Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 09 márc 12, 19:48:53 » |
|
Jah őő lehet. Most hogy mondod, nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soulofarose
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2671 Dátum: 09 márc 15, 20:58:42 » |
|
nyugati Meki, 100ft,ha nincs blokkod... tök gáz... Ezért megyek mindig inkább a WestEndebe ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 09 márc 15, 21:30:27 » |
|
deáknál a mekiben még blokk se kell bár olyan is a wc néha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 09 márc 18, 15:50:52 » |
|
Sensei...őőő érdekes téma xD Nálam az a minimum h zewa legyen...az h illatos az nem érdekel mert úgy is büdös lesz xD Lényeg h ne teszkóóóós legyen :\
Beszéljünk a zsepikről is *Nem látszik megáám ki a sensei xD * Nekem hihetetlenül érzékeny a bőröm a nózimnál...szal nekem csak az ilyen zewás meg az egyéb ilyen puha zsepik jók...a többitől kisebesedik a bőröm az orrom körül O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 09 márc 18, 16:02:21 » |
|
umm vóterklozett pépör májgod! nekem mindegy, lényeg, hogy ne legyen rajta semmi minta, nem szeretném, ha színes seggel ébrednék
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 09 márc 18, 16:04:17 » |
|
Igen! Zsepinek extrán puhinak kell lennie!
Mintás segg LOL!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 09 márc 18, 16:06:15 » |
|
LOOOOL xD Zewából nekem az a narancssárga parfümös a kedvencem...annak olyan finom illata van *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2679 Dátum: 09 márc 18, 16:07:10 » |
|
gondolj bele, tiszta rémálom lenne gyurcsány képével a seggeden ébredni..., mert a kis felhőcskék még elmennek ezen a crepto, vagy nemtommilyen vöcö papíron, de az már dúrva lenne...
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 09 márc 18, 16:08:23 » |
|
Jajj nekünk itthon felhős wécépapirunk van :'Đ Gyurcsánnyal....brrr *kirázza a hideg* Sudokus segg....unalmas percekben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 09 márc 19, 00:40:08 » |
|
Angol órán kistanár volt, és azt csinálta, hogy wc papírokat kellett tépkedni, és annyi dolgot kellett elmondanunk magunkról, ahány darabot téptünk le xD És mivel nem tudtuk először h miért kell letépkedni osz társamnak volt több mint 10 és ott gondolkozott xP Az meg ien mintás kis wc papír volt és oszt főnökin unalmunkba azokon szineztünk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 09 márc 19, 08:07:19 » |
|
Ez a tanár sem volt komplett! Wazz... Jóhogynem mán hangyákat gyűjtetett veletek!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 09 márc 21, 20:18:13 » |
|
hééé csajok. bepunnyadt a téma. :'D beszélgessünk vmi csajosról ami mindig téma marad sztem mindeninél.: a fogyás. xD http://www.wellnesscafe.hu/mozgas/200903/a_3_legtrendibb_zsiregeto_edzotarsamugy most hogy iyg jön a rövidgatya topp időszak a fürdőruháról nemis beszélve ti nemgondolkodtok el rajta néha h ajaj télen kicsi meghíztam vagy vmi ijesmi? bennem ez mindig bennem van ugyhogy. elkezdtem edzőterembe járni és aaaa tiszta haláál O____O igaz h ritkán megyek de akkor. hajaj :'D szóval ti csajok hogy álltok ezzel a kérdéssel? ki mennyire van megelégedve magával? engem minden érdekel. xXDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 09 márc 21, 20:23:14 » |
|
Nekem nincsn ilyen problémám mert télen sokat fogyok hiába ünnepek meg minden télen többet mozgok mint általában úgyhogy nyárra jó alakom van csak el ne hízzak mert hajlamos vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|