jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 08 ápr 14, 18:20:25 » |
|
amugy az en alompasim, ha lehet ilyet mondani, az Serj Tankian a System of a down enekese...jaj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 08 ápr 14, 18:26:52 » |
|
Igen, az jó, ha valamivel magasabb meg valamivel idősebb (az már mindegy, mennyivel xD). Eddig, aki volt barátom, mind fiatalabb volt, kb. 3/4 évvel nálam... meg rákok voltak... nos annyira nagyon nem jött össze a dolog, hogy megfogadtam, nálam fiatalabb fiúkkal és/vagy rákokkal én nem fogok többet járni! x'DD Bár lehet, hogy mondjuk 50-60 évesen kifejezettebben jobb lenne a fiatalabb pasi (mindenki ezt mondja xP), de egyelőre...
Meg persze, ami nagyon fontos (szerintetek is???), hogy el lehessen vele dumálgatni, szóval intellektuálisan azért... azért lehessen vele beszélgetni erről-arról meg ilyenek... meg tudjon nekem újat mondani Ti hogy látjátok ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 08 ápr 14, 18:27:34 » |
|
Kana nem tartok róla képet :'X-de valahonnan előkaparok mert van egy közös képünk a Gyerekfesztiről igaz ott meg elsősek vagyunk ,de más Gyerekfesztin ő nem vett részt.Nem változott sokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 18:30:00 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 08 ápr 14, 18:29:12 » |
|
A szem az amin először megakad a szemem. Nem tom mér de vonzanak, talán mert a szem a lélek tükre meg minden. Igazából a kicsit rosszfijús srácokra bukom de semmi képpen ne legyen bunkó. Imádom a kreatív pasikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 08 ápr 14, 18:36:15 » |
|
az a vicces Anna-chan, hogy Serj nagyon keveseknek tetszik... igazabol nem is helyes, nincs is baromi jo teste...de van vmi benne... a szeme es a haja... meg a hangja...hmm na igen, az a kep.... Mr. Walker...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 08 ápr 14, 18:39:05 » |
|
Nem rossz... de csak a teste jön be. ^^ A beszélgetés nagyon fontos meg a hülyülés is.... Szerintem az a legjobb, amikor a barátoddal el tudsz poénkodni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 08 ápr 14, 18:41:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 18:42:44 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 08 ápr 14, 18:44:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 08 ápr 14, 19:07:25 » |
|
Piri őszinte leszek nekem nem jön be ^^". (lehet megint csak azért mert szőke? ) Az a Deppes már annál inkább. , de csak nézegetni (hiszem már elmúlt 40 :'X ) Tartom magam a max. 21-hez. Áh... mit olvasok a ff. topicban? Hát ezt a kijelentést : héééé ... ez nem fair ... persze ti piáltok, mint atom, de nekik nem lehet miii? ez önzőség xDD a nekik vagyunk mi ^^ és erre ez a válasz: Enyi jár . Mindig mindent mi csinálunk és mi fizetünk minden s***-ért,szal a legkevesebb hogy i pijáljunk neki meg üdítő jégmentesen és vízzel hígítva,meg rajtunk nem lástszik meg anyira Mit szóltok csajok, ehhez a válaszhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 08 ápr 14, 19:11:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 08 ápr 14, 19:15:28 » |
|
Jah, ezt én is láttam... (ilyenkoris nagyon elfog a vágy, hogy írjak bele). Hmm... nos... szép is lenne, ha mindent ők csinálnának Ők takarítanának, mosnának, főznének, gyereket nevelnének, gyerekekért rohangálnának, intéznék a számlákat és esetleg még valami könyvelést is végeznének... xD Amúgy meg szép gondolat, hogy eltartanák a párjukat, de az eszükbe se jutott, hogy ők is dolgoznának, pénzt keresnének? Abban egyetértek, hogy nem vonzó látvány egy lerészegedett nő (meg a cigizés se a legvonzóbb dolog), de azért az embernek meg kell hagyni a szabadságát... ha ők sem, akkor oké... de úgy, hogy ők meg igen, milyen jogon várják el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 08 ápr 14, 19:26:42 » |
|
Egy részeg pasi se vonzó látvány. Egyébként meg néha egy lány jobban bírja a piát mint egy pasi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|