24 nov 16, 11:58:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339984 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3795 Dátum: 08 aug 04, 18:34:27 »

Hát szerintem Sasuke nem csak megizzasztaná Peint, hanem le is győzné, ugyanis pont abban nagy ász ami Peinnek nagy gyengéje és ez a genjutsu.  Pontosan
Naplózva

Oxygene
ANBU újonc
*

« Válasz #3796 Dátum: 08 aug 04, 18:55:01 »

Hát amikor Jiraiya harcolt Pein ellen és genjutsut használt nem úgy vettem észre, hogy pont az lenne a gyengélye. Mosolyog Jó, hogy kifeküdt tőle... de aztán fel is állt.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 19:06:04 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Lion
Vendég
« Válasz #3797 Dátum: 08 aug 04, 19:01:40 »

Én nemtudom Pein miért menne neki Sasukénak?Komolyan miket összehordtok...Pein szerintem visszasefog térni,ottvan Tsunade aki alapból idegbajospláne kinyírta az egyik legjobb haverját,Kakashi is berágott rá szerintem rendesen hisz így nem lesz következő könyv nameg Narutonak oda a mestere tehát várja egy-két jóakarója.

ÓÓÓ Hát persze:D Azért megy most Pein Konohába...Értelmes olvass mangát:D

valeshika...Veled aztán meg véggkép nem törödök:D Saját állításod szerint Sasuke meg tudná ölni Tobit...Na ez is jó volt...Amikor a Mangekyou Sharingan genjutsuja ellen se tudott védekezni...Hurrá...Pein meg izzadna? Ahha...Persze...Jiaraya ellen se izzadott meg annyira...ÉS akkor gondolom ti azt mondjátok hogy Sasuke erősebb volt mint Jiaraya...Hát srácok...Saját véleményem szerint Sasuke még gyenge...Ahoz legalábbis gyenge hogy Peint meg Tobit le győzze! De abban MAXIMÁLISAN egyet értek veletek hogy egyszer Sasuke le fogja öket győzni...LEhet Sakura meg Naruto meg Sasuke lesznek a köv. 3 legendás sannin?Nevet Egyébként meg ez a Pein nagy kópé...Csak a 6 bábúja harcolt Jiraiya ellen...Szerintem jól el szórakozna Sasukevel Nevet
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3798 Dátum: 08 aug 04, 19:25:06 »

Hát nemtudom te pedig menj illemórára...bocsesz de ha másokkal nem értesz egyet nemkell így leszólni meg ilyesmi..dehát te tudod :/.Ahogy csibe is rávilágított Pein nemnagy ász genjustuban tehát Sasuke simán megfoghatná.És aztnemtudom téged miért zavar ha én aztgondolom pl.:hogy Sasuke rősebb mint ez meg az..lehet Itachi meg Oro is beteg volt mikor lenyomta de pl.:Dei jóerőben volt mikor lenyomta akit egy kage se tudott legyőzni tehát nemtudom hol gyenge neked...na mindegy .
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 19:26:05 írta Den » Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3799 Dátum: 08 aug 04, 19:39:01 »

Den! Én csak azt mondom hogy Peinből 6 darab van...Nos egyenként igen csak nehéz lekötni öket! ilyen szempontból Pein-nek van előnye. Egyébként Itachi csak hagyta magát azért is tudta legyőzni Sasuke Itachit...Remélem olvasol mangát és láttad azt a részt amikor azt mondta tobi hogy; "Ha Itachi komolyan vette volna most nem ülnénk itt" <- Majdnem hogy szó szerint írtam! Egyébként meg nem ide tartozik de szerintem Itachi volt a legerősebb az Akatsukiban...Sőt okosabb volt mint Shikamaru...Előre 5 évvel tervezett és minden ugy ment ahogy ő el terveszte...Gratulálok Itachinak ő tényleg a legjobb Uchiha...
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3800 Dátum: 08 aug 04, 19:42:04 »

Hát azért ez a kijelentésed elég elhamarkodott mert Itachi észben és stratégiában elég jó volt, de a legjobb Uchiha az Madara. Szerintem.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Lion
Vendég
« Válasz #3801 Dátum: 08 aug 04, 19:47:07 »

Hááát...De már meg mondta Itachi hogy Tobi már nem olyan erős mint anno...A töredéke a régihez képest...Azért mondom hogy szerintem ő az erősebb Tobinál..De már csak volt sajnos Szomorú De arra leszek kiváncsi hogy ha Sasuke harcol Tobival vagy Peinnel akkor mit fog majd ki okoskodni, de válszeg az írtó nagy csata lessz Mosolyog
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3802 Dátum: 08 aug 04, 19:50:32 »

Hát ja egy Uchiha vs Uchiha harc mindig jónak igérkezik. Szegény Ita  Szomorú kár h meghalt ő volt az egyik kedvenc karakterem Sasuke mellet.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3803 Dátum: 08 aug 04, 19:58:01 »

nem értem madara miért lenne erősebb sasukénál.... régi alakja erősebb de a mostani tuti nem hát ha az első hokage legyűrte a régi alakját akkor sasukének menne a mostani madara is... van olyane rős mint az első hokage...

