24 nov 16, 18:29:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1340403 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Lion
Vendég
« Válasz #3885 Dátum: 08 aug 10, 21:26:47 »

Ó igen persze erősebb! Egy maga legyűrné az ÖSSZES akatsuki tagokat ikszdé
Xenon pontosan jól emlékszel! Nem tudom hogy mangát is meg Animét is nézed/olvasod de a manga és az anime között ezen a témán eltérés van! Ugyhogy most akko ki ke találni... Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3886 Dátum: 08 aug 10, 21:36:44 »

Én egyébként nem hiszem, hogy Sasuke sokadmagával fog Konohába menni, mert egyrészt nem akar feltűnést kelteni másrészt nem akarja, hogy ártatlanoknak baja essen, márpedig ha pl. az akatsuki tagjai is vele mennek akkor biztos, hogy ez elkerülhetetlen.
Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #3887 Dátum: 08 aug 10, 21:47:26 »

én még abban sem vagyok biztos hogy oda megy..lehet hogy megjön az esze... bár mondjuk meg is érteném mert a felső vezetés miatt halt meg a klánja...modositok: oda fog menni és szerintem a takával együtt mert azért egyedül nem megy sokra...azért vanak ott embőcök, lehet hogy meghallnak ártatlanok de sztem ez őt nem nagyon érdekli...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3888 Dátum: 08 aug 10, 21:51:40 »

Amikor a szél elemű chakájával megpróbálja elvágni a falevelet, akkor ott bizony nem 10, nem 20, hanem legalábbis többszáz  Naruto van. És ott nem, ismétlem nem, de a biztonság kedvéért még egyszer elmondom, nem használja a Kyuubi chakráját, hanem csak a sajátját. Pont ezért van ott Yamato is. Ennyi klón létrehozásába pl. Kakashi bele is halna, de még a tizedébe is.
És azért meglesném, hogy mondjuk Kisamén kívül ki tudná még ezt utána csinálni. Mert tuti senki.

A fent említett jelenet már volt az animében is, szóval nem lehet azzal jönni, hogy "nem láttam". ^^

Szerintem. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3889 Dátum: 08 aug 10, 21:57:41 »

Yamato nem azért volt ott mert annyira kimerülhet Naruto hogy átmegy Kyuubiba? > . <
Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #3890 Dátum: 08 aug 10, 21:59:44 »

dee, legalábbis szerintem azért volt ott mert kevés chakra maradt egy-egy emberben és igy könnyen átváltozhatot

OFF:azt szeretném kérdezni hogy honnan is tudjuk hogy kisamének ilyen sok chakrája van
bocsi az off-ot..
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 22:02:04 írta Suvicc » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3891 Dátum: 08 aug 10, 22:21:55 »

Yamato nem azért volt ott mert annyira kimerülhet Naruto hogy átmegy Kyuubiba? > . <

Miért? Én nem ezt írtam? Mosolyog
Akkor kifejtem bővebben:
Azért volt ott, hogy vissza és elfojtsa a Kyuubi chakráját. Vagyis nem csak azt kellett megakadályoznia, hogy előtörjön a Kyuubi, hanem hogy Naruto egyáltalán ne használja a vörösdi chakráját.

...
OFF:azt szeretném kérdezni hogy honnan is tudjuk hogy kisamének ilyen sok chakrája van
bocsi az off-ot..

Naruto manga 256/02.
Pedig ott csak az ál-Kisame van, 30%-os chakrával.
Persze ekkor Neji még nem találkozott a "shippuudenes" Narutóval (15-16 éves), vagyis csak a 12-13 éves Narutóhoz tud viszonyítani.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 22:23:48 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3892 Dátum: 08 aug 10, 22:27:42 »

De ezt írtad, azért szerintem túlzás hogy Kakashi belehalna de igazad lehet, kimerülne marhára  Nyelvesít És Itachi ő belehalna? Mosolyog
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3893 Dátum: 08 aug 10, 22:31:50 »

Gondolom nem halna bele, de valószínű, hogy nem tudna ennyi klónt létre hozni.

Talán Kakashi sem halna bele... de valószínű.... Ha nincs annyi Chakrája, mint Narutonak, akkor sehogy sem tudna ennyi klónt létrehozni.

Naruto és Kisame chakra mennyiség szempontjából pedig egyedülálló.... Itachiról meg amúgy sem tudtuk, hogy mennyi chakrája volt... ezt sohasem említették... Szal valószínűleg neki sem volt annyi, mint Narutonak.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3894 Dátum: 08 aug 10, 22:43:27 »

Hát akkor Narutó a chakrakiráyl =) De ha nem tudja használni tökéletesen a chakráját nem ér semmit és szerintem Jiraiya is erre tanította elsősorban nem jutsukra.  Mosolyog
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3895 Dátum: 08 aug 11, 01:02:56 »

Szerintem oda fog menni, mert nem az a fajta aki csak úgy megváltoztatja a döntéseit ikszdé, azt tény, hogy megjön majd az esze, de csak aztután, hogy valaki(valószínűleg Naruto) ki nem oszt neki néhány megrendítő erejű sallert. Mosolyog
Naplózva

h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3896 Dátum: 08 aug 11, 06:23:27 »

Igen szerintem is kikérdezi a három személyt az igazságról ,én valami ilyesmit mondanák "hogy tudtál nyugodtan aludni miután mindezt megteted nemcsak megölted a családomat ,de tönkretetted a testvéremet is ugyértem más vagy mások is végezhettek volna a klánnal ,de kihasználtad az ő jószivűségét" Ha nekimegy konohának két lehetőség van egy eljut a három személyhez kikérdezi őket és harcol velük .vagy valaki megállitja(Naruto
 vagy bárki más) és legyőzi vagy megöli ,de az is lehet ,hogy miután elintézi a hármat találkozik narutoval bár ezt nem hiszem.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3897 Dátum: 08 aug 11, 07:37:37 »

lehet akkor megy konohába amikor leütötték a hachibit mert közben peinnel van elfoglalva konoha és sasuke nyugodtan bejuthat.... bár meg kell ölnie néhány anbut(nem mintha gond lenne Nyelvesít) mert danzou börtönben van nem? a fillerek szerint most ott van
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3898 Dátum: 08 aug 11, 07:49:06 »

"neji mikor fogja megtanulni a rasengant?" ennek semmi értelme sincs.... narutonak van egyedül annyi chakrája hogy megtanulhassa... és nejinek minek a rasengan? elzárja a tenketsujait és naruto sokra megy a sok chakrájával Nyelvesít.....
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3899 Dátum: 08 aug 11, 08:21:55 »

Igen és akkor előveszi a másik chakra-jat, ahogy már korábban is láttuk Mosolyog Amúgy nem tudom mit kell annyit lovagolni azon hogy Naruto-ban van a Kyuubi, végülis ő csak egy eszköz mint pl. a Byakugan, Sharingan, Akamaru, és még sok más... jó oké hogy erősebb de akkor sem tudja úgy használni mint a fentebb említetteket, mert hát akkor nem csak ő maga hanem mindenki más is veszélybe kerül Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins