h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2175 Dátum: 08 feb 06, 15:20:42 » |
|
Amikor Kakashi azt mondta hogy szamara mindenki fontos meghalt a csapatarsaira es a csaladjara ertette sztem ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2176 Dátum: 08 feb 06, 17:49:30 » |
|
titkos technikája engem is érdekel de gondolom valami jó lehet mer hamar le akarta rendezni narutoékat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2177 Dátum: 08 feb 06, 18:27:44 » |
|
Lehetséges, nem tom mit szólna Sasuke ha Naruto győzné le Itachit helyette, de ez nem ide tartozik! :-X A személyiségében még naon sokat fog fejlődni, de szerintem a szíve mélyén akkor is az a naruto marad aki a 3. kő szobrának az orráról lógva azt kiabálta,h : nézzétek én vok a 3. fikája!
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2178 Dátum: 08 feb 06, 18:34:24 » |
|
én arra lennnnék kíváncsi, H az akatsuki után a főgonosz Sasuke lesz(gondolom én )...és ekkor Naruto már Hokage lesz vagy esetleg a világ legerősebb shinobija aki 1 huss és pöccel megzúz 1 hegyet? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2179 Dátum: 08 feb 06, 18:42:35 » |
|
Wowl wowl wowl! Erre nem is gondoltam! Majd a tanítványokra leszek kíváncsi! (Konohamaru )
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #2180 Dátum: 08 feb 06, 20:07:23 » |
|
engem az érdekelne,h ha naruto hokage lenne és akkor fognák el sasukét,vajon képes lenne bezárni?hiszen mégiscsak a legjobb barátja...viszont veszélyezteti a falut. ez egy elég nehéz döntésnek tűnik nekem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2181 Dátum: 08 feb 06, 20:09:42 » |
|
de lehet h a technikához szükség van a sharinganra.MINDKETTŐRE.szóval,ha most kitépik a szemét,nem igazán tudja előadni...ergo valószínűleg megmenekül a szeme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2182 Dátum: 08 feb 06, 20:17:29 » |
|
de sztem biztos,h vannak még számára fontosak...max nem oANNYIRA erős a kötelék...de nem léztezik,h nincsenek...akkor kb olyan lenne mint egy darab fa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2183 Dátum: 08 feb 06, 20:24:00 » |
|
Szerimtem csak egy magányos ember álldogál órák hosszat egy emlékmű előtt.... ;D Kakahi a többi emberrel parancsnok-beosztott, vagy tanár-diák viszonyban áll... Igazán közeli érzései nincsennek senki fele... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2184 Dátum: 08 feb 06, 20:37:01 » |
|
Szerintem Yondaime-hez kötödött nagyon és sztem Narutóhoz is.. De egy tanár diák kötelék már elve erős én úgy gonolom.. Az ő esetükbe biztosan.. Mennyi időt együtt vannak és mennyiszer kockáztatják egymásért az életüket.. Az csak erős lehet... (Ez utóbbit általába írom,a Narutóba lévő Sensei-Tanyítvány viszonyra)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 06, 20:56:58 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2185 Dátum: 08 feb 06, 21:05:47 » |
|
Bezárná, az 100% (akkor legalább nem tudna ellógni ). De, hogy minden nap meglátogatná és órákig szövegelne neki az is 100%!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2186 Dátum: 08 feb 06, 21:07:10 » |
|
szerintem is bezárná mert hát az ígéretét letudta(sakurának) :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2187 Dátum: 08 feb 06, 22:01:42 » |
|
Nem tudom szerintem Kakashi - nak inkább sasuke - val van köteléke . Nme tudom meg magyarázni , de valahogy zseritem jobban is kötődik hozzá mint naruto - hoz .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2188 Dátum: 08 feb 06, 22:03:04 » |
|
Inkább csak jobban bele tudja magát élni Sasuke helyzetébe (hasonló múlt) és jobban megérti.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2189 Dátum: 08 feb 07, 08:14:11 » |
|
Igen de mivel Sasuke elment most igy Narutoval szorosabb a kapcsolata ??? pl a chuunin teszt dontoje elott is inkabb Sasuket edzette
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|