spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8535 Dátum: 12 feb 04, 12:09:20 » |
|
Ha jól emlékszek, akkor a part1 óta nem volt chunin vizsga és Naruto barátai mind chuninok nem?
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8536 Dátum: 12 feb 04, 12:41:25 » |
|
Azért mert nem rajzolta le Kishi attól két és fél év alatt simán mindenki levizsgázhatott chunintól egészen a jounin szintig. Azért azt ne feledjük hogy Narutonak 1 perc nyugta sem volt leszámítva a 2 és fél éves edzését, ugyebár part1 chunin vizsga után nem volt egyből még1 pláne h Konohát elég durva esemény rázta meg Orochimaru kíséretében! Aztán ugye nem sokkal Sasuke megszökött majd elment edzeni távoli vidékekre.
A Shippudenben, meg még inkább nem volt ideje, és akkor hozzáteszem h már azon a szinten is játszi könnyedséggel tudta volna végig vinni a chunin vizsgát, de mivel folyamatosan dolga volt (lásd. Sasuke hajhászat, Akatsuki elleni küzdelmek, vagy az új jutsuk kifejlesztése) nem csoda h csak genin rangja van.
De ez mit sem számít mivel az ő esete pont olyan mint mondjuk Hashirama vagy Madara. A nevük kuriózummá vált, akárcsak Narutonak... mondhatni a nevük felér egy titulussal. Nincs szükség arra h levizsgázzanak mert ez csak a falvak közti erő egyensúly fenntartására érdekében volt létrehozva, mint jinchuriki nem számít milyen rangot képvisel hogyha az erejével képes lenne szerintem egy egész falut begyalulni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 12:43:51 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8537 Dátum: 12 feb 04, 12:54:53 » |
|
Csak megjegyzem a chunin vizsgát minden félévben más faluban tartják
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #8538 Dátum: 12 feb 04, 13:23:22 » |
|
Én csak azt nem értem, ha az első, második, majd a végső harmadik(neji harcot) sikeresen vette, miért nem lett chunin? Miért csak shikamaru lett akkor az?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8539 Dátum: 12 feb 04, 13:26:43 » |
|
Mert nem az volt a lényeg, hogy megnyerje a tornát, hanem hogy bizonyítsa a rátermettségét. Naruto viszont nagyon messze áll(t) a felelős csapatvezető szinttől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8540 Dátum: 12 feb 04, 13:28:44 » |
|
A csuninnak a dolga nem az hogy egyedül legyakjon mindenkit. Fontos az esze, csapatvezető képessége stb.
U.i.: Loah beelőzött. :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8541 Dátum: 12 feb 04, 13:41:10 » |
|
Mivel kilépett az ANBUBól, valszeg vagy visszaadta a felszerelést, vagy nem volt szüksége kardra. Én is értem a föcit, de nem szeretem különösképpen, ő is tudott a karddal bánni, de lehet, hogy nem különösképpen kedvelte, a csatában viszont egy kb 2 méteres bárd ami a vérből regenerálódik, az kifejezetten hasznos tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #8542 Dátum: 12 feb 04, 14:07:59 » |
|
Pont hogy nem, nagyon lelassítja, és lecsapják, Kakashi harcmodorában fontos szerepet játszanak a gyors támadások, ő nem egy ilyen aprító- mindent összezúzó figura. Főleg, hogy nincs egy Naruto vagy akár Sasuke mennyiségű chakrája, és nem is olyan erős a teste, mint nekik. Vigyáznia kell, hogyan taktikázik, hogy ne feküdjön ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8543 Dátum: 12 feb 04, 14:20:46 » |
|
Viszont nem is biztos, hogy ilyen esetben szüksége lenne akkora sebességre. A sok Zetsu ellen bőven elég az is amit a kardal tud alkalmazni. Másrészt lehet, hogy még így is sokkal gyorsabb náluk. Ráadásul pont a kard az ami megnöveli a támadásainak hatótávolságát az elvesztett sebesség mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8544 Dátum: 12 feb 04, 15:20:01 » |
|
egyetértek rinivel, a Zetsuk nem egy élharcosok, és a képességei sem a támadásra összpontosulnak, az, hogy több 1000 van belőlük, az annyit szolgál, hogy kifárassza az ellenséget, Kakashi pedig egész könnyen elboldogult azzal a bárddal. Az meg, hogy felveszi az ellenfél chakráját és alakját, nem semmi, de Naruto azon is keresztül lát. Mellesleg nagyobb gondjuk is van a Zetsuknál perpill: Tobi bátyóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8545 Dátum: 12 feb 04, 15:41:11 » |
|
Apropó Zetsu. Miért nem csinálank 10 Sasuke klón, oszt azok tomboljanak
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8546 Dátum: 12 feb 04, 16:11:15 » |
|
Mert ez a Hatake Kakashi téma.. meg minek pocsékolják a Chakrát..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 16:11:52 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8547 Dátum: 12 feb 04, 18:09:19 » |
|
Van egy tippem ami szerintem 99%-ban valóságos lehet.... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/15 itt Tobi a bal felső sarokban mondja,hogy létrehozott Rikudou sennin egy bizonyos jutsut,amit arra használnak,hogy Jinchuurikivé váljanak...és Kurama itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/499/16 mondja,hogy ez Rikudou senningek a....és szerintem Tobi ezt akarja megszerezni Narutótol ezt a pecsétet.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #8548 Dátum: 12 feb 04, 18:30:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #8549 Dátum: 12 feb 08, 20:19:29 » |
|
Mert nem az volt a lényeg, hogy megnyerje a tornát, hanem hogy bizonyítsa a rátermettségét. Naruto viszont nagyon messze áll(t) a felelős csapatvezető szinttől.
Azért megnézném pl a chunin rocklee menyire jó csapat vezető lenne és stb..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|