Sevanna
|
|
« Válasz #4845 Dátum: 13 nov 08, 10:28:13 » |
|
Menni a végeláthatatlan sorok között, megérinteni a különböző selymes blúzokat, érdesebb anyagú szövetkabátokat, a cipők bőrillata, huu... Vagy épp vadul turkálni egy angol-ausztrál turiban, mielőtt a velem szemben levő banya észrevenne egy király rucit.
Na ez nagyon igaz. *.* A ruhavásárlás egy életérzés. Én amúgy sem rendelhetnék netről, mert nem átlagos az alakom és nehéz rá ruhát találni. :S Aránytalan is kicsit igazából. :S Turizás nekem nem megy. Sose találok semmi jót. De biztos bennem van a hiba, mert húgom meg olyan cuccokat vesz hogy csak nézek. Úgyhogy ezt az érzést én inkább könyvvásárban érzem. Ott volt, hogy messziről észrevettem egy könyvet és letapostam mindenkit, nehogy lenyúlják előlem. Az lenne a jó ha az itteni kínai boltokban is ilyen jó cuccokat lehetne kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4846 Dátum: 13 nov 11, 13:07:59 » |
|
De hogy pont egy olyan képet teszel ki, amiről sikít, hogy tök olcsó smink van Emmán, ami nemhogy nem szépít rajta semmit, hanem közönségessé teszi, a szépségét pedig elveszi. Ha már Emma, akkor inkább ez a kép és társai: http://www.hollywoodphotoshop.com/Actress/E/Emma%20Watson/Emma%20Watson%2012.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4847 Dátum: 13 nov 11, 13:22:15 » |
|
Pont ugyan ezt mondtam magamban, mikor megláttam Lew képét. Egyébként, Emma Watson nincs túlértékelve. Egy gyenge színész, ahogy láthattuk a Harry Potterben, viszont bitang jó fotogén arca van. Tipikusan olyan akit rohadt jól meg lehet csinálni és kész, nem kell itt semmit túlkomplikálni. Itt és itt van két kép valamelyik divatanyagból. Amúgy, van egy csaj, akit nagyon sajnálok. Természetesen szép volt, tele szeplőkkel, cuki szemekkel, szép vörös haja volt, és ... hogy elb*szta magát. Akiről beszélek Lindsay Lohan. Ebből --> majd és a végén, ez fogad minket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4848 Dátum: 13 nov 11, 16:59:26 » |
|
Ezt a képet nyitja meg, Minagi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4849 Dátum: 13 nov 11, 17:30:31 » |
|
Nekem nem. Ilyen képeket nem nézek, rákeresek megint. O.o Az oldallal van gond, és eme herés mókus rakta be. Na mindegy. -.- Aki úgy gondolja, hogy túl van hypeolva Emma Watson, annak tetszeni fog. De köszi Saphi! ^.^Én bármikor kattintok rá, azt a képet mutatja, amit beszerettem volna rakni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 11, 17:44:07 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4850 Dátum: 13 nov 11, 20:47:42 » |
|
Nekem is a kukis mókust hozta be, és most már értem, miért nem értettem akkor, hogy mit akarsz mondani egy herékkel feszítő mókus és Emma Watson képeivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4851 Dátum: 13 nov 15, 13:59:36 » |
|
Szomorú dolgot fogok írni, de úgy látom, hogy nem tud ez a koncepció a végtelenségig vicces vagy érdekes lenni, mert már ellőttünk mindent, ami potenciál volt a közhelyekkel való viccelésben. Nyilván megéri hűségesnek maradni, mert Mrsaiyan Coelho egy valódi szuperhős és ha ismét szükség lesz a bölcsességére, akkor jön és megvillantja. De ebben a témában már megváltott minket. Azért nőknek is adhatott volna néhány olyan tanácsot, ami csak nekünk szól. Elvégre Oravecz Nóra helyettese is a fórumlakók életében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4852 Dátum: 13 nov 15, 14:17:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4854 Dátum: 13 nov 15, 14:24:01 » |
|
Mondjuk tehettem volna Trunksot, Narutot, vagy akármelyiket is ide, de valljuk be, Tonyék jobban passzolnak.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4855 Dátum: 13 nov 16, 20:37:57 » |
|
Aemy, hogyhogy aktívabb lettél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4857 Dátum: 13 nov 23, 00:31:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4858 Dátum: 13 nov 23, 01:30:28 » |
|
Zemori, de rég láttalak! Végre egy másik Tom szerető. Ezért mondtam, hogy régen láttam, drága édes heom. >.< Mert emlékeztem arra a beszélgetésre, de nem baj, szeretem mikor bepróbálsz szólni. Naaa, sose felejtelek el, de attól még szerethetem azt a színészt. Syzygy, erre is vannak megoldások.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 11:36:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
nilatak88
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4859 Dátum: 13 nov 25, 14:45:08 » |
|
Helló! Én új vagyok Én Robert Downey Jr.-ral és Hugh Jackmannal vagyok úgy ha egy szelő rájuk segítene egy tornádó se szedne le róluk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|