Spoiler veszély!

Olyan erős mint a Shodai Hokage, alias Senju Hashirama??? o.O
Akkor javaslom figyelmedbe a Naruto manga 399/10-11. oldalát. Ott látható hogy a Shodai a Kyuubi no Youko és a Madara ellen harcol egyszerre és győz (jó, lehet, hogy őt is kiskanállal szedték össze utána, de akkor is ő győzött)! Kedves Sasukénk még nagyon messze van attól, hogy egy napon emlegessük Hashiramával. És ha erősebb lenne mint Tobi, akkor már rég szétkapta volna azt a tök-fejet. ^^

Moderátor:
Majd vigyázzunk, hogy ne nagyon kanyarodgassunk el Sasukétól, mivel ez az ő témája.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 20:14:55 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lion
Vendég
« Válasz #3804 Dátum: 08 aug 04, 20:43:28 »

Nah pont ez mondtam Chakra...Sasuke nem erősebb Tobinál...Dehát itt sajnos nem veszik figyelembe az olyan embereket akiknek kevés a hsz száma...Egyszóval aki a legtöbet hozzászól vmihez vagyis a fórumban a legtöbb hsz-e van abban jobban bíznak...Pedig nem kéne, mert néha hülyeség:D  Egyéként meg remélem hogy Sasukének helyre fog jönni az esze elöbb vagy utobb...Vagy így hamar meg fog halni...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3805 Dátum: 08 aug 04, 21:19:33 »

Sasuke nem fog megmurgyálni.
Megmondjam miért?
Nem holmi "mer' ő a kedvenc karim" szöveg miatt. Hanem, azért mert ő a Naruto manga egyik alapeleme, az ő neve és jelenléte az egyik olyan dolog ami viszi a mangát. Nincs még egy ilyen kari akit ennyien kedvelnének és ugyanannyian utálnának. És mivel maga ekkora tömegeket képes megmozgatni, így igenis egy piszokul eltalált szereplő. Hatalmas kettősségek, elfojtott érzelmek és ki nem mondott gondolatok (nem látunk a fejébe). És ezek azok a dolgok amik mozgatják az emberek fantáziáját (nomeg Kakashi maszkja ikszdé) és adják az okot a Sasukés vitákra (hangsúlyozom vitákra, ami érvekből, ellenérvekből és konklúziókból áll és nem értelmetlen balhézásból).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3806 Dátum: 08 aug 04, 22:05:47 »

Ebben egyetértek és örülök, hogy nem csak én gondolom így, egyébként Sasuke karaktere egy az egyben a valós életből vett karakter is lehetne(persze némi változtatással), mert az emberek többsége szerintem a valóságban is ugyanúgy viselné a családja elvesztését és ugyanúgy szenvedne és bosszúvágyat érezne és igen azt mondom, hogy még a barátait is hátrahagyná mert nem akarná belekeverni őket a személyes bosszúhadjáratába, a legtöbben pont ezért utálják és azt mondják "én az ő helyében másképp csináltam volna", de szerintem az emberek többsége pont ugyanezeket a hibákat követné el vagy még sokkal rosszabb lenne. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 22:06:49 írta Csibe19 » Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3807 Dátum: 08 aug 04, 22:18:34 »

Csibe benned egy tudos veszett el...ÉS nagyon egyetértek veled...Szerintem is elvesztené bármelyikünk a fejét...Mi persze azt mondjuk hogy ááá dehogy nem így lenne...Közbe meg de pontosan így lenne...Egyébként sajnálom Sasuke-ét...Ha Itachi el mondta volna neki az igazságot most boldogan élhetnének...Vagyis boldogan de menekülten...Mert ugye senki nem hinné el hogy mi az igazság valójában...Csóri gyerek...Jó el lett intézve nem is csodálom hogy nem 100-as...Vagyis értitek hogy mire célzok...De remélhetöleg meg jön az esze és újra tudn építeni a klánját...Akkor tényleg jó lenne  Mosolyog
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #3808 Dátum: 08 aug 04, 22:21:37 »

Hát ez már tényleg Happy End lenne. Bár jólenne ha így történne mert én nagyon örülnék neki.
Naplózva

Lion
Vendég
« Válasz #3809 Dátum: 08 aug 05, 00:23:20 »

Héé...Ilyet ne mondj hogy Happy End...Csak simán Happy...Hisz mi lenne velünk ha End lenne a Narutonak? Szerintem a fél fórum vene egy jó erős kötelet és a másvilágon találkoznánk...De sajnos amilyen szerencsétlenek a magyarok pont akkor kezdenék ujra csinálni amikor mi meghaltunk! Egyébként jó lenne ha tényleg újrá tudnű építeni a klánját Sasuke de kicsi rá az esély...De lehet össze jön Hinata-val és akkor lessz egy gyerek akinek a bal szemébe Sharingan van a jobb szemébe Byakugan...Hát az milyen lenne már nem?  Nevet Egyébként viccet félre téve...Ha Sasuke meg változik és nem ilyen hozzáálása lessz akkor minden menni fog neki! Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins