Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 júl 02, 16:34:25 » |
|
Jól kinéző szobanövények is vannak... Vagy a B verzió, hogy én vagyok a gonosz. >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 júl 02, 19:23:22 » |
|
sztam maradjunk mindkettőnél:P hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 júl 02, 19:25:00 » |
|
Felőlem... Akkor már hivatalosan is gonosz vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 júl 02, 19:53:39 » |
|
jaja hát ha én mondom akkor az ugyis van ezt mindenki tudja....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 júl 02, 19:55:35 » |
|
Természetesen így igaz, mindenható Pandy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 júl 02, 19:56:33 » |
|
Váááá! Leánykák először is leborulok a topic előtt :ohh: Aztán elmesélem,h beléptem és legördítettem és megláttam Johnny fiút :szeret: :ninjaboldog: Lecsúsztam a székről :tko: ez a kedvenc képem ugyanis róla... első számú kedvenc! Ha Oro nem rajzolva lenne... ő lenne :faintos: (és most el is olvasom a topicot,h mi is a téma:D)
Tehát elolvastam. Jó lesz ez:D Johnny sztem a Titkos ablakban is nagyon jó volt. A karibban meg a mozgáskultúrája és őrültsége tetszett. Bár akkor ezek szerint inkább Jack Sparrow az aki szimpi? :o No jó. Totál meglepődtem, h Gk hozta létre a topicot. Király a -100! Necro, írtad, hogy elvből nem bírod a sztárokat. (Asszem így mondtad) Ott a pont! Én is gondolom. Persze itt jön a béna de... vagy viszont..izé. Szal viszont Johnny Depp az akit szívesen látok minden filmben és imádom a legutóbb ebbe a topicba illesztett képét.
Téma ötlet sajnos nincs... :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 20:24:16 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 júl 02, 20:24:52 » |
|
Hát igen... Mi, csajok, tudjuk mi a jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 júl 02, 20:38:36 » |
|
És nem csak képekkel van tele az topicunk, de amik vannak képek, azok is első osztályúak. >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 júl 02, 20:42:35 » |
|
Hát igen nem úgy mint egy másik topicban >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 júl 02, 20:44:56 » |
|
A fő hogy a minőségre tesszük a hangsúlyt:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 júl 03, 11:18:27 » |
|
És nem a méretekre és a ruhák számára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 júl 03, 11:23:31 » |
|
Khmm... :-[ neeem:D :-X dehogy:D Persze nagyon is hajlamosak vagyunk elégedetlenkedni... vagy ez nem általános? Egyébként ami sztem beteges egyeseknél az a cipőmánia! Vélemények?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 11:36:13 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 júl 03, 11:39:21 » |
|
Nekem 3 papucsom/szandim van most+ egy kis topánom. Nem vagyok cípőmániás, pedig minden pasi azt gondolja h minden nőnek 20 ezer cipője van. Sztem 2-3 cipő normális, nekik is annyi van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 júl 03, 11:42:55 » |
|
Hát igen, van egy minimum darabszám. Csak ismerek olyat, akinek fél szekrénye azzal van tele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 júl 03, 12:29:51 » |
|
én nem vagyok cipőmániás.. csak az acélbetétes bakancsokat gyülytöm tudom, fura szokás :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|