Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #330 Dátum: 10 dec 19, 19:03:26 » |
|
Mivel csak arra az egy szerverre nem tud felmenni, így ki van zárva, hogy vac bannt kapott volna... húzd ki a modemből a netet adó kábelt, majd dugd vissza. Az internetszolgáltatótdtól függ, hogy új ip-t kapsz-e, vagy sem. Ha fix ip-d van, akkor egy admin joggal rendelkező játékosnak kell megtudnod az elérhetőségeit, majd megkérni, hogy oldja fel a bann-t rólad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #331 Dátum: 10 dec 19, 19:40:18 » |
|
Sziasztok, most raktam fel az 1.6 ot. Szeretnék multizni, mit érdemes tudni? És mik a jó szerók(nem eredeti a gém) ? köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 10 dec 19, 20:04:01 » |
|
Cső, Első sorban mielőtt multizni akarnál szerintem jobb lenne a "Bot"-ok ellen gyakorolnod.(Bot = New game-be a nem emberi játékosok)Ha már elég jól megy,picit már ismered a "war mapokat"(leggyakoribb mapok minden szerveren) akkor mehetsz egy szerverre,amit itt találsz egypárezer szerver : (majd PŰ ben leirom) !Utána érdeklődj a játékban a játékosoktól hogy mi az a "Rush" és "Kemp (Camp)" !És ha nagyon nagyon kezdő vagy akkor ajánlanám a GOOGLE-t ! Ird be pld. : Counter Strike 1.6 segitség,CS 1.6 help (stb..,legyen egykis fantáziád ) Jah és a CS-ben ijen "mod"-ok vannak : -Zombie mod -Bázis épitő -DeathRun -GunGame -PUB -ha valamijen modot kifelejtettem akk bocsi,már pár hónapja nemjó a CS-m :[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 19, 20:08:08 írta Dinuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #333 Dátum: 10 dec 19, 20:38:19 » |
|
Régen sokat toltam botok ellen, mikor még nem volt netem, szóval szerintem ezt a részt át ugorhatom. de köszi a helpet Meiken érdemes tolni am? Cs zero, 1.6 vagy source?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #334 Dátum: 10 dec 19, 20:42:14 » |
|
Én személy szerint az 1.6-ot szeretem legjobban, játékélményben az fogott meg leginkább. Van, aki a source-t szereti. Én 1.6-os vagyok (voltam).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 10 dec 20, 08:50:35 » |
|
Énszerintem is a CS 1.6 -ot érdemesebb játszani ha egy jó közösségű jó játék élményű játékot szeretnél játszani ! ha meg te olyan "grafika függő" vagy akk a Source-ot ajánlanám(ki nem álhatom,mert unalmas xar >;]] ) Nézz vidiket hogy hogyan is vannak ezek az online dolgok mind2 fajtáról.A CS ZERO -t én nemnagyon ismerem,ezért nem mondanák inkább semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 10 dec 20, 11:55:44 » |
|
Ez nem az érdekekről szól... -.-' Kinek mi jön be, ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 10 dec 20, 12:09:30 » |
|
Tudom,én csak leirtam a saját véleményem,ezen nemkell felháborodni !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #338 Dátum: 10 dec 21, 15:36:55 » |
|
Én is az 1.6 -ot szeretem mert nem a garfika a lényeg, hanem hogy sok mod van rá kitalálva, meg sztem több szeró is van, mármint amin különleges mod -ok vannak
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #339 Dátum: 10 dec 24, 17:56:25 » |
|
Zero, meg az 1.6 teljesen ugyanaz, csak a Zeronak egyfajta singleje is van, a kis küldikkel, feladatokkal ellátva. Én személy szerint 1.6, Source-os vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #340 Dátum: 10 dec 24, 21:09:16 » |
|
Dinuu te elvagy tévedve! Mert aki source-ozik az a grafika miatt teszi nem? Ha akarod tudni source-ba több a fun mod, bár én nem ezért sourcezok. Egyszerűen azzal játszottam először steammel, így ott volt az első komolyabb klánom, ott tanultam meg a trükköket, ott néztem rengeteg profi meccset! Aztán megvettem az egyhatot is, ott is mixelgetek, viszont feleannyi praktikát nem tudok mint source-ba. Pl egyhatba áttudsz lőni a falon ezért rengeteg olyan hely van amire ha rájössz simán kitudsz lőni egy másik térben tartózkodó játékost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #341 Dátum: 10 dec 24, 22:02:09 » |
|
Nha fel idegelt engem a cs1.6 hiába jobb kezesre állítom a fegyvert, mindíg a bal kézbe van kiérti... 2 verziót szedtem le :S Másik leszedtem szintén 2 féle verziót a sourból, beirom h connect+ ip de mindig kiirja hogy nem tud csatlakozni. Valaki lécci dobjon már 1 privit hogy honnan tudnék rendes működő verziót lekapantani és vagy hogy kell működésre bírni hogy multizhassak. Köszi előre is. És kellemes ünnepeket mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #342 Dátum: 10 dec 25, 09:23:23 » |
|
Kész vége feladtam. Elegem van 4 féle cs 1.6 ot szedtem le, és mindeigyiknél bármire állítom, bal kézbe van a fegyver, eléggé idegesít. Nem tudjátok mi a gond? Illlet inkább már a source azt tolnám. Privibe légyszíves dobjatok már 1 linket, ahonnan le lehet szedni hogy menjen normálisan, illetőleg hogy mit kell tenni hogy tudjak multizni (nem eredeti szerón) Mivel ugy akartam mint az 1.6 ban.: connenct - ip És mindíg irja hogy nem tud kapcsolódni stb... Szóval segítene valaki hogy tudjak multizni? köszi előre is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #343 Dátum: 10 dec 25, 20:01:21 » |
|
connect 1231231231 nem kell közé semmi sem
ha visszaolvasol ott írtak pár linket ha nem megy akkor feltöltöm az enyémet és majd leszeded
soruce-ból 280 szeró van 1.6-ból meg 570 ez mért van ? akkor
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 10 dec 25, 20:13:23 » |
|
Elegem van 4 féle cs 1.6 ot szedtem le, és mindeigyiknél bármire állítom, bal kézbe van a fegyver, eléggé idegesít. Nem tudjátok mi a gond?
Ha minden igaz a videókártya beállításoknál vannak különféle megjelenítési módok, a "Renderer" fült húzd le, majd próbálgasd végig, hogy még mindig bal kézbe van-e a fegyó, jobb kezes beállításnál. Szóval segítene valaki hogy tudjak multizni?
Igen, egy pillanat és repül is a privát üzenet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|