CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5580 Dátum: 14 jún 06, 22:15:02 » |
|
Ugyan már, aki festi a haját (akármilyen színűre) és fiú, azt miért kell egyből buzinak titulálni? Helyből két embert ismerek aki ezt csinálja, egyiket csak látásból ismerem, másikat közelebbről. Utóbbinak tipikusan seszínű barna és szőke közötti haja van, egy időben szőkített rajta vagy melírozott, azóta nem tudom, abbahagyta-e, annyira nem érintett mélyen a dolog, hogy utánakérdezzek. A lányokat is ugyanúgy meg lehetne bélyegezni, ha festik a hajukat, csak nálunk már megszokott. Hadd csinálják ők is, ha szeretnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5581 Dátum: 14 jún 06, 22:21:58 » |
|
Nem akik festik a hajukat, hanem akik vörösre festik a hajukat, nem tudom de ez olyan nőies hajszín. Akinek alapból vörös az látszik hogy a saját hajszíne, de nekik az arcuk is általában vöröses és szeplős.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5582 Dátum: 14 jún 06, 22:30:35 » |
|
Pedig szerintem valóban nincs különbség a kettő között. Bár szerintem ritka, hogy egy természetesen vörös hajszínnel rendelkező embert el lehetne különíteni pl egy olyantól, aki csak befesti. Még a szemöldök se mérvadó, mert láttam én vörös, szőke, de barna szemöldőkű természetes vöröst is, fiú-lány kiadásban is. Nagyrészük pedig még szeplős sem volt. Arra viszont már láttam példát, aki megtévesztésig rézvörös szeretett volna lenni, ő alapjáraton szeplős volt és barnahajú, de hogy nem illik hozzá a dolog az már egy más kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5583 Dátum: 14 jún 07, 08:49:53 » |
|
Láttam én már nagyon dögös vörös hajú pasit akinek eredeti volt. Bár ez csak 1... Amikor nekem volt rézvörös mondjuk simán meg lehetett különböztetni egy eredetitől mert egyik barátnőmnek a haja természetesen vörös, szeplős és még a szempillája is az. xD Nekem meg az utóbbi kettő kimaradt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 08:55:39 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5584 Dátum: 14 jún 09, 17:56:05 » |
|
Sosem láttam helyes vörös hajú fiút. :s Bár a rézvörös szín nagyon tetszik, olyan színű a hajacskát akarok nagyon! Viszont csak azon izgulok, hogy jól fog-e állni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5585 Dátum: 14 jún 10, 09:25:10 » |
|
Nem akik festik a hajukat, hanem akik vörösre festik a hajukat, nem tudom de ez olyan nőies hajszín.
Hogy lehet a vörös, nőies hajszín? Ez akkora hülyeség. xD Hihetetlen ez a vörös "gyűlölet". Egyébként a természetes vörös, nőben, férfiban gyönyörű tud lenni. Itt van rögtön egy női példa, mint Julian Moore, pasiban pedig ez a csávó. Vagy itt ez a csávó és végül Michael Fassbender. Persze a szokásos duma, hogy ízlések és pofonok, valakinek ez jön be, valakinek nem... blabla. Igazából én azt figyeltem meg ideje, hogy vannak olyan természetes/vagy festet fekete hajú lányok, akik a fekete haj miatt, az arcuk rohadt agresszívvá válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5586 Dátum: 14 jún 10, 09:35:22 » |
|
Szerintem is szép a vörös. Egyetlen vörös fiú ismerősöm van, és felettébb jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5587 Dátum: 14 jún 10, 10:20:28 » |
|
Amúgy egyedül noe-n láttam jól kinéző festett vörös hajt eddig.
Miket nem találok + 1 szó
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5588 Dátum: 14 jún 10, 13:26:36 » |
|
Micsudi: nőként szerintem csúnya a barna mellbimbó + udvar, de ekkora hülyeséget, hogy ezt ilyen komolyan venni... Szerintem ez a férfiakat nem érdekli. Amúgy ez a velvet vagy mi egy szennyoldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5589 Dátum: 14 jún 10, 13:29:38 » |
|
Miért csúnya? Nem bőrszíntől függ, mennyire illik az adott nő testszínéhez? Komoly? Világnapja is van? xD Szerintem nem szép a sötét mellbimbó. Szóval hülyeségnek tartom.
Ők sem szeretik a sötét mellbimbót, ezért használják ezt a krémet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 13:37:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5590 Dátum: 14 jún 10, 14:09:26 » |
|
Miért csúnya? Nem bőrszíntől függ, mennyire illik az adott nő testszínéhez?
Jogos. Fura lenne barna bőrhöz rózsaszín mellbimbó. A barna bőr tetszik (nem magamon), de a barna mellbimbó akkor sem. Erről a honlapról nem olvasok el több cikket inkább. Árt az agysejteknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5591 Dátum: 14 jún 11, 15:53:25 » |
|
Ennek a csajnak a legtöbb képén nagyon-nagyon fura a szája. Olyan fél csücsörítős. Miért?T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5592 Dátum: 14 jún 11, 15:59:51 » |
|
Azért mert így született.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5593 Dátum: 14 jún 11, 16:16:33 » |
|
Félre értesz, azt tudom, hogy kicsit máshogy álla szája, de mintha rájátszana. Itt például normális és nincs az a plusz csücsörítés. Csak néha fura egy-két képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5594 Dátum: 14 jún 11, 16:40:27 » |
|
Nekem alapjáraton unszimpatikus feje van, de ha nem csinálná ezt a csücsörítést egészen szép arca lenne. De a szemei amúgy nagyon rikítóak és ezért irigylem.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|