest még Mosquito is übertáposnak számítana akit viszont nem méltatott a begyűjtésre...viszont az tetszett milyen mohón felzabálták a röfitxD
Az a kiscsaj meg szánalom a négyzeten, Maka se a szívem csücske de hozzá képest még ő is értelmes.
Kíváncsi vagyok hogy a többiek is kaptak e valakit a nyakukba vagy itt csak Maka fog szenvedni...habár az előbbi valószínűbb.
Tsubaki meg szerintem még az utolsó fejezetben is fiú lesz(ami sztem a kapzsiság chapter lessz, Eibont ismerve), látszott a szeméből hogy mit csinálna Black☆Star-al legszívesebbenxD
Naplózva

pecas85
Gennin
*

« Válasz #231 Dátum: 10 ápr 11, 21:08:57 »

Jó anime.
A vége kicsit összecsapott.
Lelkizéssel tele, lehetett volna erőteljesebb is.
Naplózva

Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #232 Dátum: 10 ápr 15, 21:44:05 »

Már elég rég láttam ezt az animét és ami rémlik róla: Nagyon király látványvilág , istenkirály poénok, tipikus shounen befejezés: a gyenge kis föszereplő végül olyan tápos lesz kevés idő alatt hogy beveri a főgonoszt. és végül a leggázabb befejezés amit valaha láttam Nevet De Shinigami-sama nagyon üt és egyszer érdemes volt megnézni amig követi a mangát nagyon jó utána fokozatosan romlik :S
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #233 Dátum: 10 ápr 15, 22:10:44 »

A befejezés valóban egy maximálisan elcseszett dolog lett, még nem láttam olyat, hogy valaki arra pozitív véleményt mondott volna.
Viszont az nem igaz, hogy onnan romlik, ahonnan már nem követi a manga-t, a Stein őrületét feldolgozó részek szerintem tökéletesek lettek, kivéve a végét, mert az egy hatalmas nagy baromság lett, Mary túl könnyen elűzte Stein őrületét, simán megtehette volna jóval hamarabb is. Ez is pont olyan mint az anime vége, végül is a Maka-ban lévő apai ágon öröklött Fegyver gén még nem volt akkora hülyeség, de ez az egy ütéses halál, hát akkorát én még nem csalódtam anime-ben.  Nevet Milyen érdekes látni, hogy hol áll most a manga, és mennyi lehetőséget kiaknáztak benne, azért itt szerintem érne egy második anime is. Kizárólag a manga cselekményeinek alapján.
Naplózva

Den
*

« Válasz #234 Dátum: 10 ápr 15, 22:34:04 »

A 2. anime szerintem is érik már rendesen, rengeteg izgalmas és váratlan dolog történt már a mangában azután hogy az első anime elválik tőle.
De ha lesz ilyen remélem hogy a zenéket meghadják, vagy hasonlóra csinálják meg, ez az egyik a legjobban zeneileg aláfestett animék közül szerintem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 22:38:09 írta Den » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #235 Dátum: 10 ápr 21, 15:09:28 »

a vége az télleg eléggé el lett cseszve...
viszont egy kérdés
tudom hogy már le lett írva párszor,de mégis hol lehet megnézni ONLINE magyar felirattal,eredeti hangon?eddig a videoplayeren néztem,de ugye megszüntették,az indavidón meg csak szinkronnal indítja el valamiért.Légyszives aki tudja az írja már be ide:)

köszi
Naplózva

WTF
Újonc
*

« Válasz #236 Dátum: 10 ápr 27, 20:07:01 »

sztem is egy nagysz@r lett azz anime vége. Én nagyott csalódtam a befejezésben. Úgy látszik a végére elfogyott a Bones puskapora, de remélem lessz folytatása az animének, és azt nis remélem h fölülmúlja az első szériát.
Naplózva
Den
*

« Válasz #237 Dátum: 10 máj 09, 17:12:21 »

Hát ez a fejezet olyan kis langyoska volt, mikor kezdett volna forrósodni vagy átváltott vagy vége lett Nevet
Noah-sama nagyon bele van bújva a könyvébe, Giriko meg egy kényelmes chapit választott a várakozásra de a bosszúvágya meglepett, nemhittem volna hogy eyire kedvelte megteremtőjét.
Viszont az offenzívás csapatról nem esett szó...azaz írás, pedig szívesebben elnéztem volna azt mint Maka és a felmosó táncátxD
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #238 Dátum: 10 máj 09, 19:59:11 »

Hát ebben a fejezetben kifejezetten csalódtam.
Semmi olyan nem volt benne, ami kicsit is tetszett volna, csak olyan, ami kifejezetten irritált. Az oké, hogy az offenzívás csapatról nem esett szó, oké, hogy se Giriko, se Noah nem csinál még semmit, de az, hogy képesek voltak pont Maka-t és a másik kis csajt betenni főszereplőnek, és a fél manga-t rájuk áldozni, hát ezt fel sem tudom fogni. Annyira nem érdekeltek, na nem mintha az Excalibur-nak jobban örültem volna, azért amikor egy hónapot vársz a manga-ra, akkor nem az érdekel, hogy oldalakon át énekel, meg hülyül, de legalább neki volt valami haszna.
Egyre jobban szokásává válik a mangaka-nak, hogy jó néhány lapra alig rajzol valamit, vagy csak ugyanazt. Ez se tetszik. Nevet
Egyedül az vigasztal, hogy remélhetőleg Giriko szétrúgja a gyerekek hátsó részét...és ha ő valamit szétrúg, hát igen. Nevet
Én külön örültem, hogy szeretné megbosszulni Arachne-t, egyrészt mert tetszettek együtt, Nevet másrészt, így biztos durva harc lesz részéről. Viszont, azt a bosszút igazából nem Medusa ellen kéne éreznie? Nevet
Naplózva

Den
*

« Válasz #239 Dátum: 10 máj 09, 20:28:10 »

Nah igen, Excalibur...én vele úgy voltam hogy említésre sem érdemes, nem is írtam rólaxD

Én is remélem hogy Giriko szétrúgdossa őket, nem olyan régen Maka mégcsak szemmel se bírta követni Giriko mozgását(mikor Justin ellen tolta Cseho.-ban), csak nem fejlődtek annyit a kölykök hogy leverjék, ha meg igen akkor szakadjanak meg Nevet
A bosszújával sztem úgy van hogy mindenkit ki kell nyírnia aki ott volt és nem vele volt, ez a gondolkodásmód rá vallanaxD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins