Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 jan 16, 22:19:36 » |
|
counter strike source van meg már jó pár éve tolom napi 27 óra folyamatos játékal xD zomni mod-ot bírom 2 zombison 1-2. szoktam lenni néha beelőznek abba jó vagyok de már inkább csak a limited ammo-sat szeretem mert a wcs - szintlépős már kivégezve az unlimited ammo nem kihívás.....de ismerek egy olyan szerót ahol sima játék van viszont börtönös pályákat szoktak nyomni...-terroristák cellákban csak kés-sel mig ct-nél awp-ak47-m4a1 de nem szoktunk freekillelni mindig kiengedjük a rabokat egy gombbal és simon mondját játsznuk velük és az aki elrontja vagy támad vagy fegyót lop valahonnan lelőjük az utolsónak lehet utcsó kivánsága-jó nagyon aztán a sima szerók---séta meg m4a1 vagy ak47 és headshot-ok--az is egyszerű de ismerek olyan szerót ahol naon pro-k játszanak--ÉS MAGYAR SZERVER MAGYAR SZERVER MAGYAR SZERVER---csak magyarok szoktak lenni-de ők naon profi-komolyan itt az ip-je 88.151.99.36:27016 ezt igy beírod a favourite-be az add a server hez és ott ha beírtad a 2. opciót választod majd a legalsóra kattintasz EGO VESZÉLY--azért én is pro-vagyok nem kicsit nagyon de ott nálam is jobbak vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 feb 12, 22:24:41 » |
|
Valaki megdobna egy 1.6-al, erősebb játék nem nagyon megy ezen a gépemen >_<.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 feb 12, 22:37:33 » |
|
Valaki megdobna egy 1.6-al, erősebb játék nem nagyon megy ezen a gépemen >_<.
Torrent, Google? Amúgy +van a Counter Strike 1.8, 500 pályával, ugyanakkora gépigénnyel..és van még a conter strike condition zero Source skinekkel ami 2004-s, és annak sem nagyobb a gépigéne.. ·-·
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 feb 12, 22:48:58 » |
|
..... Torrenten néztem már CZ meg megvolt, dde valami irtó szar verzsön. Googlevel, meg lusta vagyok rapid után lesni ..... Meg megvan az eredeti Source is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 feb 13, 13:14:22 » |
|
megvan az eredti source?? esetleg van kedved játszani?? mi a neved?? itt egy szeró ami magyar és elég sokszor megfordulok itt 87.229.108.47:27031
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 feb 13, 22:23:01 » |
|
az eredeti a Steam ... ha jol értem akk szted a nonSteam az eredeti ... de nem. Am ense tok segíteni ... nem source-ozom ... de sztem csak annyi h steam-es szerora szeretnél felmenni és nincs steam-ed ... v vlmi hasonlo
Ja tényleg lol
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 feb 14, 06:33:23 » |
|
Én az 1.6-tal játszok, de nem neten, egyenlőre. Még "csak gyakorlok", és viszem feljebb a nehézségi szinteket. Mivel magyarosítva van, így a nehéz BOT-tokat gyilkolom nagy sikerrel. Nem tudom, ez mennyit jelent, nem játszok vele sokat, és nem is régóta kezdtem...
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 feb 14, 12:13:42 » |
|
Én amikor nem neten vittem nem tudtam "jobb" lenni hiaba medium volt a macóx aztán neten vittem vettem el trükköket most meg már az Expert et is siman birom
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 feb 14, 12:33:13 » |
|
Vlaki szokott jailon vagy bb-n gamelni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 feb 18, 22:18:00 » |
|
ja én szoktam source-on van pár szeró ahol pl csak jail van de az én kedvencem egy CU Fun maps-es szeró itt a linkje surf is meg saját pályák vagyis olyanok amiket az admin csinál.... 89.145.117.210:27015 jó naon--ja és akinek a neve elé CU van kiirva az admin Cu GuineaForce az admin (már csal azért mondom mert elég könnyen kibannol bárkit...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 márc 08, 17:23:49 » |
|
én inkább a cs 1.6-on nyomom kb minden nap 2 órát. szerintem azért jobb mert jobb a kezelhetősége mint a sourcenak.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 márc 08, 17:28:44 » |
|
én is azt tolom ... kb azért mert ezt szeretem és nekem kicsit sokáig tartana megszokni a source-t ... meg source am kicsit életűbb ... szal van olyan h megdobnak granyóval és levisz 1 hp-t ... az elég poén lehet amikro van 1 hp-d és fejendobnak egy granyóval ... kicsit se lennék ideges :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 márc 08, 17:30:04 » |
|
jah velem is pontosan ezvan. xp
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 márc 09, 16:23:39 » |
|
Én is nyomom az 1.6-ot. 12 slotos servere is van a klánomnak