24 nov 16, 16:32:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340227 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
kif-lee
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6690 Dátum: 10 feb 15, 12:53:30 »

Ezekkel a képességekkel máris többet tud, mint én vagy az nem mérce? Nevet Mindenesetre ha jó az ellenmérgek keverésében gondolom magában a méreg keverésében is, bár csalódnék a jellemében, ha ezt rendszeresen használná fegyverként. Igaz most is csak egy egyszerű altatást vetett be és milyen sikerrel, szóval háborúban...szerelemben...remélem él a lehetőségeivel. Tanuljon egy - két jutsut? Mintha Szászkét hallanám! Nem vagytok rokonok? Amúgy meg lehet, hogy tud, mert megfogadta a tanácsot és ezt az oldalát is fejlesztette aztán most talán végre-végre láthatjuk is. Bár azt bírnám a legjobban ha Karin szeme előtt bemutatnának egy szenvedélyes ölelést és elteleportálnának a naplementébe. Ördögi
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6691 Dátum: 10 feb 15, 15:33:22 »

Most már kezdek attól félni, hogy Sakura meg fog halni valahogy... Mert ha Sasuke megölné, akkor Narutót semmi nem tartaná vissza attól, hogy végezzen vele... De nagyon remélem, hogy nem így fog történni
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Hiei
Vendég
« Válasz #6692 Dátum: 10 feb 15, 16:03:47 »

Én is félek attól, hogy mártír lesz belőle. Annak pedig nem örülnék:D
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6693 Dátum: 10 feb 15, 16:48:20 »

SSS válaszára reagálva a "Ki nyerne csatában?" című topicból.Nos Kakashi-t nem kéne ennyire lebecsülni ,mivel egy világhíres shinobi és nem hiába tartott tőle még Pein is.Kakashinak nem csak egy átlagos Konohai shinobi egy sharingannal.Hanem a Sharingan no Kakashi és ez nem mindegy.Mivel több mint 1000 jutust tud ,ő fejlesztette ki a Raikirit ,ami egy "S" osztályú jutsu ,hihetetlenül gyors ,láttunk tőle 4 elemet használni és van olyan bölcs ,mint Shikamaru és ,ami a legnagyobb tőle az ,hogy egy sima testel ,képes volt tovább fejleszteni egy Uchiha vérvonal beli sharingant ,Mangekyou Sharinganná és használni a Kamui-t ,amivel nem egy shinobit elpusztítana.Ezen felül valószínűleg ő a következő Hokage és nem tartom kizártnak ,hogy Kishi tovább fogja erősíteni őt. SSS azt javaslom ne csak néz,lás is...
Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Super Saiyan

« Válasz #6694 Dátum: 10 feb 15, 17:52:12 »

Hát sztem még 1 Kakashi vs Sasuke harcban is adnák neki esélyt Mosolyog kit tudja mire képes még, nekem speciál már a Mangekyou sharingan is meglepő volt tőle, azért kíváncsi lennék rá h tett rá szert... Ám valóban hihetetlen 1 szereplő, sztem még nagy meglepetést fog okozni Nevet
Naplózva

--->3D Modeller<---
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6695 Dátum: 10 feb 15, 18:27:02 »

Pain 4 másodperc alatt kicsinálta volna ha akarja. Ez mind szép és jó, de döntő csatát nem fog vívni és már nincs hová erősíteni, nincs miért erősíteni, mert már ki lett hozva minden belőle. Kakashi ennyiről szólt. És valószínűsítem hogy nem fog életben maradni a mangában. Pont hogy én vagyok az aki lát.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6696 Dátum: 10 feb 15, 18:36:28 »

Ha most megöli Sakura-t, akkor Sasuke óriásit nő a szememben.
Naplózva
Toodmayne
Gennin
*

« Válasz #6697 Dátum: 10 feb 15, 18:41:04 »

Az enyémben meg nem.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #6698 Dátum: 10 feb 15, 19:08:28 »

Sztem Pein ellen egész jól bírta csak azvolt akk a legnagyobb baj h odament 1 másik "pein birodalom" is, a 2 együtt + már olyan erős volt h még Choival + az apjával se bírtak el velük.
és ha Pein 4 mp alatt kitudná csinálni, akk ki is csinálta volna annyi idő alatt, (mivel ő mondta h veszélyes ellenfél jobb minélelőbb kiktatni) de ettől azér 1 kicsivel több kellett nekia  kicsináláshoz...  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6699 Dátum: 10 feb 15, 19:31:09 »

Felesleges Pein-t felhozni példának, borzasztóan kevés olyan shinobi van, akinek lett volna ellene esélye. És ezzel egyetemben, borzasztóan kevés olyan shinobi van, aki annyit tudott volna tenni ellene, mint Kakashi.
Olyan bölcs mint Shikamaru? Ez még viccnek is rossz, lehet, hogy a kis lustaság nagyon jó stratéga, de hatalmas különbség van kettejük között.
Szerintem lehetne még mit kihozni belőle, de ezt igazán csak Kishi tudja.

Viszont abban biztos vagyok, hogy semmiképp sem lehet azt mondani, hogy nincs benne lehetőség.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6700 Dátum: 10 feb 15, 19:41:30 »

Mi a szösz... Egy újabb Szöszke rajongó, aki szerint csak Ő az, aki ér valamit, a többi meg mehet rákászni? Ejj ejj SSS... Kakashi régen is feltörölte az alap jutsuival Sasukével a gyakorló pálya talaját, és akkor tényleg csak alap szintű jutsukat használt. Mondjuk, hogy láttunk Kakashitól a legnagyobb jóindulattal 10 azaz tíz darab jutsut. Mi van a maradék több, mint 990 jutsuval, amiket csak hírekből tudunk, de az biztos, hogy van neki? Még a nagy Sannin Jiraiya is megmondta, hogy Kakashi alkalmas a hokage posztra. Ezt úgy értelmeztem, hogy ha Tsunade valami okból alkalmatlanná válik eme poszt betöltésére, akkor nincs alkalmasabb ember a falu megvédésére és irányítására. Attól, hogy kevesebb időt szerepelt, még tudhat valamit. A Raikage is elég keveset szerepelt, mégis szétkapna bárkit pillanatok alatt... Ne szeresd Kakashit, de attól még érdemes és értelmes dolog reálisan látni a helyzetet. Kakashiról elég keveset tudunk mégis úgy gondolod, hogy ki lett hozva belőle minden... Szerintem még bőven tud mit mutatni a kis taknyosoknak. Sőt remélem is, hogy lehozza azt a piszok nagy egóját Sasukének a fellegekből, és Sakurának sem átana egy-két atyai pofon...
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6701 Dátum: 10 feb 15, 20:01:25 »

Kumori azt ,hogy okosabb mint Shikamaru nem magamtól mondtam ,hanem Sakurától idéztem ,ami lehet ,hogy nem biztos ,pont úgy mint az ezer jutsu ,vagy az hogy a Raikiri átvágta az áramot ,de mondhatnám a Byakugan Sharingan átalakulását...Szóval azt akarom ebből kihozni ,hogy ami elhangzik az animében vagy leírnak papírra mangába nem kell kész pénznek venni.

Nos az biztos ,hogy Sasuke nagyot nézne Kakashi kamui technikáján.SSS rossul látod a dolgokat ,pont ,hogy még van a karakterben ,mivel 1:Valószínóleg Hokage lesz ,2: Kishi kijelentette ,hogy ez az ő éve lesz.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6702 Dátum: 10 feb 15, 20:14:58 »

Csak el kell gondolkodni. Naruto lesz a Hokage miután könnyezve búcsúznak a fanok Kakashitól, mert életét adta a faluért. Ez volt eddig is a Hokagék útja. Nem lesz másképp most sem. Az ő éve lesz, utánna búcsúztok tőle. És nincs olyan karakter a Mangában aki felérne Sasukéval. Most már nincs.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6703 Dátum: 10 feb 15, 20:21:30 »

Erősen félre lettem szerintem értve. Én a különbséget úgy értettem, hogy Kakashi az én véleményem szerint messze felülmúlja Shika ilyen irányú képességeit.

Az, hogy Kakashi Hokage lesz nem biztos, de igenis esélyes.. Az, hogy Kakashi megfog halni, teljesen alaptalan, megtörténhet, de jelenleg ez az állítás minden tényt nélkülöz. Az, hogy Sasuke így meg úgy, nem tartozik ide.
Naplózva

Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Super Saiyan

« Válasz #6704 Dátum: 10 feb 15, 21:08:09 »

Nos Kakashi iq-ja kb egyenlő Shikamaruéval, Kakashi elmondása szerint, de mivel Kakashi sokkal tapasztaltabb ezért neki biztos nagyobb stratégiai készsége van... A másik, még nem sokat láttunk Kakashi MS-böl, mi történne ha egy Tsukuyomi(sorry ha elírtam) élőbúkana? Van valami még nem ismert MS teknika Nevet azért szép belegondolni h még mit tudhat Nevet bár SSS szerint Kakashi már kiöregedett ikszdé mikor nemsokkal idősebb Narutoéknál ikszdé vagy 15 év max, még ö is fiatal és még nagyon sok minden benne van... tehát hajrá sensei Nevet
Naplózva

--->3D Modeller<---
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins