Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #495 Dátum: 07 júl 18, 01:43:17 » |
|
hm lehet, h most önző dög vagyok, de még van néhány szép évem... De őt feláldozhatjuk.. nagyanyáink kedvence... Szasz Necro! [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 02:08:18 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #496 Dátum: 07 júl 18, 21:34:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 07 júl 18, 21:36:10 » |
|
Én is nem rég láttam, Daniel szörnyen nézett ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #498 Dátum: 07 júl 18, 21:57:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 07 júl 19, 08:28:47 » |
|
te jó ég amikor alutt és rosszat álmodott egyfolytában a nyakát mutattákXD ki kíváncsi a nyakára??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #500 Dátum: 07 júl 19, 08:49:37 » |
|
Én még nem láttam, csak a reklámot. De nagyon brutál Dan ezzel a rövid séróval... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #501 Dátum: 07 júl 19, 08:53:08 » |
|
Na jó megyek letöltöm HP-t , h lássam mi ez a közfelháborodás ..., habár eddig se nézett ki senki se jól a filmben, szóval nem értem mi ebben az újdonság :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 07 júl 19, 09:34:07 » |
|
amikor sirius meghalt (nem tom ki olvasta a könyvet) az egész teremben csönd volt, én meg a barátnőm dőltünk a röhögéstől, annyira nevetséges volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #503 Dátum: 07 júl 19, 09:45:03 » |
|
Én még nem láttam a filmet, de a barátnőm mesélte, hogy Cho volt az, aki elárulta a DS-t. Ez tök gáz! :gaara7: Azt is mondta, hogy azt se tették be, mikor Ront fojtogatják az agyak... :gaara4: Pedig az egy jó rész... :gaara10:
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 07 júl 19, 09:47:53 » |
|
és kviddicsről (jaj, nem tom h írják) egy árva szó nem volt a filmben. nekem az egész túl gyorsnak tűnt, el volt kapkodva az egész, ezért úgy éreztem h egy félórás kis filmecskére ültem be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #505 Dátum: 07 júl 19, 09:56:04 » |
|
Jól írtad Nekem Shreknél volt ilyen érzésem... (ettől függetlenül szeretem Csizmás Kandúr forever :szeret: ) Én mondjuk nem vagyok elájulva a HP-filmektől, csak kíváncsiságból nézem meg őket.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 07 júl 19, 09:59:13 » |
|
én is csak kíváncsi voltam. sztem daniel nagyon nem jó színész ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #507 Dátum: 07 júl 19, 10:01:35 » |
|
Rupert Grint jobb Amilyen grimaszokat tud vágni... Szerintem jó, hogy levágatta a haját. Nekem nem tetszett azzal a hosszabbal :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 07 júl 19, 10:29:11 » |
|
Én a Dejavu film nézése közben sírtam a röhögéstől, egy kicsit már kínos volt... De nem tudtam fapofával végighallgatni..!! Szóval megértelek Dattebayo-chan.... Szerintem az első két rész oké volt filmben, utána meg olyan, mintha 20 oldalanként egy részt kivágtak volna a könyvből és arról csináltak volna egy filmet... Amit megértek. Ezért éljen a könyv!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #509 Dátum: 07 júl 19, 10:32:30 » |
|
A Cho árulta el a DS-t? Ez nagyon gáz.
|
|
|