dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #465 Dátum: 11 júl 05, 08:40:23 » |
|
Jólvan,mostanában sokat Wowozok is Igen,akik már tudnak lőni azok AK-val lőnek,mert a kezdők aztmmondják félrehúz. Tuscant utálom,de nagyon am nincs fragvidi,de csinálok majd. De most hanyagolom cst xD
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #466 Dátum: 11 júl 05, 09:42:26 » |
|
Dawe,nem te vagy az a csóka aki tegnap egy jailes szerveren volt Dave névvel?Olyan éjfél körül bemondtad mikrofonba,hogy hozol magadnak meggyes sütit. Ha nem te vagy,akkor bocsi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #467 Dátum: 11 júl 05, 12:34:10 » |
|
Nem lehetek, én most eXtas1 néven játszok, meg amúgy se szoktam jailra menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #468 Dátum: 11 júl 05, 12:51:55 » |
|
Okés akkor nem te voltál bocs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gamer0802
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #469 Dátum: 11 júl 05, 18:54:57 » |
|
Én a Source-el játszottam amíg ki nem sült a a vidikártyám aztán kicseréltük és azóta egy hibaüzenetet ír ki nem tudjátok mi lehet a Problem???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #470 Dátum: 11 júl 05, 19:42:56 » |
|
Ha leírnád mi van a a hibaüzenetbe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #472 Dátum: 11 júl 06, 16:12:17 » |
|
Go to Steam's Library. Right-click on the affected game. Go to Properties > General > Set launch options... Type in -dxlevel 80. Click OK. Ezt próbáltad már? Lehet hogy a videokártyádnak valami baja van a dxlevel 81el vagy a 95el. A lényeg az hogy 95el kevésbé vakulsz meg más a színárnyalat de lanon 81 volt a kötelező nem tudom próbáld ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #473 Dátum: 11 júl 08, 13:47:48 » |
|
Hali. Cs source-be leírnátok a top 3 klánt?Kiváncsi vagyok Szerk.: Tudom volt már róla szó de llééégyszi ajánljatok pü.-ben egy normális cfg-t nekem. Egy olyat amit kezdö is tud használni(mivel nem rég kezdtem el újra játszani) köszdzsi Júniusi Cadred CS:S TOP10 1 Team VERYGAMES 140 points 2 Virus Gaming 126 points 3 Epsilon 82 points 4 CKRAS 76 points 5 LDLC 1 66 points 6 Sypher 57 points 7 mTw 49 points 8 ex-FM Toxic 32 points 9 GAMED.de 18 points 10 Anexis 7 points http://www.cadred.org/News/Article/68423/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 13:49:29 írta Rossen »
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #474 Dátum: 11 júl 12, 21:14:56 » |
|
Köszi,szuper vagy. Amúgy,elszeretnék kezdeni szervereket configolgatni,de nem tudom,hogy hogy kezdjek hozzá a config tanulásba.Gondolom vidik alapján,tudtok ajánlani párat?Vagy ha van valaki tapasztaltabb konfigos itt,az megoszthatná az alap lépéseket velem. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #475 Dátum: 11 júl 12, 22:39:52 » |
|
Nekem csak egy egyszerű kérdésem volna. Mégis hogyan csinálják azt egy rakás videóba, hogy úgy váltanak fegyót, hogy maga az átváltás nem látszik, csak egyből "bejön" a fegyó? Mert megtetszett ez a fegyóváltási mód, és azt akarom kérdezni, hogy erre nincs-e valami console parancs, vagy hasonló?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #476 Dátum: 11 júl 13, 08:13:01 » |
|
Ez a HLTV hibája, nem tudok róla, hogy létezne ilyen parancs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #477 Dátum: 11 júl 13, 08:15:50 » |
|
Uram atyám! Az mTw a 7.ik? Akkor mostanság a Source eléggé gyopár lett. Csakhogy miért? Mert ilyen 22-8 vertük őket. Jó lehet még akkor kezdő klán voltak,de akk is..
Legbelül most mérges vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #478 Dátum: 11 júl 13, 12:31:42 » |
|
??? XDDDD mTw-t 22-8ra vertétek? Szerintem benne lennétek a történelembe, mert hogy egy magyar csapat se verte még őket :D Se egyhatba, se sourceba. mTw egy német ESL pro series csapat, gondolom te azt se tudod mi az az ESL Miért kell ilyeneket kamuzni? Amúgy xD Fentvannak az ICL lan demók, készül a moviem Ja amúgy meg most olvasom, kezdő klán? xD Ha jól tudom az mTw multigaming 1999-ben kezdte pályafutását a csvel, azóta szerintem nem volt olyan WCG amin ne szerepeltek volna! (World Cyber Games) Gondolom te még LANt se láttál életedbe, vistalan-t, meg hasonló házihaver dolgot ne vedd figyelembe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 12:39:49 írta Rossen »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #479 Dátum: 11 júl 13, 18:47:37 » |
|
Akk nem az az mTw volt...Sajna a klánok nevét lopdossák. Lehet,hogy más csapat volt,de az mTw magyar volt akik ellen gameltünk. Ammeg tudom mitjelentenek,bár én egyetlen egyen nem voltam még,mert engem az ilyen dolgok rohadtul nem érdekelnek.
És am van egy olyan WCG.cfg-s cs ami steamesnek ir.
Mérthordasz le azonnal mindenkit? Klánnév rengeteg ugyanolyan van pl.: Skull,Pro-Team és estébé.
Ui.: Lehet,azthiszed csak magamat cédem ezzel,hogy magyarok voltak,tök8. Mindenki saját magának hisz,nem másnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|