Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 08 máj 18, 07:53:28 » |
|
Különben is eszébe juthatna Narutónak hogy Sakura kevésbé tehetséges.Kimondottan annyira nem is erős.Csak a csapattársai mentik meg mindig.Lásd a Shippudenben amikor megcsúszott a keze a fán leesett és elkapta Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 08 máj 18, 10:49:05 » |
|
Őőő...izé az Yamato volt, de mindegy.
Egyébként meg Naruto is kismilliószor megmentette az életét a part 1-been.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 08 máj 18, 15:01:10 » |
|
Nem azt mondtam hogy a csapattársai Csibe19?Akkor úgy mondom hogy pl..Így megfelel??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3303 Dátum: 08 máj 18, 15:52:18 » |
|
Újabban Sakura lett az egyik kedvencem, nagyon hasonlít rám szerelemügyben, emg kinézetre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ranma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 08 máj 18, 16:37:55 » |
|
hát végül is ez is megoldás. Remélem, hogy Sasuke hinni fog Madarának (ha nem akkor lecsapom mint a taxiórát ) De végül is igaz, hogy nem könnyű elhinni egy ilyen igazságot.
|
|
|
Naplózva
|
Itasasu 4ever ^/_\^ köcce (max a bátyád )
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 08 máj 18, 16:37:56 » |
|
Hmm rózsaszín haj? xD (Mármint a hasonlóság... ) Eleinte én is nagyon utáltam. De valahogy a hosszú hajával együtt azt az idegesítő stílusát is eldobta. De nála is idegesít ez a Sasuke-kunozás. Az agyamra megy. De már nem utálom. xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 08 máj 18, 16:39:07 » |
|
Nem, a rózsaszín haj az nem(olyan a hajam, mint neki, csak szőkésbarnában ). Egyébként hosszú hajjal én sem szerettem. És valóban, onnantól kezdve normálisabb lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 08 máj 18, 16:39:19 » |
|
Vagy csak nem akar beletörődni az igazságba. Persze ez érthető, de ha nem hisz neki akkor mivel fogja vajon rábeszélni?
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 08 máj 18, 16:41:59 » |
|
Jaja a Shippudenben egészen jófej. Szerintem mondjuk érdekes, hogy az ő családjáról nem igazán tudunk meg semmit, mert ő is az egyik fő-főszereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 08 máj 18, 16:43:07 » |
|
Annyit tudunk róla, hogy magányos szeretne lenni(3. rész) mert utálja aszülei szidását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 08 máj 18, 16:45:18 » |
|
Jaja. Meg, hogy az anyja zaklatja hogy ne késsen el (2. rész) és kéri, hogy segítsen neki a házimunkában. (50. valahányas rész xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3311 Dátum: 08 máj 18, 17:56:38 » |
|
Befizetnék egy olyan jelenetre, amikor Naruto csinál valami butaságot, Sakura le akar keverni neki egyet, erre Naruto kivédi az ütést és haláli komoly képpel és hanggal csak annyit mond: "Ezt még egyszer ne." Azt el tudnám képzelni! Akkor Sakura megijedne! Ha már egyszer bántotta őt róka alakban, akkor leszokhatna az állandó Naruto-verésről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 08 máj 18, 19:20:23 » |
|
Nos nem fogja ellhinni.Nővérem is olvasta. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 08 máj 18, 19:22:26 » |
|
A nővéred ezt honnan veszi? Kíváncsi lennék az információ forrásaira... (Nem kötekedésből, de tényleg. ) Amúgy elég érdekes lenne ha örökké álltatná magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3314 Dátum: 08 máj 18, 19:48:50 » |
|
Befizetnék egy olyan jelenetre, amikor Naruto csinál valami butaságot, Sakura le akar keverni neki egyet, erre Naruto kivédi az ütést és haláli komoly képpel és hanggal csak annyit mond: "Ezt még egyszer ne." Azt el tudnám képzelni! Akkor Sakura megijedne! Ha már egyszer bántotta őt róka alakban, akkor leszokhatna az állandó Naruto-verésről Hát sztem Saku csak berágna és annyi se maradna Naruto-ból mint máskor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|