Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2880 Dátum: 09 júl 14, 12:03:32 » |
|
ez ciki... egyik kategóriába sem vagyok megfelelő... én akko egy antiböszörményboszik klubot nyitok
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2881 Dátum: 09 júl 14, 12:06:19 » |
|
aemy nyaaa hát most ez egy olyan közösség ahol a böszörményi menőcsávók exei vannak xDDD hát antiböszörményi pasik klub lehetne.... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2883 Dátum: 09 júl 14, 12:11:28 » |
|
Höh nekem nagyonis meg Muhahahaha de gonoszak vagyunk..
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2884 Dátum: 09 júl 14, 14:41:33 » |
|
X"D basszus de hülyék vagytok <- nem rosszból am de wáááá ki akarok lépni a klubból mmint ömm nem feltétlen csak izé szal hülyeség ez már fátylat a múltra nyah lényeg nem kell gonoszkodni am totál féllek ma buszegállóban jósoltak nekem és ah ilyesztő és féllek hogy& minvel csak egy féldoboz cigit attam érte el leszek átkozva még jobban mert állítólag most is elvok de huh tényleg naon ilyesztővolt pl elmondta h jövőre megyek esküvőre meg megmeg még pár dolgot mondott ami elgondolkoztató az életemről
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2885 Dátum: 09 júl 14, 15:51:09 » |
|
hát antiböszörményi pasik klub lehetne.... ^^ szerintem ez nem vicces :'D nemcsak Kroni és Syzy élnek böszörményben.. k*rvanagy általánosítás.. nem teccik =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2886 Dátum: 09 júl 14, 16:17:59 » |
|
kana én ezért nemlépek be *___* mert ottvan Dani *________* :'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2887 Dátum: 09 júl 14, 16:31:06 » |
|
szuszá nyugi van én megnyugottam hogy nem csak nekem nem tetszik dedede tényleg am ott van más is meg minden ezt nem is figyeltem xD hmm mit akartam még jaj nyugi am Dani már ideiglenes zselízi volt szal *hero* nemugyanaz de amugyis szar ezz az egész megkülömböztetés cucc még akk is az lenne ha csak az a 2 élne ott egyedül...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2888 Dátum: 09 júl 14, 16:34:42 » |
|
én nyugodt vagyok :'D csak elmondtam mit gondolok erről..és részemről ennyi :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2889 Dátum: 09 júl 14, 16:37:38 » |
|
jóvan na beszéljünk másról sztem inkább például arról hooogy nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2890 Dátum: 09 júl 14, 17:21:34 » |
|
hihetetlen hogy kana ezt ijen komolyan veszi xD mintha máris vmi tankos forradalmat szervezett volna Viir és üldözné gépfegyverrrel böszibe a fiúkat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2891 Dátum: 09 júl 14, 17:43:04 » |
|
wtf? éncsak mondtam h. nevetséges az 5let..ezenfelül semmi mást..miezen a "komolyan veszem"? nemüldöz senki senkit..mégcsak hasonlót se mondtam és télleg válthatnánkmár :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2892 Dátum: 09 júl 14, 17:52:01 » |
|
tényleg szerintem ezt hanyagoljuk ^^ keressünk valami normális témát csak ötletem sincs hogy mit...jah de tényleg ki festi a haját ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2893 Dátum: 09 júl 14, 18:51:25 » |
|
én nekem 100%szátalékig eredeti a hajszinem *repedezik a plafon majd eg lehulló darab fejbecsapja és noe meghal*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2894 Dátum: 09 júl 14, 18:52:23 » |
|
aha noé pont neked xD kb annyiszor volt festve a hajad mint nekem mondjuk neked jóláll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|